✪ Dziennik pracy - mysc - Get Paid 2.0 ✪ - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: ✪ Dziennik pracy - mysc - Get Paid 2.0 ✪ (/Temat-%E2%9C%AA-Dziennik-pracy-mysc-Get-Paid-2-0-%E2%9C%AA-94843) |
RE: Dziennik pracy - mysc - shorte.st - mysc - 02-01-2015 00:12 Dziękuję i wzajemnie Wszelkie podsumowania są w pierwszym poście. Mam kilka metod zarobku, ale dziennik prowadzę tylko i wyłącznie pod shorte - innych zysków (tak samo jak zysków z poleconych) tutaj po prostu nie uwzględniam. Mój grudniowy wykres prezentuje się następująco : Zacząłem od połowy miesiąca ze względu na tzw. "kryzys shortera" ;P A od stycznia zaczęło się tak : Dzień 139 : Zarobek : 4,55$ Swoją drogą, jutro o 20.00 kończy się możliwość uczestnictwa w moim konkursie. Można wygrać na prawdę spoko fanpage. Zapraszam chętnych : http://zarabiam.com/Temat-KONKURS-Wygraj-FanPage-GIMB-3-7k-104795 . RE: Dziennik pracy - mysc - shorte.st - mysc - 02-01-2015 14:42 Na dosłownie każdym fp facebook mi masowo usuwa posty. Dwa najlepsze FP dostały bana. Nie wiem kto tak zgłaszał w nocy, ale niech wie że mnie to nie rusza i na dniach się odbuduję Gorąco pozdrawiam tą osobę i życzę wysokich zarobków Nie sprzedaje już reklam - to w tamtym temacie miałem wypisane swoje fp wraz z linkami Z oczywistych względów dzisiejsza dniówka raczej szału nie zrobi. RE: Dziennik pracy - mysc - shorte.st - morenox - 02-01-2015 23:25 Polecam!! Bardzo dobry mentor! RE: Dziennik pracy - mysc - shorte.st - averegen - 03-01-2015 01:11 Mysc mialm tez problem z masowymi banami i pomoglo wstawianie linkow w komentarzu RE: Dziennik pracy - mysc - shorte.st - 4funsecond - 03-01-2015 11:38 Nie podawaj linków na tym forum nie zaufanym ludziom bo kończy się to banem :x.. Takie skurwesyny siedzą, że nawet Ciebie robią w luja :/.. Trzymamy kciuki, odbudujesz się! RE: Dziennik pracy - mysc - shorte.st - mysc - 03-01-2015 13:22 Dzień 140 : Zarobek : 2,38$ Mimo wszystko nie ma tragedii Dzięki 4funsecond, już wczoraj zacząłem "odbudowę" i jako tako idzie Może to zbieg okoliczności..a może nie ;p Podejrzane wydaje się żeby na 7 fanpageach się takie akcje działy mniej więcej w tym samym czasie ;P RE: Dziennik pracy - mysc - shorte.st - grubyst - 03-01-2015 13:37 Mysc będzie możliwość kupienia reklamy znow? RE: Dziennik pracy - mysc - shorte.st - Nativ - 03-01-2015 14:09 Jestem chętny na mentorstwo (jak coś pisałem wiadomość prywatną) RE: Dziennik pracy - mysc - shorte.st - mysc - 05-01-2015 14:31 Przez ostatnie dni nie puszczałem swoich postów. Coś tam wpadało z automatu, ale szału nie było. Od środy ruszam ze swoimi i po środzie podsumuję wszystkie dni przerwy. EDIT : Jednak ze względu na "urwanie głowy" wracam do dziennika od soboty Kupiłem 3 nowe FP i chętnie dokupię więcej. Czekam na oferty Nie ustaliłem wcześniej celu na ten miesiąc. Nie wiem czy nie przesadzam, ale cel ustalam na 100$. Powtórzę jeszcze, że w dzienniku uwzględniam tylko i wyłącznie moje własne zarobki wypracowane na skracaniu. (03-01-2015 13:37)grubyst napisał(a): Mysc będzie możliwość kupienia reklamy znow? Póki co na pewno nie. W tym tygodniu przypuszczam, że nawet nie miałbym gdzie zmieścić reklamy. Muszę sobie takie wewnętrzne s4s porobić i dochodzą jeszcze shary FP nowych skracaczy Napięty grafik ;/ RE: Dziennik pracy - mysc - shorte.st - piotrekprorok - 07-01-2015 11:55 Nie pokazuj nikomu swoich FP bo to może raczej tylko zaszkodzić Powodzenia w dążeniu do celu |