![]() |
Bukmacherka - czyli jak zarobić nawet do 500 zł dziennie ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Bukmacherka - czyli jak zarobić nawet do 500 zł dziennie ! (/Temat-Bukmacherka-czyli-jak-zarobic-nawet-do-500-zl-dziennie-76063) |
RE: Bukmacherka - czyli jak zarobić nawet do 500 zł dziennie ! - mireck - 25-09-2013 15:02 Jednak jak się okazuje każda progresja w końcu prowadzi do przegranej ![]() Ja chyba pozostanę przy singlach i dublach ![]() RE: Bukmacherka - czyli jak zarobić nawet do 500 zł dziennie ! - siwrus1231 - 25-09-2013 15:05 Nie koniecznie ![]() ![]() RE: Bukmacherka - czyli jak zarobić nawet do 500 zł dziennie ! - bellioss - 26-09-2013 16:47 Kupiłem poradnik wczoraj i uważam że szansę mam szybciej stracić te 200zł niż zarobić 1000zł. Chyba że weźmiemy odpowiednie mecze. Gdzie gracze będą wyrównani, a nie pierwszy lepszy. Ja osobiście przez pewien czas obstawiałem kwarty w koszykówce. Raz na 20-30 meczy zdarza się że jedna drużyna wygrywa wszystkie kwarty. Najbezpieczniejszym sposobem jest obstawianie po połowie meczu i jeśli jedna z drużyn ma 2 wygrane. Każda progresja jest dobra tylko trzeba wybierać odpowiednie mecze. RE: Bukmacherka - czyli jak zarobić nawet do 500 zł dziennie ! - mireck - 26-09-2013 17:35 Prędzej czy później ta seria czarnych spotkań przyjdzie. Aczkolwiek procent szansy na wygraną można zwiększyć, choć nigdy to nie będzie 100%. RE: Bukmacherka - czyli jak zarobić nawet do 500 zł dziennie ! - Damkofr - 26-09-2013 18:06 Ja przy wyrównanym meczu straciłem przy 8 progach . Gdzie nieraz na przewagi grali a takiego pecha miałem że szok. Więc można przegrać nawet na super wyrównanym. RE: Bukmacherka - czyli jak zarobić nawet do 500 zł dziennie ! - siwrus1231 - 26-09-2013 19:53 Wiadomo, gdyby nie można było przegrać to nikt by do roboty nie chodził po 8h jak wół za "marne" pieniądze ![]() Ja często miałem takiego pecha, że stawiałem tak jak w poradniku, a akurat trafiało się na odwrót... Taki pech, że po prostu niemożliwe. A gdybym zrobił na odwrót to w 3 min 10-20 zł ![]() Różnie to bywa. Sami widzieliście. Z budżetem 150 zł doszedłem do niecałych 700. Byłem chapczywy i przegrałem. Mogłem to wypłacić, to nie... mireck Myślę, że mylisz się. Czemu twierdzisz, że prędzej czy później przyjdzie? Myślę, że może nawet być tak, że z wkładem 100 zł można zarobić 5000 zł i to nawet nie przekraczając progu 32 zł. To nawet nie zależy od szczęścia tylko niefartu ![]() Polska-Bułgaria 2:0 w setach. Przegrali... Kurs w 3 secie na Bułgarie to chyba z 30 zł był ![]() RE: Bukmacherka - czyli jak zarobić nawet do 500 zł dziennie ! - diabloo07 - 28-09-2013 11:11 Nie wiem, czy ten poradnik się na tym opiera, ale moim zdaniem lepiej grać na zakład "Kolejny gem - Równowaga: Tak". Kurs się waha w okolicach 3-3.40, więc więcej progów progresji i przy dobrze dobranym spotkaniu nie powinno być zbyt wiele progów. RE: Bukmacherka - czyli jak zarobić nawet do 500 zł dziennie ! - mireck - 29-09-2013 06:26 Wedlug prawdopodobienstwa nigdy nie bedzie 100% szans na wygrana. No i niefart to brak szczescia czyz nie? Bez niego za daleko nie zajdziemy w tej metodzie. Choc nie uwazam ze sie nie da bo sie da i sa duze szanse, mowie tylko ze kiedys moze nadejsc ta zla seria ![]() ![]() RE: Bukmacherka - czyli jak zarobić nawet do 500 zł dziennie ! - chladek317 - 29-09-2013 08:59 Mnie prawie nastała, gdybym nie zagrał 2 x 8zł (zawsze tak robie) nie miałbym już kasy na dalsza progresje, bo skonczylem na 64zł( a takto musiałbym juz 128, gdyby nie to 2x 8 :c ) Niestety ale można przegrać, sposób dobry, ale musisz liczyć sie z tym ze możesz szybko stracic tez ta kase. ![]() RE: Bukmacherka - czyli jak zarobić nawet do 500 zł dziennie ! - Rhaegar - 29-09-2013 09:04 na tym właśnie polega progresja |