![]() |
Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL (/Temat-Duze-pieniadze-malo-pracy-Trafficmonsoon-PaidVerts-MTV-by-Miko93PL-107247) |
RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - Miko93PL - 19-06-2015 10:04 Witam dzisiaj nieco krótszy wpis niż ostatnio ale wszystko co trzeba to postaram się napisać ![]() Trafficmonsoon Wczoraj miała miejsce mała awaria serwera, strona była niedostępna przez parę godzin, Charles szybko uporał się z problemem oraz zwiększył jednorazowo Nasze naliczenia ![]() Tak się prezentuje moje konto ![]() Posiadam obecnie 153 paczki dzięki czemu w ciągu jednego dnia kupuje już 3 paczki a więc coraz bliżej jestem swojego celu jakim jest 200 aktywnych paczek. W ciągu ostatnich paru dni zajmowałem się stroną internetową ( mała przebudowa ) myślę, że do poniedziałku skończę ją w 100%, teraz niestety mam studia więc przez weekend nie będę miał zbyt wiele czasu ![]() MTV / PV Przez zbanowanie Jo wyszła mała afera zarzuca on MarcdeKoning, że to on namówił cały team MTV na taki krok oraz pisze, że skradziono mu konto warte miliony dolarów ( licząc akcje ), z innych wpisów dowiedziałem się, że Jo prawdopodobnie okradał MTV miał jako jedyny dostęp do portfela BTC, nawet właściciel programu ( Carlos ) nie mógł wyprosić się od Jo pewnych środków. Oczywiście czy jest to prawda ciężko stwierdzić ale informacja wypłynęła nie od zwykłego użytkownika a od Slosumo. Ponadto zarzuca się Jo celowe dążenie do upadku MTV, jest tego jeszcze trochę ale to może będę pisał w następnym poście. Cena akcji na tą chwile wynosi 0.0139$ więc jak widzimy nieco podskoczyła choć jeszcze przedwczoraj cena wynosiła 0.0244$ ( zaraz po zbanowaniu Jo ceny akcji dosłownie wystrzeliły ) Na dzisiaj to wszystko gdyby ktoś chciał zacząć działać w którymś z programów proszę o wiadomość priv lub na gg 52793472 udzielam wszelkiej pomocy ![]() Miłego weekendu RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - Miko93PL - 22-06-2015 10:58 Witam wszystkich rekinów biznesu ![]() KONKURS
Zgodnie z zapowiedzią ruszamy z konkursem. Nagrodą główną będzie 50$ czyli na chwile obecną 182 zł. Regulamin : 1. Zarejestruj się do programu Trafficmonsoon z mojego linku ( rejestracja jest całkowicie darmowa ). 2. Przez okres 30 dni oglądaj reklamy Cash links. 3. Osoba, która w tym czasie zarobi na tych reklamach największą kwotę wygrywa Nasz konkurs. Gdyby ktoś miał wątpliwości proszę pisać na gg lub tutaj w komentarzach Mała instrukcja do konkursu 1. Jeśli chcesz spróbować swoich sił i wygrać 182 zł zarejestruj się z tego linku REJESTRACJA 2. Konkurs ruszy 25 czerwca, chce dać wszystkim równe szansę, jeśli ktoś jutro dowie się o konkursie może mieć mniejsze szanse niż osoba, która rozpocznie go dzisiaj, myślę, że tak będzie najuczciwiej ![]() 3. Co to są reklamy Cash links Są to reklamy za których oglądanie otrzymujemy ustaloną kwotę pieniężną od 0.02$ - 0.005$ od tej kwoty zależny jest także czas reklamy mieści się on w granicach od 60 - 5 sekund. A owe reklamy prezentują się następująco ![]() Wydaje mi się, że konkurs jest łatwy i przyjemny, każdy może zabrać w Nim udział, oprócz nagrody głównej każdy uczestnik oglądający reklamy, otrzymuje $ za oglądanie tych reklam więc wierze, że w tym konkursie każdy może zarobić ![]() Myślę, że wszystko jest już jasne lecz jeśli mimo to ktoś ma wątpliwości proszę pisać chętnie pomogę. Rejestrując się z mojego linku otrzymujecie moje pełne wsparcie w programie a także materiały pomocnicze oraz dostęp do grupy. PS. Ktoś może się zastanawiać jak ja to sprawdzę, kto ile reklam obejrzał dzięki czemu kto ile zarobił TM w historii saldo do każdego użytkownika przypisuje wartość ile zarobiła osoba na CS więc z tym nie ma problemu a osoby, które już wcześniej były moimi poleconymi i zarabiali już na Cash links, zapisuje ich stan zarobku i odejmę pod koniec konkursu dzięki czemu będę wiedział ile przez ten okres faktycznie zarobili na CS. TM W zeszłą sobotę naliczenia nieco podskoczyły bo do aż 1.17$ na paczce co przy mojej ilości robi już nie małą różnicę, z czego nie ukrywam jestem baardzo zadowolony, niestety skończył się kolejne paczki a 70$ wydałem na reklamę na stronię głównej ( uwaga uwaga na wrzesień o ile się nie mylę ![]() ![]() Jak pisałem moim następnym celem jest 200 aktywnych paczek planuję dojść do tego z ostatnim dniem lipca, mam nadzieje, że mi się uda ![]() Kontakt gg : 54416265 RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - gadyalus1 - 22-06-2015 15:04 Ooo jaki chojny się znalazł ![]() A tak na serio to świetny pomysł i reklama no zobaczymy kto wygra. RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - Kubolek - 23-06-2015 12:05 ładnie jedziesz ![]() RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - tym3k - 23-06-2015 17:45 Warto jeszcze wchodźić za $50 do TM? RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - zgrexs - 23-06-2015 18:17 uważam że warto tylko powoli będziesz się rozwijał RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - gadyalus1 - 23-06-2015 23:29 (23-06-2015 17:45)tym3k napisał(a): Warto jeszcze wchodźić za $50 do TM? Ja tak właśnie zaczynam w tej chwili mam już 6 paczek RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - VideCullFide - 24-06-2015 10:06 Bardzo ciekawy dziennik . Działałem trochę w Paidverts byłem prawie w 5 grupie i coś się stało że było przeniesienie BAP na akcje w MTV i przestałem używać programu . Mam na MTV 192 akcje ile by było z tego BAP jak by to spowrotem zamienił ? Zarejestruje się z refa do TM zobaczę tam swoich sił . RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - Miko93PL - 24-06-2015 11:30 Cytat:Bardzo ciekawy dziennik . Działałem trochę w Paidverts byłem prawie w 5 grupie i coś się stało że było przeniesienie BAP na akcje w MTV i przestałem używać programu . Mam na MTV 192 akcje ile by było z tego BAP jak by to spowrotem zamienił ? Zarejestruje się z refa do TM zobaczę tam swoich sił . Dzięki, a co do Twojego problemu to stał się SWAP dlatego zamienili Ci BAP na akcje, jeśli zamienisz teraz akcja na bap będziesz ich miał około 10 600 bap. Wstrzymaj się i czekaj aż ceny się zmienią w tej chwili jest to całkowicie nieopłacalne. Jak tylko się zarejestrujesz to napisz tutaj lub na gg, oferuję pełne wsparcie. RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - EpicBlank - 24-06-2015 13:19 Świetny dziennik, sam kiedyś bawiłem się dużo w pv ale po swapie sobie odpuściłem ^^ Tak czy owak, będę obserwował dalej, powodzenia w dalszych zarobkach ![]() |