Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poradnik
[PORADNIK] Zarabianie na Allegro - ok. 1000 PLN / miesięcznie i w górę :D - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Poradniki (https://zarabiam.com/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279)
+--- Wątek:
Poradnik
[PORADNIK] Zarabianie na Allegro - ok. 1000 PLN / miesięcznie i w górę :D (/Temat-PORADNIK-Zarabianie-na-Allegro-ok-1000-PLN-miesiecznie-i-w-gore-D-59934)

RE: [PORADNIK] Zarabianie na Allegro - ok. 1000 PLN / miesięcznie i w górę :D - yoshimura - 26-10-2014

dobry sposób daję reputa

RE: [PORADNIK] Zarabianie na Allegro - ok. 1000 PLN / miesięcznie i w górę :D - BloNdyN - 26-10-2014

Surfer, a kiedy jakas aktualizacja czy cos? :d Przydalo by sie cos nowego Wink Ale jak ktos chce to i z tego wykorzysta Wink)

RE: [PORADNIK] Zarabianie na Allegro - ok. 1000 PLN / miesięcznie i w górę :D - Arcodes - 26-10-2014

Wiem że allegro zwalniało ludzi i ostatnio straciło w obrotach, ale nic mi nie wiadomo o tym aby było tak źle

RE: [PORADNIK] Zarabianie na Allegro - ok. 1000 PLN / miesięcznie i w górę :D - zeton - 26-10-2014

Myślę, że jeszcze do końca allegro długa droga. Zwolnienia, restrukturyzacje ale na tą chwilę nie ma tak naprawdę kto ich zastąpić. Za dużo aukcji za duża popularność, łatwość zakupu, wygoda w płaceniu. To są plusy dla klientów niestety dla sprzedawców największą bolączką są opłaty, nieuczciwi kupujący, nieuczciwi sprzedawcy, "szara strefa" i jeszcze coś tam by się znalazło. Niestety to za mało, żeby allegro przestało istnieć. Zło konieczne. Wystarczy posłuchać na ulicy, w szkole "Gdzie kupiłeś ?? - Na allegro."

RE: [PORADNIK] Zarabianie na Allegro - ok. 1000 PLN / miesięcznie i w górę :D - xXxIzuLQaxXx - 27-10-2014

Ja juz dawno na alle nie kupuje, teraz kupuje na Aliexpress, bo dresy z adasia dla dzieciakow kupie za 30 zl jeden, a mam 2 cory, wiek przedszkolny, to wydatki ze hoho Big Grin Starsza juz wola ze chce telefon Tongue ja w jej wieku nawet nie slyszalam o czyms takim.. No to mamusia musi powrozyc, zeby coreczka byla zadowolona Big Grin zebym tak kurcze cyfry w totka wywrozyla Tongue

Ale tak poza tym, to dzieki surfer, super temat, naprawde dzieki wielkie Smile

RE: [PORADNIK] Zarabianie na Allegro - ok. 1000 PLN / miesięcznie i w górę :D - surfer0700 - 27-10-2014

(26-10-2014, 16:44)BloNdyN napisał(a): Surfer, a kiedy jakas aktualizacja czy cos? :d Przydalo by sie cos nowego Wink Ale jak ktos chce to i z tego wykorzysta Wink)

Nie wiem, ale raczej nie będzie.

(26-10-2014, 18:53)Arcodes napisał(a): Wiem że allegro zwalniało ludzi i ostatnio straciło w obrotach, ale nic mi nie wiadomo o tym aby było tak źle

Nie w tym rzecz.

(26-10-2014, 22:01)zeton napisał(a): Myślę, że jeszcze do końca allegro długa droga. Zwolnienia, restrukturyzacje ale na tą chwilę nie ma tak naprawdę kto ich zastąpić. Za dużo aukcji za duża popularność, łatwość zakupu, wygoda w płaceniu. To są plusy dla klientów niestety dla sprzedawców największą bolączką są opłaty, nieuczciwi kupujący, nieuczciwi sprzedawcy, "szara strefa" i jeszcze coś tam by się znalazło. Niestety to za mało, żeby allegro przestało istnieć. Zło konieczne. Wystarczy posłuchać na ulicy, w szkole "Gdzie kupiłeś ?? - Na allegro."

Jasne, że tak. Nie mówię że allegro jutro nie będzie, ale wiem że to już agonia. Niestety to nie jest temat na forum publiczne. Uwierzcie mi że wiem co mówię. Smile

RE: [PORADNIK] Zarabianie na Allegro - ok. 1000 PLN / miesięcznie i w górę :D - Dereeris - 28-10-2014

(26-10-2014, 16:44)BloNdyN napisał(a): Surfer, a kiedy jakas aktualizacja czy cos? :d Przydalo by sie cos nowego Wink Ale jak ktos chce to i z tego wykorzysta Wink)

Myśl nad własną niszą, uwierz, że to przyniesie o wiele większy zysk niż zarabianie na nisz ogólnodostępnej. Może codziennie mijasz się z jakimś przedmiotem na którym można zarobić?

RE: [PORADNIK] Zarabianie na Allegro - ok. 1000 PLN / miesięcznie i w górę :D - Profice - 29-10-2014

Prawdę mówiąc, ten temat i tak daje wystarczające pole do popisu. Wystarczy tylko pomyśleć i dostosować pod siebie daną nisze, reszta sama przyjdzie Wink

RE: [PORADNIK] Zarabianie na Allegro - ok. 1000 PLN / miesięcznie i w górę :D - player9 - 29-10-2014

masz gotowy poradnik pod allegro?
kupie

RE: [PORADNIK] Zarabianie na Allegro - ok. 1000 PLN / miesięcznie i w górę :D - wallendes - 30-10-2014

Ci ktorzy korzystaja z tego to mogą powiedziec czy duza konkurencja?