![]() |
Cash4minutes - zarabiaj na niewykorzystanych minutach telefonicznych - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +---- Dział: Zarabianie na Telefonie (/Forum-Zarabianie-na-Telefonie-446) +---- Wątek: Cash4minutes - zarabiaj na niewykorzystanych minutach telefonicznych (/Temat-Cash4minutes-zarabiaj-na-niewykorzystanych-minutach-telefonicznych-98102) |
RE: Cash4minutes - zarabiaj na niewykorzystanych minutach telefonicznych - aero2 - 30-12-2014 23:49 Jeden chciał tak nabić kasę, wykupił abonament za 50 zł w Skype, niestety to nie działa. Mam 4.11 GBP i nie mam czym dobić do wypłaty, szkoda bo dobrze się tu zarabiało. RE: Cash4minutes - zarabiaj na niewykorzystanych minutach telefonicznych - AzotoN1 - 04-01-2015 04:35 A jak to wygląda na abonamencie? Mam abonament Full Opcja. Nielimitowane wszystko. Ale czy te rozmowy są brane jako rozmowy specjalne jak np. 0-700 ![]() RE: Cash4minutes - zarabiaj na niewykorzystanych minutach telefonicznych - Lamojednorożec - 04-01-2015 09:36 Było już uwzględnione w temacie, przeszukaj ![]() RE: Cash4minutes - zarabiaj na niewykorzystanych minutach telefonicznych - aero2 - 04-01-2015 11:52 @[AzotoN1] Słyszałem, że dzwoniąc z numeru firmowego nie zablokują ci numeru, a tak bym się bał, bo numer ci zablokują i karę 5000 zł mogą dowalić. RE: Cash4minutes - zarabiaj na niewykorzystanych minutach telefonicznych - AzotoN1 - 04-01-2015 15:33 Mam abonament dla firm, full opcja. Co może mi grozić za takie generowanie ruchu? RE: Cash4minutes - zarabiaj na niewykorzystanych minutach telefonicznych - .pvo - 04-01-2015 18:34 jak telefonu używasz normalnie a nie tylko do tego i robisz to z umiarem a nie zbierasz wypłate w 2-3 dni to tak jak mi z playa nie zablokowali jeszcze ![]() masz w umowie co za to grozi różnie mogą do tego podchodzić ale jak np mają z Twojego abo sporo kaski to też inaczej mogą patrzeć RE: Cash4minutes - zarabiaj na niewykorzystanych minutach telefonicznych - AzotoN1 - 04-01-2015 23:13 Łącznie wszystkie rachunki podpięte są pod jedno konto i mają z tego zysk 300+zł miesięcznie. Chcę tylko wiedzieć czy może mi zostać nałożona kara pieniężna RE: Cash4minutes - zarabiaj na niewykorzystanych minutach telefonicznych - Kede - 05-01-2015 03:16 Operator o tym decyduje nie my. Więc nie pytaj nas ![]() ![]() RE: Cash4minutes - zarabiaj na niewykorzystanych minutach telefonicznych - DamianXIX - 09-01-2015 22:29 Ja cos wam moze podpowiem dostalem ostatnio meila z informacja o WP nr nieczytalem o co dokladnie chodzi ale po wykupieniu minut mozna dzwonic do innych krajow niestety tylko 10min jedna rozmowa ![]() RE: Cash4minutes - zarabiaj na niewykorzystanych minutach telefonicznych - inwestdomen - 10-01-2015 00:18 Oho! Stop, a ja mam nieskończone minuty ![]() Dziękuję za temat, chcę spróbować i proszę dać mi odpowiedź na moje pytanie ![]() ![]() |