![]() |
Last Man Standing - Ewhoring - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Last Man Standing - Ewhoring (/Temat-Last-Man-Standing-Ewhoring-171380) |
RE: Last Man Standing - Ewhoring - shf - 15-01-2022 00:56 (13-01-2022 21:27)ShuQi napisał(a): Przerobiłem setki, być może TYSIĄCE rozmów, więc pewną statystykę, powtarzalność widzę. Zawsze się pośmiać można ![]() RE: Last Man Standing - Ewhoring - ShuQi - 16-01-2022 12:28 Cześć ![]() Zatem jak obiecałem, tak dodaję pierwszą(być może z wielu) "love story" --> Miłość tinderową czas rozpocząć! ![]() Czas, START! ![]() Zastanawiacie się czasem, dlaczego piszecie do kobiety "Hej", "Cześć", "Siema" lub co gorzej... "cześć co tam" a ona wam nie odpisuje? Hmmm... Może dlatego że tak właśnie wygląda 90% wiadomości które "kobieta" otrzymuje? :> ![]() ![]() ![]() ![]() I tak można w nieskończoność... Czy da się w sposób gorszy rozpocząć rozmowę? Oczywiście że tak, np w następujący sposób: ![]() Nie ma co, chłop się mocno zaangażował w poznanie nowej osoby i aż trzy litery napisał, super ![]() ![]() ![]() Bywają jeszcze bardziej zaangażowani: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oczywiście, trafiają się też tacy, których ego jest na poziomie Mount Everest lub nawet wyżej! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czasem bywa też i tak: ![]() Jest też mnóstwo spamu(Nie ma to jak dodać osobę, którą chcemy poznać i wysyłać spam) ![]() ![]() ![]() Skąd się biorą moje zarobki? Pewną składową jest tego, że cenię swój czas dlatego też ceny nie należą do najniższych. Nierzadko bywa, że otrzymuje takie wiadomości ![]() Jednak czy warto, użerać się z typkiem dla 20 złotych, wysyłać mu "próbki" gdzie w odpowiedzi usłyszymy: - Pokaż więcej - Zachęć mnie - Daj coś jeszcze - Liczyłem na ostrzejsze - Zweryfikuj się, najlepiej w bieliźnie Niestety, ale osoby które pracują w ewho, często rozmawiają z takimi w/w "Panami" i robią to, czego od nich oczekują, finalnie inwestując w to mase czasu, zarabiając kilka złotych, lub nie zarabiając wcale. Po co on ma kupować? Jeżeli od Juleczki A dostanie 10 fotek "próbek" tylko nieco ją pomęczy, a kiedy widzi że już nie wyciagnie więcej, to idzie do "kolejnej" ![]() ![]() ![]() ![]() Podsumowanie: Jeżeli chodzi o relacje damsko/męskie nie jestem w nich specjalistą, jednak nie muszę nim być aby wyłapać kilka faktów. Fakt pierwszy: Kobieta(wglądowo normalna, NIE MODELKA) na portalach typu tinder/badoo/czaterie ma ogromną ilość wiadomości/lików. Dla kobiety 25 lat, warszawa, niedziela wieczór to około 2 500 lików w 60 minut ![]() ![]() ![]() Fakt drugi: Jeżeli chcesz, aby kobieta Ci odpisała to poświęć te kilkadziesiąt sekund z swojego życia, aby kreatywnie rozpocząć rozmowę, być może nawiąż do jej profilu(opisu/zdjęcia i tego co jest na nim/bio itd) w innym razie, Twoje "cześć" będzie jednym z kilkuset które otrzyma tego dnia ![]() ![]() ![]() Fakt trzeci: Nie rób z siebie idioty, nie wysyłaj dziwnych zdjęć, wiadomości. Nie wiesz jak druga strona na to zareaguje ![]() Fakt czwarty: Wplatanie "xDDDD" w każdym zdaniu, naprawdę nie pomaga ![]() ![]() ![]() Zastanawiam się nad formą prowadzenia "tego typu" wpisów, być może robić to np raz w tygodniu, z podsumowaniem takich rozmów? Co sądzicie, dajcie znać! RE: Last Man Standing - Ewhoring - MostWanted - 16-01-2022 13:03 (13-01-2022 21:27)ShuQi napisał(a): Co sądzicie na temat, abym wrzucał od czasu do czasu rozmowy? Ja osobiście najbardziej chciałbym zobaczyć rozmowy "od poznania do sprzedaży". Byłby to w jakiś sposób aspekt edukacyjny w dzienniku od tak doświadczonej osoby. (04-01-2022 12:58)ShuQi napisał(a): O podsumowaniu roku, napiszę w osobnym poście, to temat na dłuższą wypowiedź (04-01-2022 12:58)ShuQi napisał(a): A teraz pytanie do CIEBIE , mam napisać podsumowanie? Jeżeli tak, daj łapkę w górę(plusa/like) a gdy zrobi to minimum 10 osób, pojawi się podsumowanie! Już się nie mogę doczekać podsumowania z całego roku ![]() RE: Last Man Standing - Ewhoring - shf - 16-01-2022 13:55 (16-01-2022 12:28)ShuQi napisał(a): NAJGORZEJ skręcony bat jakiego widziałem, wstyd by mi było wysłać zdjęcie do laski z takim chu*** ubitym batem do laski, wstydzilbym się serio... xD RE: Last Man Standing - Ewhoring - jdmlifestyle - 29-01-2022 16:30 Z ciekawości.. vip 90zł na miesiąc czy ile? RE: Last Man Standing - Ewhoring - ShuQi - 29-01-2022 18:33 Różnie, 300,400 czasem 900 Zależy ☺ RE: Last Man Standing - Ewhoring - jdmlifestyle - 30-01-2022 01:07 (29-01-2022 18:33)ShuQi napisał(a): Różnie, 300,400 czasem 900 Wyniki podziwiam serio.. gratki ![]() RE: Last Man Standing - Ewhoring - ShuQi - 09-02-2022 19:01 Czeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeść! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wiele osób czeka na podsumowanie roku, jest ono w trakcie tworzenia! Pozostał jeden, finalny temat do ogarnięcia - jak tylko go sfinalizuję wkleję podsumowanie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Last Man Standing - Ewhoring - shf - 10-02-2022 18:50 Pięknie, czekamy ![]() RE: Last Man Standing - Ewhoring - michalina96 - 17-02-2022 08:43 Czy jako dziewczyna mam większą szansę na szybszy zarobek? Oczywiście nie byłyby to moje zdjęcia na tych czatach. Dopiero poznaje ten "czarny" świat internetu i brzmi ciekawie. Jest może ktoś w stanie mi to pomóc i wytłumaczyć? Z tego co widzę to zajmuje się tym sposobem zarabiania ledwo 2-3 osoby tutaj. |