Poradnik Zarabiaj grając agario nic nie inwestując. - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Zarabiaj grając agario nic nie inwestując. (/Temat-Zarabiaj-grajac-agario-nic-nie-inwestujac-119967) |
RE: Zarabiaj grając agario nic nie inwestując. - Michaukso - 15-09-2015 17:40 Ta godzina musi być za jednym razem czy można tą godzinę zdobyć np. w 2 dni? Da się sprawdzić ile czasu gry jeszcze zostaje? RE: Zarabiaj grając agario nic nie inwestując. - BuLa1100 - 17-09-2015 14:05 Wypłacają to dalej ? RE: Zarabiaj grając agario nic nie inwestując. - DjLiska - 22-09-2015 19:08 wyplacaja nadal RE: Zarabiaj grając agario nic nie inwestując. - DjLiska - 23-09-2015 08:00 Czy ktos tez ma taki problem, ze jak wybiera inny serwer jak Europa to automatycznie wywalaa go do Europy? RE: Zarabiaj grając agario nic nie inwestując. - danto - 23-09-2015 08:44 @DjLiska, tak. Ja mam ten sam problem.. RE: Zarabiaj grając agario nic nie inwestując. - Gaucho10 - 23-09-2015 09:18 Witam, ktoś tutaj wcześniej pisał że można wymienić na stronie 2btc.pl btc na pln i wypłacić na konto bankowe, może mi ktoś po kolei powiedzieć jak to dokładnie zrobić żeby wypłacić z bubble na konto bankowe? Czy trzeba mieć portfel btc a jeżeli tak to czy jest on darmowy? i potem dopiero na 2btc i na konto? Czy jakoś inaczej trzeba to zrobic? RE: Zarabiaj grając agario nic nie inwestując. - masteross - 23-09-2015 18:05 Cholera, grałem z pół dnia te gry rankingowe i nawet 1 nie wygralem. Nadal mam 0 pkt. A w tej opcji ffa to znowu trzeba byc pierwszy przez godzine? RE: Zarabiaj grając agario nic nie inwestując. - danto - 24-09-2015 20:57 Ktoś chętny na grę w sojuszu? Można szybko i łatwo zarobić, można ze mną grać w: Poniedziałek- Od rana do 13 i po 22do późnej nocy Wtorek-od 17 do późnej nocy środa-Od rana do 13 i po 22 do późnej nocy Czwartek-od 17 do późnej nocy Piątek- od rana do 13 ( z powodu szkoły, praktyk i Dziewczyny godziny są jak godziny otwarcia w sklepach na wsiach ) RE: Zarabiaj grając agario nic nie inwestując. - chata - 28-09-2015 10:46 Hej, od razu się przywitam ponieważ to mój pierwszy post na forum (chociaż przyglądam mu sie od dłuższego czasu ) Przechodząc do sedna sprawy, trochę udało mi się zarobić na tej grze mianowicie ok 25$, odkąd gra zaczęła przerzucać mnie tylko na europejskie serwery, znalazłem sposób jak grać na pozostałych, lecz jest jeden problem zrobiłem 100pkt na serwach ameryki północnej i niestety po zleceniu wypłaty w btc jeszcze się jej nie doczekałem, a mija jakiś tydzień. Więc moje pytanie jest następujące też ktoś czeka tak długo? Czy po prostu już zaprzestali wypłacać P.S dodam jeszcze że jak wybierałem zakup kodu zalukaj czy wykupienie premium z tych punktów wszystko działa jak należy, jedynie wypłaty btc się nie mogę doczekać ... Jak tylko otrzymam swoją wypłatę podzielę się z wami bugiem w grze RE: Zarabiaj grając agario nic nie inwestując. - michal1498 - 28-09-2015 12:14 Jakim bugiem ? |