Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Lead.Network - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Programy Partnerskie oraz Programy Afiliacyjne (/Forum-Programy-Partnerskie-oraz-Programy-Afiliacyjne-354)
+--- Dział: Lead.Network (/Forum-Lead-Network-393)
+--- Wątek: Lead.Network - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu (/Temat-Lead-Network-Wasze-Pytania-do-Ekipy-Serwisu-100925)

RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - selfie - 11-04-2015 17:47

(11-04-2015 17:22)Mikey napisał(a):  @[selfie]
Bo chciałem podpiąć pod bloga PPA, ale tam za UK mi wpadło 5$ a za US 1.8$

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Wszystko zależy od oferty ale to na pewno wiesz Big Grin Jeśli to nie problem, przepnij linki i sprawdź.

RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - fusek - 11-04-2015 18:02

reaklamowanie jako darmowa nie jest u was zabronione?

Darmowa Transmisja

http://streams.net.pl/ztkkf4f/3/10205
[Obrazek: Schowek02.jpg]

RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - selfie - 11-04-2015 18:13

(11-04-2015 18:02)fusek napisał(a):  reaklamowanie jako darmowa nie jest u was zabronione?

Darmowa Transmisja

Ale po co zgłaszać innych? To jak walka z wiatrakami Big Grin

RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - fusek - 11-04-2015 18:38

(11-04-2015 18:13)selfie napisał(a):  
(11-04-2015 18:02)fusek napisał(a):  reaklamowanie jako darmowa nie jest u was zabronione?

Darmowa Transmisja

Ale po co zgłaszać innych? To jak walka z wiatrakami Big Grin
po to bo jesli ja nie reklamuje w ten sposob to nie bedzie mi jeden z drugim psul rynku.

RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - notentego - 11-04-2015 21:37

Reklamowanie jak darmowe nie było zabronione, zakrywanie stopki już tak. Nie wiem jak jest teraz.

RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - elbowndg - 11-04-2015 21:42

Darmowa Transmisja

Sprzedawczyki Smile Żal tyłek sciska że ktoś kilka leadów sprzed nosa zabierze.

Żeby była jasność to nie moje także wisi mi to.

RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - selfie - 11-04-2015 21:53

Cytat:po to bo jesli ja nie reklamuje w ten sposob to nie bedzie mi jeden z drugim psul rynku.

Typowe myślenie... Skoro Ty nie reklamujesz w ten sposób to wybacz ale tylko Ty na tym tracisz Wink Każdy ma swój sposób na zachęcenie do kliknięcia w link- gdzie uwaga znajduje się regulamin Xpokerface

Zresztą po co komuś włazić w drogę? Reklamuj swoim sposobem, nikt Ci nie zabrania Big Grin

RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - fusek - 11-04-2015 22:02

(11-04-2015 21:53)selfie napisał(a):  
Cytat:po to bo jesli ja nie reklamuje w ten sposob to nie bedzie mi jeden z drugim psul rynku.

Typowe myślenie... Skoro Ty nie reklamujesz w ten sposób to wybacz ale tylko Ty na tym tracisz Wink Każdy ma swój sposób na zachęcenie do kliknięcia w link- gdzie uwaga znajduje się regulamin Xpokerface

Zresztą po co komuś włazić w drogę? Reklamuj swoim sposobem, nikt Ci nie zabrania Big Grin

Pier o szopenie.. ale ok jest przyzwolenie - karcz nie odpowiada - od dzis wszystkie moje linki z HOTCASH MAJA DOPISEK ZA DARMO

RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - selfie - 11-04-2015 22:05

(11-04-2015 22:02)fusek napisał(a):  

Pier o szopenie.. ale ok jest przyzwolenie - karcz nie odpowiada - od dzis wszystkie moje linki z HOTCASH MAJA DOPISEK ZA DARMO

Ale zrozum jest różnica pomiędzy UKRYWANIEM STOPKI PRZEZ IFRAME a ZACHĘCANIEM DO WEJŚCIA W LINK, chyba pomyliłeś się z LM tam nie można facepalm

RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - fusek - 11-04-2015 22:11

(11-04-2015 22:05)selfie napisał(a):  
(11-04-2015 22:02)fusek napisał(a):  

Ale zrozum jest różnica pomiędzy UKRYWANIEM STOPKI PRZEZ IFRAME a ZACHĘCANIEM DO WEJŚCIA W LINK, chyba pomyliłeś się z LM tam nie można facepalm

dlatego chcialem uzyskac odpowiedz z forum - konkretna odpowiedz - a nie obrzucanie blotem i wyzwiska od konfidentow. dla mnie tez sprawa jest jasna = obojetnie co napiszesz - jest stopka, wiec koszta nie sa ukryte.