ELdollaro - dziennik pracy ppa - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: ELdollaro - dziennik pracy ppa (/Temat-ELdollaro-dziennik-pracy-ppa-80876) |
RE: ELdollaro - dziennik pracy ppa - ELdollaro - 21-03-2014 15:42 Masz na myśli 50zł za linkowanie jednego wpisu czy 50zł za jeden backlink? Wiesz nie chcę ci nikogo polecać bo sam jeszcze żadnych efektów nie mam. RE: ELdollaro - dziennik pracy ppa - T0Tomek - 21-03-2014 20:15 Przeczytalem cały wątek. Ogromny szacun za checi i wyniki.. zaczynam przygodę z Ppa.. moze uda sie choć trochę zarobić; ) Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka RE: ELdollaro - dziennik pracy ppa - kamiluspl - 22-03-2014 12:02 Tak dokładnie 50 zł za jeden wpis, wiadomo i więcej bl i ich lepsza jakość tym drożej. Jak na razie to tylko ciamciaj polecił mi ekipe ale biorą 420zł za 1 url. Kupowałem po 40 zł i to nawet tier 1-3 ale na automacie lecą bo wpisy widziałem, jakość też średnia więc nic ciekawego. Potrzebuje kogoś z kim można się dodagadać komu dam nisze i po prostu mi je wypromuje nie ważne jak byle skutecznie. Dziennik śledzę tak czy siak więc efektów nie przegapię Pozdr i do przodu ! RE: ELdollaro - dziennik pracy ppa - _Neo_ - 23-03-2014 08:35 1000 bl na 3 tyg? Pozycjonowales juz cokolwiek go? Stary, jak nie to zajebia Ci filtrem RE: ELdollaro - dziennik pracy ppa - ELdollaro - 24-03-2014 00:58 (23-03-2014 08:35)_Neo_ napisał(a): 1000 bl na 3 tyg? Pozycjonowales juz cokolwiek go? Stary, jak nie to zajebia Ci filtrem To zależy, jeżeli backlinki będą tematycznę i wysokiej jakości to nie będzie problemu(słowa mentora). Jest 600 Staram się dodawać jeden wpis dziennie na bloga + jeden film na yt. Liczba UU waha się między 700-1000 w tym z google około 300 wejść, chociaż dzisiaj padł rekord wejść z google -373. Zarobki wahają się pomiędzy 10-30$. Youtube ostatnio wyprowadza mnie z równowagi szczególnie ten błąd przy zakładaniu konta "a server error occurred. please contact the administrator". Również padło mi kilka filmów które miałem po kilka tygodni a nawet miesiąc i ciągle miałem z nich pobrania, ale jestem zadowolony że mimo ich usunięcia zarobki są w miarę. Przez ostatni czas uświadomiłem sobie że youtube nie da się zrozumieć i po prostu trzeba promować. To na tyle dzisiaj, nie ukrywam że w tym miesiącu liczę na 700$ Pozdro! Marzec 602.00$/500$ Odp: ELdollaro - dziennik pracy ppa - piotruss96 - 24-03-2014 06:58 To za ta kase kupb GSA z cptcha breaker i indexerem albo MoneyRobota. Zaczniesz sam pozycjonowac swoje strony i wyjdzie to na lepsze niz placeniu komus. Co do ustawien na forum beda pomagac jak dobrze ustawiac GSA na co uwazac itp Wysłane z mojego GT-I5510 RE: ELdollaro - dziennik pracy ppa - ELdollaro - 24-03-2014 10:15 (24-03-2014 06:58)piotruss96 napisał(a): To za ta kase kupb GSA z cptcha breaker i indexerem albo MoneyRobota. Zaczniesz sam pozycjonowac swoje strony i wyjdzie to na lepsze niz placeniu komus. Co do ustawien na forum beda pomagac jak dobrze ustawiac GSA na co uwazac itp Zdecydowałem się na pozycjonera więc na razie nic nie będę zmieniał, jeżeli za 3 miesiące nie zobaczę konkretnych efektów to zrobię tak jak mówisz. RE: ELdollaro - dziennik pracy ppa - Mauorycy - 25-03-2014 00:30 Czego używasz do promocji filmików na yt? Natknąłem się na coś takiego w internecie: http://www.tubeseoranker.com/special-offer/ Testował ktoś może kiedyś coś podobnego? RE: ELdollaro - dziennik pracy ppa - ELdollaro - 01-04-2014 14:59 Podsumowanie Marca:
Efekty 2 tygodniowego pozycjonowania: Wczorajsze statystyki: Jak widać na wykresie ruch z youtube jest coraz mniejszy (pewnie dlatego że poświęcam coraz mnie czasu na yt) za to wejścia z google przez dwa tygodnie systematycznie rosły aż do wczoraj kiedy liczba wizyt skoczyła z 500 na ponad 900. Może to tylko jednorazowy skok, zobaczymy. Ogólnie jestem zadowolony i z zarobków i z pozycjonowania Zacząłem mieć nawet wejścia z wpisów o których istnieniu zapomniałem. Nie ustalam celu na następny miesiąc ponieważ mój czas na ppa będzie ograniczony do minimum ale jeśli miałbym go ustalić byłoby to 900$. Marzec 750$/500$ ELdollaro - dziennik pracy ppa - Vasaki - 25-02-2018 10:01 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |