![]() |
Poradnik Zarabiaj grając agario nic nie inwestując. - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Zarabiaj grając agario nic nie inwestując. (/Temat-Zarabiaj-grajac-agario-nic-nie-inwestujac-119967) |
RE: Zarabiaj grając agario nic nie inwestując. - Michaukso - 15-09-2015 17:40 Ta godzina musi być za jednym razem czy można tą godzinę zdobyć np. w 2 dni? Da się sprawdzić ile czasu gry jeszcze zostaje? RE: Zarabiaj grając agario nic nie inwestując. - BuLa1100 - 17-09-2015 14:05 Wypłacają to dalej ? ![]() RE: Zarabiaj grając agario nic nie inwestując. - DjLiska - 22-09-2015 19:08 wyplacaja nadal RE: Zarabiaj grając agario nic nie inwestując. - DjLiska - 23-09-2015 08:00 Czy ktos tez ma taki problem, ze jak wybiera inny serwer jak Europa to automatycznie wywalaa go do Europy? RE: Zarabiaj grając agario nic nie inwestując. - danto - 23-09-2015 08:44 @DjLiska, tak. Ja mam ten sam problem.. RE: Zarabiaj grając agario nic nie inwestując. - Gaucho10 - 23-09-2015 09:18 Witam, ktoś tutaj wcześniej pisał że można wymienić na stronie 2btc.pl btc na pln i wypłacić na konto bankowe, może mi ktoś po kolei powiedzieć jak to dokładnie zrobić żeby wypłacić z bubble na konto bankowe? Czy trzeba mieć portfel btc a jeżeli tak to czy jest on darmowy? i potem dopiero na 2btc i na konto? Czy jakoś inaczej trzeba to zrobic? RE: Zarabiaj grając agario nic nie inwestując. - masteross - 23-09-2015 18:05 Cholera, grałem z pół dnia te gry rankingowe i nawet 1 nie wygralem. Nadal mam 0 pkt. A w tej opcji ffa to znowu trzeba byc pierwszy przez godzine? RE: Zarabiaj grając agario nic nie inwestując. - danto - 24-09-2015 20:57 Ktoś chętny na grę w sojuszu? Można szybko i łatwo zarobić, można ze mną grać w: Poniedziałek- Od rana do 13 i po 22do późnej nocy Wtorek-od 17 do późnej nocy środa-Od rana do 13 i po 22 do późnej nocy Czwartek-od 17 do późnej nocy Piątek- od rana do 13 ( z powodu szkoły, praktyk i Dziewczyny godziny są jak godziny otwarcia w sklepach na wsiach ![]() RE: Zarabiaj grając agario nic nie inwestując. - chata - 28-09-2015 10:46 Hej, od razu się przywitam ponieważ to mój pierwszy post na forum (chociaż przyglądam mu sie od dłuższego czasu ![]() Przechodząc do sedna sprawy, trochę udało mi się zarobić na tej grze mianowicie ok 25$, odkąd gra zaczęła przerzucać mnie tylko na europejskie serwery, znalazłem sposób jak grać na pozostałych, lecz jest jeden problem zrobiłem 100pkt na serwach ameryki północnej i niestety po zleceniu wypłaty w btc jeszcze się jej nie doczekałem, a mija jakiś tydzień. Więc moje pytanie jest następujące też ktoś czeka tak długo? Czy po prostu już zaprzestali wypłacać ![]() P.S dodam jeszcze że jak wybierałem zakup kodu zalukaj czy wykupienie premium z tych punktów wszystko działa jak należy, jedynie wypłaty btc się nie mogę doczekać ... Jak tylko otrzymam swoją wypłatę podzielę się z wami bugiem w grze ![]() RE: Zarabiaj grając agario nic nie inwestując. - michal1498 - 28-09-2015 12:14 Jakim bugiem ? ![]() |