Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... (/Temat-Pelna-mobilizacja-wyboista-droga-do-niezaleznosci-154439)

RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - ggusiaja - 17-03-2019 20:56

Dziś dopiero zamieściłam zaległe nagrody na blogu. Ten tydzień był dla mnie wyczerpujący, miałam mało czasu na aktywność w internecie, ale to co mogłam to zrobiłam i jak zwykle w weekend trochę nadrobiłam i ogólnie w sobote i niedzielę, nawet przed chwilą zrobiłam ankietę.

Dodatkowo w tym tygodniu dostałam nagrodę w dziennym losowaniu w keeprewarding:

[Obrazek: krd.png]

W społeczności Domowi Herosi Philipsa wygrałam 21zł. za quiz, który jest póki co, co miesiąc.

W klubie Kantar znowu mam szczęście do ankiet i dlatego uzbierałam sobie na doładowanie telefonu w wysokości 20zł.

Wykonałam zaległe zadania na różnych forach zamkniętych.

Ostatnio doszłam do wniosku że rezygnuje z ankiet telefonicznych, bo zupełnie nie mam na to czasu a godziny w których dzwonią ankieterzy są czasem naprawdę niewygodne. Raz ktoś dzwonił po 20, kiedy szykuje dzieci do spania, innym razem zaznaczyłam że od 12-16 to zadzwonili po czasie, a kiedyś powiedziałam, że w sobotę maja dzwonić od 12-13 to zadzwonili 3 godziny później - dlatego nie będę zaznaczać że chcę brać udział w takiej formie badań.

RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - ggusiaja - 19-03-2019 22:42

Ostatnie dni sporo ankiet miałam w clixsense, z tego co widzę inni również. Oczywiście cieszy taka sytuacja, bo im więcej ankiet tym wieksze zyskiSmile

W dniu dzisiejszym otrzymałam nagrody z forum VW i Domowi Herosi Philipsa oraz doładowanie z Klubu Kantar.

Otrzymałam dzis kolejny mail z GlobalTestMarket o zmianach jakie mają zajśc w tym panelu. Poniżej wklejam jego treść, jesli ktoś nie otrzymał, może sobie przeczytać.

[Obrazek: lifepoints.png]

W ostatnich dniach również ruch na blogu wzrósł, z czego równiez jestem zadowolona.

Teraz przez dwa dni mam wolneSmile

RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - ggusiaja - 22-03-2019 22:36

Po dniach wolnych wziełam się ostro do wykonywania różnych aktywności w internecieSmile

Bardzo lubię kiedy po paru dniach nieobecności otrzymuję jakieś nagrody i to takie, których się nie spodziewałamSmile

A oto i one:

- wygrana w dziennym losowaniu w keeprewarding

[Obrazek: krpot.png]

Poza tym zrobiłam tu dziś dwie ankiety i pare centów wpadło również za brak kwalifikacji do ankiet (TheoremReach) i zleciłam wypłatę 5$

[Obrazek: krwyp-ata.png]

- dostałam jakieś małe wyrównanie z Insite - 1 Euro - nie wiem z jakiego bo jestem w paru
- Z forum zamknietego o zdrowiu również firmy Insite otrzymałam wiadomość o nagrodzie w wysokości 64zł. i od poniedziałku rusza kolejny 2 - tygodniowy projekt - nie wiem dokładnie czy się dostałam, zobaczymy w przyszłym tygodniu.
- w społeczności Electolux otrzymałam nagrodę za ankietę w wysokości 20zł.

Dodatkowo zleciłam dziś wypłatę z Clixsense - troszkę ponad 12$ i zrobiłam tu dzis ankietę oraz wyklikałam MoreTV więc będzie mały bonus 8 centówSmile

Od dłuższego czasu czekałam na nagrodę z Toluny (2 bony do Empiku 2x20zł.) - myslłam, że przysyłaja wiadomość o zrealizowanej nagrodzie, minęło prawie 8 tygodni więc zaczełam sprawdzać i okazało się, że nagroda została zrealizowana już tydzień po zamówieniu a widoczna jest w panelu w zakładce moje nagrody. Tę nagrodę dodam do wykazu za marzec bo i tak jej nie wykorzystałam wcześniej.

Jak widac dużo się działo, sporo ankiet też dziś zrobiłam. Ogólnie jestem zadowolonaSmile

RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - ggusiaja - 26-03-2019 19:41

Na moim blogu dziś nowy wpis, tym razem przedstawiam nową stronę cashback, więc jeśli jesteście zainteresowani i robicie dużo zakupów przez internet to zapraszam https://cozrobicbydorobic.blogspot.com/2019/03/bumerangcashpl-nowa-strona-typu-cashback.html

Od wczoraj kontynuuje aktywność w społeczności o zdrowiu, jednak wykonałam tam zadania a mam wciąż powiadomienia, że ich nie ukończyłam. Otrzymałam tu już pierwsze wynagrodzenie 64 zł. na Paypal.

Z clixsense bardzo szybko nagroda do mnie dotarła bo w ciągu 4 dni.

Ostatnio mam dużo ankiet w Klubie Kantar i już mam 2/3 uzbieranych punktów do kolejnego doładowania telefonicznego.

