![]() |
PaidVerts Bot --- PV Bot - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: PaidVerts (/Forum-PaidVerts-395) +---- Wątek: PaidVerts Bot --- PV Bot (/Temat-PaidVerts-Bot-PV-Bot-95123) |
RE: PaidVerts Bot --- PV Bot - Iquito - 19-09-2014 09:46 Tyle, że ten bot nie działa chyba na xp bo ja go nie moge zainstalowac nawet ;/ RE: PaidVerts Bot --- PV Bot - Blackers - 19-09-2014 10:32 (18-09-2014 21:31)GPlayer napisał(a): A nie lepiej korzystać z darmowego bota ? Rzeczywiście 3 dolary to jest taki wydatek, że no szukać trzeba darmowej alternatywy, Ludzie człowiek robi dla Was mega robotę, ułatwia sprawę a tu przyjdzie jeden z drugim i powie, że lepiej używać darmowej wersji, a powiedz mi który bot oferuje takie same opcje jak ten. Ps. Jeżeli komuś 3 dolary to kłopot to po co w ogole bawić się w programy inwestycyjne? Reasumując jeżeli ktoś ma kasę na wkład do takiego programu jak Paidverts i szkoda mu 3 dolary na bota który ułatwia tak pracę praktycznie do tego, że nie musisz nic robić, to zyczę szczęscia w zarabianiu ![]() Pozdrawiam i Gratulacje dla autora za taką robotę tym bardziej za pomoc z problemami które zgłaszałem w czasie kiedy bot mi nie działał RE: PaidVerts Bot --- PV Bot - Watoga - 19-09-2014 10:46 Tez sie zastanawiam nad zakupem bota ale troche sie cykam banika :-\ RE: PaidVerts Bot --- PV Bot - patryk006 - 19-09-2014 11:21 Pytanie do autora: Czy bot musi korzystać z .net 4.0 ?, tak z ciekawości bo jak działał by na wcześniejszych to zawsze można skompilować go na starszą wersję i będzie śmigać na xp ![]() (18-09-2014 21:31)GPlayer napisał(a): A nie lepiej korzystać z darmowego bota ? Jeśli ten "darmowy" bot posiada tyle funkcjonalności i gigantyczną bazę captch tak że na około 100 muszę wpisać 1 to tak może warto, ale przy tej cenie to wolałbym sobie darować paru godzin szukania i przedzierania się przez spamerskie lub niedziałające programy, jeśli 3$ to za dużo to ile chcecie tu włożyć ? 1$? (19-09-2014 10:46)Watoga napisał(a): Tez sie zastanawiam nad zakupem bota ale troche sie cykam banika :-\ Chwilowo nikt tego nie sprawdza nawet, czy kiedyś będą tego nikt nie wie, być może coś zaczną łapać jak program będzie mieć problemy z wypłatami RE: PaidVerts Bot --- PV Bot - haha40027 - 19-09-2014 19:09 @patryk006 Nie byłbym tego taki pewny. Coraz więcej "płaczków" na forum robi tematy pt. cheating/ban this guy, gdzie wklejają jakieś rozmowy i oferty nt. botów(na screenach refy też są więc pogratulować tylko tym, co to oferują ![]() Była w newsach ostatnio informacja, że od captchy w 3 linijce mają odejśc, czyli tak jak było na początku programu 3 linijki kopiuj wklej, a na dodatek captche z solve media(czy jak to się tam zwie). Mało mnie to interesuje czy to coś da, bo zawsze się da mechanizmy obejść(prędzej czy później), ale taka zmiana stworzy trochę roboty programistom ![]() RE: PaidVerts Bot --- PV Bot - patryk006 - 19-09-2014 20:04 oj tam, mamy obsługę decaptchy ![]() po co w ogóle te linijki kopiuj-wklej, jak dla mnie beznadziejny pomysł i nawet nie mam pojęcia co to miało wprowadzić ![]() RE: PaidVerts Bot --- PV Bot - morawcik - 19-09-2014 21:43 Działa wam normalnie? Od 15 min mam "Loading" i nic się nie zmienia. RE: PaidVerts Bot --- PV Bot - patryk006 - 19-09-2014 23:49 działa RE: PaidVerts Bot --- PV Bot - morawcik - 20-09-2014 18:47 Czy "loading" (zaraz po naciśnięciu "log in") kiedyś zniknie czy mam jakiś problem z botem? RE: PaidVerts Bot --- PV Bot - muniek11 - 20-09-2014 19:37 Też tak miałem. Odinstaluj bota, ze stronki ściągnij jeszcze raz i zainstaluj ponownie. Wyczyść także pozostałości po bocie ( pliki i foldery na dysku C chyba, że zainstalowałeś na dysku D to z dysku D) ![]() ![]() |