Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
moja kilkuletnia przygoda z ankietami - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: moja kilkuletnia przygoda z ankietami (/Temat-moja-kilkuletnia-przygoda-z-ankietami-136875)

RE: moja kilkuletnia przygoda z ankietami - seti-bb - 20-03-2019 12:21

ok wiem że na 1 stronie jest top ale może jest już nie aktualny w każdym badź razie mam
badanie.pl
clixsinse
Toluna
Kantar
Badanie opinii

co polecacie jeszcze do tego dobrać ?

RE: moja kilkuletnia przygoda z ankietami - kamys0 - 20-03-2019 12:36

@seti-bb zdecydowanie I-say, surveyo24, norstat

RE: moja kilkuletnia przygoda z ankietami - adam_per - 20-03-2019 12:51

Natinka, pojawily ci sie testy na globis? mi wlasnie pokazaly sie 3 testy (za 6EUR każdy -18EUR łacznie), wiesz jak to sie robi, lub ktos ma doswiadczenie w tym? tam jest po Niemiecku by zarezerwować i anulowac rezerwacje...

RE: moja kilkuletnia przygoda z ankietami - seti-bb - 20-03-2019 14:18

(20-03-2019 12:36)kamys0 napisał(a):  @seti-bb zdecydowanie I-say, surveyo24, norstat

dzieki ktoś jeszcze coś ja odrzucam MOBROG tu to jest lipa

RE: moja kilkuletnia przygoda z ankietami - 11natinka11 - 20-03-2019 14:48

(20-03-2019 14:18)seti-bb napisał(a):  
(20-03-2019 12:36)kamys0 napisał(a):  @seti-bb zdecydowanie I-say, surveyo24, norstat

dzieki ktoś jeszcze coś ja odrzucam MOBROG tu to jest lipa

studentswatch, ale trzeba sprawdzac i logowac się i prolific

(20-03-2019 12:51)adam_per napisał(a):  Natinka, pojawily ci sie testy na globis? mi wlasnie pokazaly sie 3 testy (za 6EUR każdy -18EUR łacznie), wiesz jak to sie robi, lub ktos ma doswiadczenie w tym? tam jest po Niemiecku by zarezerwować i anulowac rezerwacje...

w globis nic nie widze takiego, jedynie ankiety mam to zrobię to może będzie bon do allegro

RE: moja kilkuletnia przygoda z ankietami - kamys0 - 20-03-2019 15:35

Tak, mobrog to strata czasu. Ja przestałam z niego korzystać. A czy Wy też nie łapiecie się do ankiet z Kantaru? Ja już 10 nie zaliczyłam z kolei.

RE: moja kilkuletnia przygoda z ankietami - seti-bb - 20-03-2019 16:27

(20-03-2019 15:35)kamys0 napisał(a):  Tak, mobrog to strata czasu. Ja przestałam z niego korzystać. A czy Wy też nie łapiecie się do ankiet z Kantaru? Ja już 10 nie zaliczyłam z kolei.

tak łapie się le mało punktów coś teraz dają nawet biore udział w badaniu stacji radiowych będzie to trwało chyba z miesiąc. Też to macie

RE: moja kilkuletnia przygoda z ankietami - Agusek76 - 20-03-2019 18:52

Też tak mam z mobrog - zmieniłam nawet wyszukiwarkę, bo mi się strona jakoś dziwnie zachowywała, co i tak niewiele pomogło bo -uwaga- nie wypełniłam tam ani jednej ankiety, za każdym razem mnie wywala.
Ja mam pytanie co do Global Test Market, może coś poradzicie, bo mnie krew zaleje. Od miesiąca prawie się z nimi wożę, bo nie mogę się zarejestrować, bo jakoby ktoś (ja lub ktoś inny z mojego "gospodarstwa domowego") jest już zarejestrowany. Piszę, podaję swoje dane i nic, dostałam tylko jakieś automatyczne powiadomienie, że muszę się komunikować w języku angielskim - co i tak robiłam.

RE: moja kilkuletnia przygoda z ankietami - kamys0 - 20-03-2019 19:23

@Agusek76 miałam to samo. Weź inny mejl zarejestruj, a hasło musisz wygenerować w jakimś online generatorze i zapisać w notatniku. Innej rady nie ma. Za tydzień zmieniają portal na LifePoint. Punkty zostaną przeniesione. Ja mam 100pkt do wypłaty i nie mogę od m-ca dobić. Mam wrażenie, że im bliżej progu, tym ciężej.

RE: moja kilkuletnia przygoda z ankietami - Agusek76 - 20-03-2019 19:50

A nie teraz to tak już nie działa - nie obchodzi ich inny mail, reszta danych jest taka sama, więc nie mogę się zarejestrować, bo patrz wcześniej co napisałam ... wrr mam taki komunikat:

Nasz rejester pokazuje, że Ty lub ktoś z Twojego gospodarstwa domowego posiada już konto w GlobalTestMarket.

Proszę zauważ, że pozwalamy tylko jednej osobie z gospodarstwa domowgo zapisać się w GlobalTestMarket a otwarcie kolejnego konta na to samo gospodarstwo domowe spowoduje jego dezaktywację.

Kliknij here, aby zalogować się na obecne konto.

po kliknięciu "here" mam stronę startową, zalogować się przecież nie mogę Sad