Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Bannersbroker.com - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: BannersBroker (/Forum-BannersBroker-323)
+---- Wątek: Bannersbroker.com (/Temat-Bannersbroker-com-50087)

RE: Bannersbroker.com - twardy - 02-05-2013 18:58

zawsze mozesz stad wyjechac i nie placic
w koncu taki oswiecony koles jak ty nie moze sobie pozwolic zeby za 40 czy tam ile lat dostawac 500zl emerytury z tej piramidy, nie?

no wygladasz na takiego co da sobie szybciej ogolic bez mydla niz obcowac z jakakolwiek piramida Wink

gimbusowy intelekt? lol

ten VIP to od Very Idiotic Person?

RE: Bannersbroker.com - marcel_kk - 02-05-2013 19:15

Urodziłem się polakiem i w Polsce mieszkam, pracuje i dobrze zarabiam, reszta to zabawa...
Życze Ci młodzieńcze rozumu i abyś nie musiał sprzątać niemieckich czy angielskich odchodów za pare €

RE: Bannersbroker.com - Quamca - 02-05-2013 20:24

(02-05-2013 17:35)gerald2211 napisał(a):  
(02-05-2013 16:37)marcel_kk napisał(a):  Ja to czytam to naprawde szkoda mi Was, pakujecie ostatnie pieniądze
omamieni 100-200 % zyskiem i żyjecie w naiwności że jakiś koleś wymyślił
super przepis na zrobienie kasy a teraz jeżdzi po świecie organizuje ewenty i to ulepsza.
Swoimi wpłatami staliście się sponsorami jego dostatniego życia, myślicie że jak
ten serwis padnie to skończy się jego szczęście ? Nic bardziej mylnego, BB padnie
a w tym samym czasie powstają już jego nowe PIRAMIDY ( pisze z dużej litery,
aby dotarło to do Waszych pazernych mózgów że te wszystkie serwisy
to wspaniale zakamuflowane PIRAMIDY) i jak długo będą osły którzy liczą na szybki zarobek
to tym pomysłodawcom będzie się wiodło ponad stan, oczywiście Waszym kosztem osiołki beka

Nie rozumiem twojego toku myślenia. Jakoś przez ostanie półtora roku, nikt nie śmiał powiedzieć, że BB to piramida, a ty wiedziałeś to od samego początku a nawet jeszcze wcześniej. Póki nie padnie ostatecznie wstrzymam się z moją opinią na temat BB. I jeszcze jedno, nie żałuję pieniędzy które włożyłem w BB. Pieniądze przychodzą i odchodzą. Są tylko dodatkiem dla mnie. A propos pazerności. Jak ktoś inwestuje na giełdzie, gra w lotka za duże sumy, czy obstawia wyniki meczy to też jest pazerny ? Według mnie nie, bo ryzyko jest zawsze. Czasem większe niż w BB.

Verb22 (taki chyba ma nick) pierwszy wiedział, że to piramida ; )

RE: Bannersbroker.com - twardy - 02-05-2013 20:38

ale jak mu wyplacili to bb bylo najlepszym programem na swiecie Wink

RE: Bannersbroker.com - Pozdro - 02-05-2013 21:54

Czy to prawda że od 15stego likwidują bonus 50k za traffic??

RE: Bannersbroker.com - twardy - 02-05-2013 22:22

zaloguj sie na konto i przeczytaj wiadomosc w inboxie Tongue

RE: Bannersbroker.com - Verb22 - 02-05-2013 22:53

to dziala tak. wplacasz 100 % - wyplacją ci 80 % - zyskują 20%. 80 % jest po to abyś się nie irytowal ze wtopiles 100 %. piramida, doskonale przemyslana.

RE: Bannersbroker.com - tomazzi - 02-05-2013 23:18

(02-05-2013 22:53)Verb22 napisał(a):  to dziala tak. wplacasz 100 % - wyplacją ci 80 % - zyskują 20%. 80 % jest po to abyś się nie irytowal ze wtopiles 100 %. piramida, doskonale przemyslana.

a powiedz mi verb gdzie poszła twoja fantazja ułańska i marzenia jak to bb uczyni cię jednym z milionerów bo to mnie bardzo ciekawi milionerze z bb w twych marzeniach bekabekabeka
jak każde dziecko tak i ty miałeś brutalne zderzenie z rzeczywistością, ale w przeciwieństwie do wielu to u ciebie zderzenie nastąpiło z takim efektem, że spadły klapki z oczu i zszedłeś na ziemię i nie bujasz w obłokach

RE: Bannersbroker.com - Verb22 - 03-05-2013 04:20

tomazzi
Ty miales bana?Huh

od roku powtarzam że to piramida, tak powtarzalem na poczatku glupoty, bo zaczynalem inwestować w hyipy. teraz juz tego nie robie.

RE: Bannersbroker.com - Pozdro - 03-05-2013 08:47

Kurde to trzeba do 15stego nakupić pełno TP i potem anulować. Ciężko już będzie zarabiać 30% miesięcznie. Teraz zysk spadnie gdzieś do 15%miesięcznie bez poleconych.