PAYPAL - Dostęp do Twojego konta został ograniczony - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449) +--- Dział: Systemy Płatności Internetowych (/Forum-Systemy-Platnosci-Internetowych-206) +---- Dział: PayPal (/Forum-PayPal-335) +---- Wątek: PAYPAL - Dostęp do Twojego konta został ograniczony (/Temat-PAYPAL-Dostep-do-Twojego-konta-zostal-ograniczony-54565) |
RE: PAYPAL - Dostęp do Twojego konta został ograniczony - bios - 01-01-2013 17:01 Życie. Szkoda, że nie można normalnie porozmawiać tylko ctrl+c, ctrl+v... RE: PAYPAL - Dostęp do Twojego konta został ograniczony - Max998 - 01-01-2013 17:15 I miej tu na PP oszczędności powyżej np. 1000zł.. Chyba bym się.. RE: PAYPAL - Dostęp do Twojego konta został ograniczony - cocokx - 01-01-2013 17:19 Dlatego ja od razu wszystko przelewam do mbanku. Nie ma co ryzykować. Jeszcze żadne moje pieniądze nie siedziały na PP dłużej jak 10 minut. RE: PAYPAL - Dostęp do Twojego konta został ograniczony - twardy - 01-01-2013 17:22 (01-01-2013 16:47)marcel_kk napisał(a): Ta ich polityka jest bardzo niezrozumiała, oczywiście ONI nigdy sie nie przyznaja do błędów. Podczas wysyłania pieniedzy do tego samego odbiorcy, za 4 -tym razem wyskoczył komunikat: "Aby można wysłać płatność dodaj środki do konta PayPal!" musisz zamienic waluty, ktore masz na koncie na zlotowki albo zlecac przez m.paypal.com RE: PAYPAL - Dostęp do Twojego konta został ograniczony - marcel_kk - 01-01-2013 17:24 @Twardy, nie posądzaj mnie o ułomność, jakie waluty ? Wszystko mam w PLN ! RE: PAYPAL - Dostęp do Twojego konta został ograniczony - bios - 01-01-2013 17:25 "marcel_kk próbowałeś przelać przez m.paypal.com? RE: PAYPAL - Dostęp do Twojego konta został ograniczony - marcel_kk - 01-01-2013 17:29 (01-01-2013 17:25)bios napisał(a): "marcel_kk próbowałeś przelać przez m.paypal.com? Nie próbowałem, ale tu raczej chodzi o to, że jak wysyłasz kilka razy pod rząd do tej samej osoby jako "Prezent", to PayPal nie ma z tego żadnych korzysci i powprowadzali blokady, do których nie chcą sie jawnie przyznać, zresztą to łatwo wyczytać w ich wymijającej odpowiedzi. RE: PAYPAL - Dostęp do Twojego konta został ograniczony - twardy - 01-01-2013 17:34 nie mowie ze jestes ulomy, mialem to sam na niezweryfikowanym koncie mialem dolary a chcialem wyslac zlotowki, ten sam problem co u ciebie, przez pewien czas pomagalo wysylanie przez m.paypal.com pozniej nawet na tym sie zablokowalo... zamienilem dolary na zlotowki, poszlo bez problemu RE: PAYPAL - Dostęp do Twojego konta został ograniczony - marcel_kk - 01-01-2013 17:39 1. mam konto zweryfikowane i połaczone z kontem bankowym 2. miałem na koncie 80 zł ( słownie: osiemdziesiąt złotych) 3. przy czwartym wysłaniu płatności ( 50 gr) do tej samej osoby pojawił się komunikat ze mam za mało środków i żebym je uzupełnił 4. @Twardy czy Ty wogóle czytasz co pisze ? RE: PAYPAL - Dostęp do Twojego konta został ograniczony - twardy - 01-01-2013 17:55 co sie unosisz i madrale zgrywasz? chcialem ci pomoc na podstawie tego co napisales - mi przy takim SAMYM komunikacie pomoglo najpierw wysylanie przez m.paypal.com a pozniej zamiana waluty na glowna to ze napisales ze masz 80zl na koncie, niekoniecznie musialo znaczyc ze akurat w zlotowkach (pp przelicza ci wszystko na glowna walute) wystarczylo napisac 'probowalem, nie moglo' - probowales w ogole przez m.paypal.com? czego oczekiwales, ze ktos z forum zadzwoni do wlascicieli pp zeby dla ciebie specjalnie cos zmienili? fakof |