![]() |
Surf4web.eu - Bardzo dobry serwis! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Surf4web.eu - Bardzo dobry serwis! (/Temat-Surf4web-eu-Bardzo-dobry-serwis-93025) |
RE: Surf4web.eu - Bardzo dobry serwis! - wiesiek - 09-07-2017 14:00 u mnie są w historii wszystkie wypłaty: ![]() Może nie wiecie dzie paczeć? ![]() RE: Surf4web.eu - Bardzo dobry serwis! - FIHU - 09-07-2017 14:32 Wiem gdzie patrzeć, o to sie nie martw. Jak zlecales po 4$ co miesiąc to Ci wypłacił, ale jakbyś wypłacił jak ja kilkadziesiąt razy więcej to może też byś się nie doczekał. RE: Surf4web.eu - Bardzo dobry serwis! - wiesiek - 09-07-2017 14:58 A czy Ty przypadkiem nie anulowałeś wypłat i nie przeznaczyłeś tej kasy na reklamę bo założyłeś że i tak nie wypłaci to lepszy rydz niż nic? RE: Surf4web.eu - Bardzo dobry serwis! - Kleju93 - 09-07-2017 15:35 (09-07-2017 14:58)wiesiek napisał(a): A czy Ty przypadkiem nie anulowałeś wypłat i nie przeznaczyłeś tej kasy na reklamę bo założyłeś że i tak nie wypłaci to lepszy rydz niż nic? Ja już wiem, gdzie się podziały "jego" wypłaty... Zlecił je z innego konta, o którym prawdopodobnie zapomniał, czyż nie jest tak? Twoje wypłaty też są wyświetlane na liście zleconych wypłat. RE: Surf4web.eu - Bardzo dobry serwis! - FIHU - 09-07-2017 15:59 Mam tylko jedno konto. RE: Surf4web.eu - Bardzo dobry serwis! - Kleju93 - 09-07-2017 16:02 (09-07-2017 13:46)loryn222 napisał(a): Byla usunięta historia wypłat pod sam koniec i to kilkakrotnie . Sam osobiście jak zarabiali sie na PTP to zarobiłem na tyle by sobie kupić najlepsze konto Ultimate . Przed zakupem tego konta dzwonili i się pytałem czy będzie jeszcze to ptp długo , dostałem zapewnienie ze z rok . Kupiłem konto Ultimate , a po 14 dniach ptp zostało usunięte . Odnośnie ptp, to nie przypominam sobie, abym Ciebie lub kogokolwiek innego zapewniał, że ptp będzie dostępne "z rok", ani nawet, że będzie dostępne miesiąc, czy pół roku... 100-150 pakietów przed zamknięciem? A to ciekawe, bo ja widzę AŻ 5, z czego jeden nadal aktywny... Z czego 2 kupione po $2,99 z salda dodatkowego oraz 3 kupione po $5,00 przez payeera. Wypłat, rzeczywiście trochę miałeś, ale wszystkie zostały zrealizowane. Ostatnia wypłata zlecona przez Ciebie 2016-09-23 12:03:15 na paypala, została zrealizowana dnia 2016-11-08 15:42:05. Czyszczenie historii wypłat? Nigdy nie miało miejsca, jedyne co miało miejsce nawet kilkukrotnie, to ukrycie tych niezrealizowanych na ogólnodostępnej liście zleconych wypłat. Teraz są wszystkie widoczne (zrealizowane, niezrealizowane). @[loryn222] Łącznie "zainwestowałeś" około $15 - wypłaciłeś (otrzymałeś) około $75 (09-07-2017 13:58)FIHU napisał(a): Szczerze mówiąc nie sadzilen że strona wróci do życia, a jednak, tylko po co. Chyba tylko po to by ludzie zapomnieli o surf4web że wisi im kase, a nowi użytkownicy którzy nie znają przeszłości admina wpłacą kase na nowo jak my i zapewne stracą ją w ten sposób. Gdybym chciał, żeby ludzie zapomnieli, że zlecili wypłaty w Surf4web.eu, to myślisz, że wysłałbym maila do wszystkich (wraz z tymi, co mają wypłaty zlecone, ale jeszcze niezrealizowane), że Surf4web.eu wróci? Jeśli chciałbym, żeby ludzie zapomnieli o tych wypłatach, to bym po prostu usunął stronę i byś ani Ty, ani nikt inny już prawdopodobnie o niej nie usłyszał, a ja robię dokładnie odwrotnie. (09-07-2017 14:32)FIHU napisał(a): Wiem gdzie patrzeć, o to sie nie martw. Jak zlecales po 4$ co miesiąc to Ci wypłacił, ale jakbyś wypłacił jak ja kilkadziesiąt razy więcej to może też byś się nie doczekał. @[FIHU] Łącznie "zainwestowałeś" około $45, wypłaciłeś i otrzymałeś około $90 (z konta FIHU), nie liczę Twojego drugiego konta, które twierdziłeś, że nie jest twoje... Dla przykładu @[wiesiek] "zainwestował" około $30, otrzymał wypłaty na około $60, a drugie tyle oczekuje na wypłatę. (09-07-2017 15:59)FIHU napisał(a): Mam tylko jedno konto.Rozumiem, że to drugie mam usunąć? RE: Surf4web.eu - Bardzo dobry serwis! - FIHU - 09-07-2017 16:11 Mi tam lotto czy wypłacisz czy nie, najwyżej wiecej nic nie wpłace wiecej i nikt na tym nie zarobi i nie straci. Drugiego konta nie posiadam, chyba że chodzi Ci o moją poleconą (sprawdź jej adres pp to zobaczysz kto to, bo to raczej nie dyskusja na forum). RE: Surf4web.eu - Bardzo dobry serwis! - Kleju93 - 09-07-2017 16:20 (09-07-2017 16:11)FIHU napisał(a): Mi tam lotto czy wypłacisz czy nie, najwyżej wiecej nic nie wpłace wiecej i nikt na tym nie zarobi i nie straci. Mógłbym uwierzyć, że to nie twoje konto, gdybyś nie logował się na oba praktycznie jednocześnie, jedno po drugim z tego samego urządzenia... Dla przykładu 24.12.2016 logowanie z telefonu Huawei P8 Lite ALE-L21, godzina 23:27:46 "Twoja polecona" się logowała, a o 23:33:08 logowałeś się Ty. W zasadzie wszystkie "Wasze" logowania wyglądają podobnie, z tego samego urządzenia, w odstępie kilkuminutowym. RE: Surf4web.eu - Bardzo dobry serwis! - FIHU - 09-07-2017 16:31 Moja polecona to moja mama, ale o tym nie będę pisał na publicznych forach,. Wystarczy sprawdzic jej i mój adres paypal i zobaczyc że do zupełnie dwóch innych osób kasa leci jeśli była wysyłana. RE: Surf4web.eu - Bardzo dobry serwis! - Kleju93 - 21-07-2017 21:52 Użytkownik Standard [$0,00 / rok] -> $0,005 za obejrzenie reklamy PTC -> 1 punkt za wyświetlenie strony w surfie -> 25 punktów za wykonanie akcji (lajk, subskrypcja, obejrzenie filmu na youtube) Program partnerski: -> $0,0005 za obejrzenie reklamy PTC przez poleconego -> $0,50 za ulepszenie konta przez poleconego -> 1% wartości reklamy zakupionej w serwisie przez poleconego -> max. 15 bezpośrednich poleconych -> max. 30 wynajętych poleconych Wypłaty: -> min. $1,00 -> max. $1,00 Użytkownik Premium [$9,99 / rok] -> $0,01 za obejrzenie reklamy PTC -> 2 punkty za wyświetlenie strony w surfie -> 50 punktów za wykonanie akcji (lajk, subskrypcja, obejrzenie filmu na youtube) Program partnerski: -> $0,001 za obejrzenie reklamy PTC przez poleconego -> $1,00 za ulepszenie konta przez poleconego -> 5% wartości reklamy zakupionej w serwisie przez poleconego -> max. 50 bezpośrednich poleconych -> max. 100 wynajętych poleconych Wypłaty: -> min. $0,50 -> max. $2,00 Użytkownik Business [$29,99 / rok] -> $0,015 za obejrzenie reklamy PTC -> 3 punkty za wyświetlenie strony w surfie -> 100 punktów za wykonanie akcji (lajk, subskrypcja, obejrzenie filmu na youtube) Program partnerski: -> $0,0015 za obejrzenie reklamy PTC przez poleconego -> $2,50 za ulepszenie konta przez poleconego -> 10% wartości reklamy zakupionej w serwisie przez poleconego -> max. 150 bezpośrednich poleconych -> max. 300 wynajętych poleconych Wypłaty: -> min. $0,10 -> max. $15,00 Użytkownik Ultimate [$49,99 / rok] -> $0,02 za obejrzenie reklamy PTC -> 4 punkty za wyświetlenie strony w surfie -> 250 punktów za wykonanie akcji (lajk, subskrypcja, obejrzenie filmu na youtube) Program partnerski: -> $0,002 za obejrzenie reklamy PTC przez poleconego -> $5,00 za ulepszenie konta przez poleconego -> 20% wartości reklamy zakupionej w serwisie przez poleconego -> brak limitu bezpośrednich poleconych -> brak limitu wynajętych poleconych Wypłaty: -> min. $0,01 -> max. $25,00 |