Dziennik motywacyjny SexPistols - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik motywacyjny SexPistols (/Temat-Dziennik-motywacyjny-SexPistols-88808) |
RE: Dziennik motywacyjny SexPistols - polokk - 11-08-2014 12:30 gratuluję ja na freebizie uzbierałem 45 zł może w tydzień i dobić nawet tych 50 do wypłaty już nie mogę RE: Dziennik motywacyjny SexPistols - piciaszek - 14-08-2014 20:07 Wszystko odkładasz? Gratuluję wytrwałości, bo u mnie pieniądze szybciej się kończą na koncie niż na nie przychodzą RE: Dziennik motywacyjny SexPistols - harley15 - 14-08-2014 21:24 (14-08-2014 20:07)piciaszek napisał(a): Wszystko odkładasz? Gratuluję wytrwałości, bo u mnie pieniądze szybciej się kończą na koncie niż na nie przychodząIle byś nie zarobił to i tak wszystko wydasz RE: Dziennik motywacyjny SexPistols - piciaszek - 17-08-2014 17:24 (14-08-2014 21:24)harley15 napisał(a):(14-08-2014 20:07)piciaszek napisał(a): Wszystko odkładasz? Gratuluję wytrwałości, bo u mnie pieniądze szybciej się kończą na koncie niż na nie przychodząIle byś nie zarobił to i tak wszystko wydasz To chyba normalne? Na półce dla ozdoby raczej nikt nie kładzie RE: Dziennik motywacyjny SexPistols - blebleblehajs - 17-08-2014 17:28 powodzenia RE: Dziennik motywacyjny SexPistols - ketiow - 17-08-2014 17:31 Ty coś zarobiałeś Nie jak ja setna część złotówki RE: Dziennik motywacyjny SexPistols - Danny - 26-09-2014 09:38 Właśnie przeczytałem całość dziennika, możesz zaobserwować po niektórych reputach do postów Możesz napisać jak Ci teraz idzie i na jakim serwisie działasz? Bardzo ładnie Ci idzie, szkoda tylko że przerwy robisz, może jakbyś pracowała "jak na etacie" to byś wyrobiła większe pieniędze, z czasem coraz bardziej stabilniejszą pozycję na rynku byś zdobyła i na nowe usługi byś się przeniosła, zwłaszcza z real contentem bo na pewno łatwiej przez internet w Polsce niż fizycznie w Anglii mimo wszystko Nie masz takich myśli, żeby w pełni się internetowi poświęcić, chociaż ten ostatni raz żeby spróbować wygodnie na swoim zostać? Dziennik motywacyjny SexPistols - Vasaki - 25-02-2018 10:02 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |