blockchain.com - odbierz 50$ za weryfikację konta - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: Portfele Kryptowalut (/Forum-Portfele-Kryptowalut-459) +--- Wątek: blockchain.com - odbierz 50$ za weryfikację konta (/Temat-blockchain-com-odbierz-50-za-weryfikacje-konta-162077) |
RE: blockchain.com - odbierz 50$ za weryfikację konta - KubaDSK - 29-04-2019 11:58 Na buku legalnym jeszcze trzeba obrócić przynajmniej raz całą wpłatą zanim możliwa będzie wypłata, ale dzięki za rady RE: blockchain.com - odbierz 50$ za weryfikację konta - paula2017 - 29-04-2019 16:11 To jest nie możliwe że jeszcze nie rozdali 125mln... Widzę nawet osoby sławne zachęcają do założenia konta za 80zl lol RE: blockchain.com - odbierz 50$ za weryfikację konta - vacci - 29-04-2019 16:29 Fajna sprawa, ale waluta cały czas spada w dół. Próbując coś więcej na tym ugrać, niż te 180zł nie ma szans chyba. Najgorsze, że pełno ludzi oferuje fake-transakcje i później znikają z krypto Osobiście czekam, może sprzedam za więcej RE: blockchain.com - odbierz 50$ za weryfikację konta - Pablo1878 - 29-04-2019 17:56 Zakładał ktoś konto wczoraj lub dzisiaj? Kilka znajomych założyło i do tej pory nie ma informacji o wykonaniu weryfikacji. Wcześniej trwało to kilka minut. RE: blockchain.com - odbierz 50$ za weryfikację konta - forsowa - 29-04-2019 18:20 (29-04-2019 17:56)Pablo1878 napisał(a): Zakładał ktoś konto wczoraj lub dzisiaj? Kilka znajomych założyło i do tej pory nie ma informacji o wykonaniu weryfikacji. Wcześniej trwało to kilka minut.Czekam już ponad 24h... i znajomy też. RE: blockchain.com - odbierz 50$ za weryfikację konta - vacci - 29-04-2019 20:52 (29-04-2019 17:56)Pablo1878 napisał(a): Zakładał ktoś konto wczoraj lub dzisiaj? Kilka znajomych założyło i do tej pory nie ma informacji o wykonaniu weryfikacji. Wcześniej trwało to kilka minut.Dzisiaj jednej z koleżanek zaakceptowali po 3 dniach, więc chyba faktycznie się przykładają. Moja dziewczyna też złożyła wniosek o weryf. i na razie nici z odzewu. Znajomy złożył przedwczoraj i czeka Więc chyba trzeba czekać blockchain.com - odbierz 50$ za weryfikację konta - Królik524 - 29-04-2019 20:53 Ja to już czekam i czekam aż mnie sprawdzą będzie z 5 dni Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka RE: blockchain.com - odbierz 50$ za weryfikację konta - rusk01 - 29-04-2019 20:56 "Verification Under Review" I tak od piątku ... Na dwóch kontach to samo Wcześniej szło szybciutko, cały proces trwał może z pół godziny dopóki w piątek nie zweryfikowałem dwóch kont i czekam na weryfikacje do dzisiaj.. RE: blockchain.com - odbierz 50$ za weryfikację konta - Pablo1878 - 29-04-2019 21:01 Dwa dni temu akceptowali po około 3 godzinach a od wczoraj lipa. Edit: jeśli komuś nie zweryfikowali konto to mam na to sposób (testowane) ale potrzebuje jeszcze kilka osób dla 100% pewności. Zapraszam na PW. RE: blockchain.com - odbierz 50$ za weryfikację konta - Mistrz Gier - 29-04-2019 23:16 Jezeli chodzi o przepranie to nie oplaca sie przez bitbay/skrill/sts. Lepiej zamienic to na jakas krypto i wplacic do ruska, tam walnac jakis typ na live ktory ma najwieksze prawdopodobieństwo i pozniej wyplacic na ecopayz, do ecopayz robisz karte za free (dolar/funt/euro) i wyplacasz w bankomacie. Nie pamietam jakie sa oplaty w skrillu bo przestalem uzywac ze wzgledu na koszta, ale przez ruskiego buka najlepiej bo nie placsz podatku, a oplaty na eco mysle ze sa mniejsze jak na skrill, badz takie same, trzeba sprawdzic. Jak cos to moge pomoc bo gram na rusku i robie wlasnie w ten sposob przelewy. A z weryfikacja to pewnie jest tak, ze zaczeli sie baczniej przygladac bo idzie masowka jak i pewnie proby na lewe konta. Jezeli chodzi o 125 mln to wczesniej dawali 25 $. |