![]() |
Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL (/Temat-Duze-pieniadze-malo-pracy-Trafficmonsoon-PaidVerts-MTV-by-Miko93PL-107247) |
RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - amb - 24-06-2015 16:19 (23-06-2015 18:17)zgrexs napisał(a): uważam że warto tylko powoli będziesz się rozwijał (23-06-2015 23:29)gadyalus1 napisał(a):(23-06-2015 17:45)tym3k napisał(a): Warto jeszcze wchodźić za $50 do TM? Też aktualnie działam z sześcioma. :-) RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - Miko93PL - 24-06-2015 16:21 KONKURS
Nagrodą główną będzie 50$ czyli na chwile obecną 186 zł. Regulamin : 1. Zarejestruj się do programu Trafficmonsoon z mojego linku ( rejestracja jest całkowicie darmowa ). 2. Przez okres 30 dni oglądaj reklamy Cash links. 3. Osoba, która w tym czasie zarobi na tych reklamach największą kwotę wygrywa Nasz konkurs. Gdyby ktoś miał wątpliwości proszę pisać na gg lub tutaj w komentarzach Mała instrukcja do konkursu 1. Jeśli chcesz spróbować swoich sił i wygrać 186 zł zarejestruj się z tego linku REJESTRACJA 2. Konkurs ruszy 25 czerwca, chce dać wszystkim równe szansę, jeśli ktoś jutro dowie się o konkursie może mieć mniejsze szanse niż osoba, która rozpocznie go dzisiaj, myślę, że tak będzie najuczciwiej ![]() 3. Co to są reklamy Cash links Są to reklamy za których oglądanie otrzymujemy ustaloną kwotę pieniężną od 0.02$ - 0.005$ od tej kwoty zależny jest także czas reklamy mieści się on w granicach od 60 - 5 sekund. A owe reklamy prezentują się następująco ![]() Konkurs ruszy 25.06.2015 o godzinie 10:00 Tyle o konkursie teraz może z samego Trafficmonsoon. TM
![]() Jeszcze 3 / 4 dni i będzie 7000$ a już niedługo okrągłe 10 000$, będzie co opijać ![]() Co robiłem przez ostatnie parę dni ? Pozycjonowałem własna stronę, szykowałem się do konkursu, starałem się zaciekawić każdego konkursem jak i samym programem. W przyszłości postaram się aby każdy z moich poleconych otrzymywał ode mnie bloga o tematyce TM ( w 100% gotowa strona ) dzięki czemu będziecie mogli łatwiej złapać kogoś do programu. Ponadto ciągle dodaje nowe materiały pomocnicze aby każdej nowej osobie łatwiej było się odnaleźć w programie. MTV / PV
Dużo ciekawych informacji od nowego CEO - MarcdeKoning, mianowicie wczoraj 23.06 napisał na forum MTV jakie ma plany związane z MTV i PV co zamierza wprowadzić, co zmienić szczerze mówiąc jest tego bardzo dużo dlatego dodam tylko link, każdy z Was może sobie przetłumaczyć wiadomość w google translate NEWS Po opublikowaniu tego newsa cena akcji zaczęła iść w górę, obecnie kosz jednej akcji to $0.0192. Naliczenia w PV nie należą obecnie do najwyższych ( 6000$ ) ale zapewne zmieni się to w przeciągu paru tygodni, przypomnę może, że dzienny limit kupna reklam w PV to 50$. Gdybym coś przeoczył to dopiszę to później ![]() Zacznij zarabiać z Nami już dziś ----------------------------------> gg : 54416265, lub priv ![]() RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - sienny18 - 24-06-2015 17:31 Biorę udział! ![]() RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - shaGuar - 24-06-2015 17:32 Ja również biorę udział, wygra lepszy, powodzenia chłopaki ! ![]() RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - Meloman - 24-06-2015 17:37 (24-06-2015 17:32)shaGuar napisał(a): Ja również biorę udział, wygra lepszy, powodzenia chłopaki !Ojj chłopaki nie róbcie sobie nadziei, nie macie szans ze starym wyjadaczem ![]() RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - Majer - 25-06-2015 14:13 Witam, przeczytałem parę pierwszych stron i przeszedłem do ostatniej. Mam parę pytań odnośnie Trafficmonsoon. Jak program stoi na dzień dzisiejszy? Mam nawet sporo pieniędzy, mógłbym kupić 10 czy 20 paczek po 50$, ale wiadomo mam wątpliwości. Rozumiem, że przy 10 paczkach codziennie dostaje 10 $ i po 5 dniach mogę kupić następną bo zarobię 50$, tak? @edit Jak masz jakiś kalkulator kiedy np 1000$ by się zwróciło to też proszę o link. RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - Miko93PL - 25-06-2015 15:49 Zapraszam na priv ![]() RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - sienny18 - 27-06-2015 19:00 Jak tam konkurs? Ilu jest uczestników? Jakieś statystyki? ![]() RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - saq714 - 27-06-2015 21:57 Podbijam ![]() RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - twardy - 27-06-2015 23:23 Tak sobie z nudow zalozylem konto na TM z refa autora tematu. Loguje sie i nie ogarniam co tu sie dzieje... jakas strona sie ciagle wyswietla, brainy cos tam. Troche mi zajelo dojscie do tego, ze trzeba adblocka wylaczyc na stronce ![]() Pomyslalem, ze skrobne posta, moze ktos bedzie z tym mial problem to szybciej ogarnie ![]() |