Dziewczyna mnie rzuciła bo jestem biedny, teraz zarobie miliony.. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziewczyna mnie rzuciła bo jestem biedny, teraz zarobie miliony.. (/Temat-Dziewczyna-mnie-rzucila-bo-jestem-biedny-teraz-zarobie-miliony-123824) |
RE: Dziewczyna mnie rzuciła bo jestem biedny, teraz zarobie miliony.. - kernst - 09-05-2016 19:32 Mógłbyś dołączyć do M2M, zrobić stronę pod produkty bankowe i zarobić trochę, jedyna inwestycja to w hosting domenę i ew. promocję, a przede wszystkim w czas. Ja jestem takim leniem że nad stroną pracuję od stycznia... Nie wiem czemu, programy które płacą człowiek olewa by szukać innych.. RE: Dziewczyna mnie rzuciła bo jestem biedny, teraz zarobie miliony.. - Michał11118 - 09-05-2016 19:49 I problem się rodzi się z promocją, do której nigdy nie miałem smykałki ani werwy(co widać po moim blogu). Jednak może spróbuję coś wymodzić po maturach, jak coś to zgłoszę się do Ciebie ;P Szukasz łatwiejszego zarobku RE: Dziewczyna mnie rzuciła bo jestem biedny, teraz zarobie miliony.. - kernst - 09-05-2016 19:59 promocja to FP na FB, postowanie na różnych blogach, płatne reklamy, odpowiednie SEO. To nie program gdzie łapiesz partnerów do inwestycji, a klientów którzy szukają danego produktu. Zapraszam, pokieruję Cię jak zacząć, moi znajomi np. zarabiają na tych programach po 6-8 tys. / miesięcznie.. Konkurencja duża, ale sprytny zawsze sobie poradzi RE: Dziewczyna mnie rzuciła bo jestem biedny, teraz zarobie miliony.. - kacper7 - 10-05-2016 09:02 Tutaj jestes non stop, a mi odpisujesz raz na 3 dni, moze w koncu zaczniesz sie ze mna rozliczac?? RE: Dziewczyna mnie rzuciła bo jestem biedny, teraz zarobie miliony.. - kernst - 11-05-2016 10:31 Dla osób, które lubią hazard i obstawianie. Na start otrzymacie darmowe 10 Euro! Nie potrzeba robić żadnego depozytu. Rejestrujesz się i zgarniasz bonus. Jak wygrasz to jest Twój http://banners.spiffxaffiliates.com/redirect.aspx?pid=2259&bid=1516 Informacje od admina TWS: Za kilka dni startuje nowa paczka reklamowa - Adpack - 3$ (130% ROI) - Dzienne naliczenia do 6%. - Re-inwestycja 40%. - Paczki można zakupić tylko z Cash Balance. - Naliczenia będą zależne od sprzedaży. - Pojawiły się nowe banery reklamowe Co ciekawe zapisałem się do projektu MAS, wpłaciłem 5$ i tak sobie leżało, dziś patrzę a tam 14.4$ extra z ich losowego skryptu, miła niespodzianka Warto wrzucić te kilka dolarów i dostawać bonusy do końca czasu trwania projektu. http://myadstory.com/ref/2545 RE: Dziewczyna mnie rzuciła bo jestem biedny, teraz zarobie miliony.. - Michał11118 - 11-05-2016 22:53 Czyżby APP padło? Zarejestrowałem się na tym buku, ale dziwny jest... RE: Dziewczyna mnie rzuciła bo jestem biedny, teraz zarobie miliony.. - kernst - 12-05-2016 10:25 W tym buku sam ustawiasz stawkę i typ i czekasz aż ktoś podejmie wyzwanie. Np. Jest mecz Polska Szwecja Ty stawiasz że wygra Polska kurs 2:1 i wchodzisz za 10 euro, teraz ktoś musi zaakceptować i postawić przeciwnie, ze wygra Szwecja za 20 euro. Jeżeli nikt nie zgodzi się na Twoje warunki to kasa wraca na konto RE: Dziewczyna mnie rzuciła bo jestem biedny, teraz zarobie miliony.. - kernst - 13-05-2016 17:54 paczki za 3$ w TWS już są dostępne, naliczenia 6% dziennie mam nadzieję że z 2 tyg się utrzymają RE: Dziewczyna mnie rzuciła bo jestem biedny, teraz zarobie miliony.. - kernst - 13-05-2016 22:29 Traffichubb informacje! - Środki na Payza zostały odblokowane - Naliczenia niebawem wrócą do normy jak tylko reszta nieautoryzowanych transakcji zostanie wyjaśniona - Wkrótce pojawi się kolejna promocja RE: Dziewczyna mnie rzuciła bo jestem biedny, teraz zarobie miliony.. - kernst - 15-05-2016 22:27 Informacja od admina TWS W skrypcie działało podrzędne "zadanie" które powodowało przeciążenia i problemy ze stroną. Technicy nad tym pracują, chwilowo zarobki są wyłączone. Jak tylko usuną problem, wszystko zostanie zrekompensowane. |