[Zostanę mentorem] / [Szukam mentora] - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: eForsa (/Forum-eForsa-383) +---- Wątek: [Zostanę mentorem] / [Szukam mentora] (/Temat-Zostane-mentorem-Szukam-mentora-91639) |
RE: [Zostanę mentorem] / [Szukam mentora] - karol5karol - 18-11-2015 22:36 Szukam osoby do współpracy osobe która też dobrze zarabia i ogarnia temat może razem coś pokminimy.Ja miesięcznie wyciągam ~2000zł bez spiny 2,3 godzinki dziennie bez weekendów jakieś 20 dni w miesiącu.Jak ktoś chętny priv wymienimy sie doświadczeniami RE: [Zostanę mentorem] / [Szukam mentora] - helix - 23-11-2015 20:18 Także szuakm mentora RE: [Zostanę mentorem] / [Szukam mentora] - krojek - 25-11-2015 22:45 [Szukam mentora] Poszukuje mentora - aktualnie zarabiam w shorte ale chcę się przenieść w "świat" sub sms Co do warunków to się dogadamy Posiadam sporę zaplecze na FB oraz doświadczenie w tworzeniu stron. RE: [Zostanę mentorem] / [Szukam mentora] - RevaN - 03-12-2015 13:47 [ szukam mentora ] Witam - Poszukuje mentora. Mam pojęcie o subach sms lecz potrzebuje osoby która mną dobrze pokieruje. Napewno się dogadamy co do Twoich korzyści Pozdrawiam RE: [Zostanę mentorem] / [Szukam mentora] - WuJeKuBa - 25-12-2015 16:53 SZUKAM MENTORA
Mam na imię Kuba. Mam 17 lat, 18 kończę w lutym. Poszukuję mentora, który długo siedział/siedzi na zarabianiu na programach partnerskich na własnych stronach internetowych lub blogach. Chcę aby ktoś wziął mnie pod swoje skrzydła. Moje oczekiwania: - Znajomość tematów związanych z pozcyjonowaniem, seo. - Sprawdzanie nisz, czy dana nisza jest dobra co do konkurencji i czy można bez problemu ją pozycjonować, czy się jedna nie opłaca. - Fajnie jakby był dostępny na GG codziennie. - Fajnie gdyby potrafił wszystko ładnie wytłumaczyć i powiedzieć co i jak, a nie na zasadzie, że tutaj masz wszystko wytłumaczone i będziesz wiedział lub pozycjonuje się tak i tak i więcej mnie nic nie pytaj, bo nie mam czasu.. Moja umiejętności: - Potrafię sam wgrać skrypt na stronę i go skonfigurować tak jak należy. - Mam podstawowe pojęcie na temat sub i premium SMS. - I chyba tyle. Czekam na propozycję :] Moje GG: 39933081 Najlepiej pisać od razu na GG, jestem praktycznie zawsze dostępny RE: [Zostanę mentorem] / [Szukam mentora] - elotis - 02-01-2016 13:25 poszukuję mentora który poprowadzi za rączkę w zamian za prowizję z zarobków. RE: [Zostanę mentorem] / [Szukam mentora] - Miko1029 - 02-01-2016 13:53 szukam mentora który wprowadzi pomoże mi w wejściu w świat subów. W zamian mogę pomóc, stworzyć dowolną stronę, aplikację internetowa. RE: [Zostanę mentorem] / [Szukam mentora] - adrian95 - 04-01-2016 10:40 szukam mentora ,zapraszam na pw RE: [Zostanę mentorem] / [Szukam mentora] - Kromka - 31-01-2016 00:36 Także szukam mentora, mam dużo czasu i pomysłu jednak chętnie posłucham rad kogoś doświadczonego RE: [Zostanę mentorem] / [Szukam mentora] - Itachi198 - 06-02-2016 21:01 Cześć. Jestem Damian, mam 21 lat. Dopiero raczkuję na forum, zaczynam się bawić w ppi, mam konto PP, bankowe, ogarniam http://netcashrevenue.com/.Chcę aby ktoś wziął mnie pod swoje skrzydła. Czego oczekuję: - rzeczowych rad (kontakt przez gg: 57770818 - ukierunkowania sposobu zarabiania* PPA vs PPI *Do tej pory (niecały tydzień) nie zarobiłem ani złotówki, rozsyłam linki gdzie sie da (fb, snapchat, yt), na dodatek wyłącznie na amerykańskich stronach (większa stawka). Co od siebie oferuję: - rejestracje z ref linków - tyle pracy ile będzie trzeba - kulturę wypowiedzi - gdy pojawią się spektakularne efekty podzielę się zyskiem Dziękuję za uwagę. |