W panelu Opinie.pl również regularnie otrzymuję ankiety, widze naprawdę dużą pozytywną zmianę w tym panelu w porównaniu z poprzednim rokiem.

Cieszy mnie równiez sytuacja związana z blogiem, mam wrażenie że wszystko rozwija się na moją korzyść.

Mała edycja: właśnie otrzymałam wynagrodzenie z prolific 5,32Funta oraz nagrodę z Elevate 20zł.

Ten dzień obfituje w nagrodySmile Oby więcej takich dniSmile

RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - 11natinka11 - 27-03-2019 12:56

Szkoda, że ja teraz nic nie mam w tym forum o zdrowiu, poprzedni projekt niestety zawaliłam i zrobiłam mniej niz połowe zadań (a było bardzo dużo) i nie dostałam nagrody, ale myslałam, że może jak będą kolejne to bardziej sie postaram, a teraz nie mam

RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - ggusiaja - 27-03-2019 20:13

(27-03-2019 12:56)11natinka11 napisał(a):  Szkoda, że ja teraz nic nie mam w tym forum o zdrowiu, poprzedni projekt niestety zawaliłam i zrobiłam mniej niz połowe zadań (a było bardzo dużo) i nie dostałam nagrody, ale myslałam, że może jak będą kolejne to bardziej sie postaram, a teraz nie mam

Rzeczywiście troszkę szkoda, ale myslę, że jeszcze w nie jednym takim projekcie bedzieszSmile Tak zadań jest sporo a teraz mają jakiś błąd i ciągle mi się wyświetla, że mam 3 aktywności a 2 już zrobiłam, pisałam już o tym na ogólnym ich forum i jedna osoba tez napisała że ma tak jak ja. Ogólnie w tych różnych społecznościach jest coraz więcej zadań i tematów - zaobserwowałam to też w innych zamknietych społecznościach.

RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - ggusiaja - 31-03-2019 19:43

U mnie się dużo dzieję i troszkę mam mniej czasu aby dodawać tu wpisy. Dziś ze względu na to, że jest ostatni dzień marca i już nie spodziewam się żadnej wypłaty ani nagrody zrobiłam podsumowanie.

W marcu otrzymałam nagrody za łączną sumę 391zł. I szczerze powiem, że jestem zadowolona.

Dla porównania w zeszłym roku w marcu była to kwota 129zł. czyli 3 razy mniej.

Dlatego pamiętajcie warto byc systematycznym, nie poddawać się tylko działaćSmile

Dodatkowo w tym miesiącu zysk wygenerował również mój blog dzięki pewnej współpracy. Suma która już do mnie dotarła to 80zł.

Czyli reasumując zyski w marcu to 471zł.

Dowody nagród na blogu https://cozrobicbydorobic.blogspot.com/p/wykaz-nagrod.html

Jedna nagroda nie dotarła do mnie w terminie gdyż forum Food&More miało problemy techniczne o czym informowało drogą mailową.

Kwiecień zapowiada się również pracowitySmile

RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - ggusiaja - 03-04-2019 22:57

Jest początek miesiąca a nagrody za ankiety, zamkniete społeczności już w drodze do mnieSmile

W tym momencie oczekuję na:
-5$ keeprewarding
- 5,18$ Surveyo24
- 65+9+9zł. - społeczność Foodies&More (nie wiem czy to drugie 9zł. to nie jest jakaś pomyłka)
- forum Bauty Philips - 30,80zł.
- Poznaj.to - 20,70zł.
Dziś otrzymałam kolejne doładowanie z Klubu Kantar za 20zł. (naprawdę panel ten się bardzo rozkręcił)

Sporo również ankiet wypełniłam oraz uzupełniłam aktywności w społeczności o zdrowiu. Pozostałe nadrobie w najbliższym czasie.

RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - 11natinka11 - 04-04-2019 14:04

A co polecasz w tym keeprewarding robic aby mozna było szybko wypłacić?
Ja zarobiłam tam raz 1$ (zniechęciłam sie troche tym, że na ten 1$ czekałam miesiąc, bo pisali, że przy pierwszej wypłacie tak jest) i teraz mam niecały 1$

RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - ggusiaja - 04-04-2019 19:16

(04-04-2019 14:04)11natinka11 napisał(a):  A co polecasz w tym keeprewarding robic aby mozna było szybko wypłacić?
Ja zarobiłam tam raz 1$ (zniechęciłam sie troche tym, że na ten 1$ czekałam miesiąc, bo pisali, że przy pierwszej wypłacie tak jest) i teraz mam niecały 1$

Ja najczęściej robię ankiety w TheoremReach, ponieważ nawet jeśli nie dostaniesz się do ankiety to parę centów wpada, najmniej 1 cent, poza tym PeaunetLabs również nawet jeśli się nie zakwalifikujesz otrzymasz 1 cent. W zakłądce Rewenuewall jest sporo ankiet. Poza tym za każdą wykonaną ankietę lub ofertę otrzymujemy 1 los na dzienne losowanie, ja trzy razy wygrałam od 70centów aż do 1,34.