Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Inwestycja w "grę" - goldenchase + goldencows (nowość!!!) BTC - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Inwestycja w "grę" - goldenchase + goldencows (nowość!!!) BTC (/Temat-Inwestycja-w-gre-goldenchase-goldencows-nowosc-BTC-90846)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28

RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase + goldencows (nowość!!!) BTC - ZbysiuK - 12-08-2014 00:46

(08-08-2014 15:24)YouAreKilled napisał(a):  Można zainwestować z paypala czy trzeba wymienić kasę na payerr ?
Golden Chase wciąż opłacalne ?

Kolego już nie inwestuj w goldenchase, ponieważ zbliża się ku końcowi.
GC pociągnie może do grudnia/stycznia tak mi się wydaję.

Zainwestuj w Jura-park nowy serwis, który stoi jeden dzień Wink

RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase + goldencows (nowość!!!) BTC - Pan Inwestor - 12-08-2014 05:58

@ZbysiuK
Skoro twierdzisz, że pociągnie do grudnia/stycznia to jak najbardziej wkład wyciągnie bo to zajmuje około 2-2.5 miesiąca a później tylko zysk. Nie wiadomo ile pociągnie program tak do końca więc ostrożność wskazana.

Ta gra jura park ma trochę błędów, jakiś polak wczoraj wykradł trochę dolarów z programu, pozniej wyłączyli płatności. Na pewno ten program nie zwojuje rynku tak jak GC więc czuje, że szybciej upadnie niż istniejące GC.

RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase + goldencows (nowość!!!) BTC - overlord25 - 12-08-2014 07:48

Też tak sądzę jak Pan Inwestor Jura Park ma straszne błędy niektórym zabrali przy naprawie serwisu dinozaurySmile w tej chwili odradzam na razie inwestować w ten program bo nie wiadomo czy znowu jakieś cuda będą się dziać najlepiej jest poczekać parę tygodni na rozwój sytuacji i wtedy zdecydować niektórzy się pospieszyli i mogą na tym nieźle zarobić albo stracić zawsze trzeba myśleć z głową a nie rzucać się na pierwszy lepszy serwis bo można się przejechać na tym jeśli chodzi o goldenchase to może pochodzić dobrze jeszcze miesiąc albo pół roku tego nikt dokładnie nie wie

RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase + goldencows (nowość!!!) BTC - kolorpurpury - 12-08-2014 09:01

Ja tam w Jura Park zainwestowałem 80$. Jeśli faktycznie ma pociągnąć trochę to jak inni będą inwestować ja już będę wychodził na czysto. Inwestycja w taki program jest tak samo ryzykowna każdego dnia istnienia programu ale zarabiamy tym więcej im wcześniej zainwestujemy. Tyle w temacie. Moim zdaniem Jura Park ma nawet większy potencjał niż goldenchase tylko pytanie czy ten potencjał wykorzystają. Głównym plusem są reklamy do wykupienia na stronie jurapark-adventure.com. Wypłaty juz tam działają bo wypłaciłem testowe 0.01$ i doszło. Na ten moment zarabiam tam 0.50$. W goldenchase 2.12 i dziś wieczorem dalej będzie rosło bo zbierałem na krasnala 2PP.

Jeśli oba serwisy pociągną jeszcze miesiąc to w miesiąc wyciągnę ponad 100$ na payeer Big Grin Oby wytrzymały jak najdłużej Big Grin

RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase + goldencows (nowość!!!) BTC - kamylo - 12-08-2014 18:25

Payed 31.58 USD

Jeszcze 14$ i wyjdę na zero Tongue

Aktualnie 3,3$/dzien zysku Smile

RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase + goldencows (nowość!!!) BTC - ZbysiuK - 12-08-2014 18:50

del

RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase + goldencows (nowość!!!) BTC - MrReynevan2 - 12-08-2014 22:41

Ile wpłaciliście na ten jura park?

RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase + goldencows (nowość!!!) BTC - kolorpurpury - 13-08-2014 21:55

(12-08-2014 22:41)MrReynevan2 napisał(a):  Ile wpłaciliście na ten jura park?

Ja wpłaciłem 80$. Jeżeli ktoś chce dokładny kalkulator i dowiedzieć się więcej na temat jura park lub zarejestrować się z mojego reffa i liczyć na pomoc lub nawet jakiś refback - piszcie PW na pewno się dogadamy Smile

RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase + goldencows (nowość!!!) BTC - rogrip - 14-08-2014 19:04

(12-08-2014 09:01)kolorpurpury napisał(a):  Ja tam w Jura Park zainwestowałem 80$. Jeśli faktycznie ma pociągnąć trochę to jak inni będą inwestować ja już będę wychodził na czysto. Inwestycja w taki program jest tak samo ryzykowna każdego dnia istnienia programu ale zarabiamy tym więcej im wcześniej zainwestujemy. Tyle w temacie. Moim zdaniem Jura Park ma nawet większy potencjał niż goldenchase tylko pytanie czy ten potencjał wykorzystają. Głównym plusem są reklamy do wykupienia na stronie jurapark-adventure.com. Wypłaty juz tam działają bo wypłaciłem testowe 0.01$ i doszło. Na ten moment zarabiam tam 0.50$. W goldenchase 2.12 i dziś wieczorem dalej będzie rosło bo zbierałem na krasnala 2PP.

Jeśli oba serwisy pociągną jeszcze miesiąc to w miesiąc wyciągnę ponad 100$ na payeer Big Grin Oby wytrzymały jak najdłużej Big Grin
Witam nie powiedział bym że będziesz wychodził na czysto, jak inni będą inwestować, a wiesz dlaczego bo jest zbyt duża różnica pomiędzy wydobyciem tego które ty kupiłeś za te 80$ a tego co ktoś kupił by, za zainwestowane 860$, więc jak widzisz jesteś, w błędzie bo jakbym dajmy na to zainwestował te 860$ i kupił tego ostatniego to czekał bym tylko 58 dni nie całe 2 miesiące na odzyskanie kasy a ty pewnie będziesz musiał czekać ponad 100Tongue
A co do wypłat szkoda bardzo żeby miały nie działać, skoro te 5.24 USD to nawet ja bym wypłacił w 4 dni skoro wpłaty sięgają prawie 2.000$ wiec, mają skąd brać .
I jeszcze jedno najważniejsze co mnie najbardziej dziwi, skoro mówisz, że ten program ma pociągnąć bardzo długo, to dlaczego robią to:
Dear users!

With this date: 18.08.2014 - 00:00:00 GMT
First Deposit Bonus will decrease to 10%
This is last chance to get so high deposit bonus!
W jakim celu zmieniają bonus za pierwszy depozyt???
Chcą się nachapać w tym czasie $$$ czy jak bo za bardzo nie ogarniam. Miałem zainwestować tam trochę więcej kasy niż ty ale doszłem do wniosku po rozmowie z kilkoma użytkownikami, i po tych komentarzach, że nie ma to najmniejszego sensu, co prawda mówiłem że poobserwuje kilka tygodni i wtedy zainwestuje , ale skoro zmieszają bonus za pierwszy depozyt to dla mnie ta gra już jest skreślona bo coś mi tutaj śmierdzi, jak by chcieli podziałać dłużej to by tego nie robili i niech mi nikt nie mówi że to dla dobra gry, bo jakoś Goldenchase cały czas ma 55% bonusu za pierwszy depozyt i nigdy go nie zmieniało , a tutaj po 4 dniach takie buty, ale każdy zrobi jak uważa, bo każdy ma swój rozum i powinien go od czasu do czasu użyćTongue

RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase + goldencows (nowość!!!) BTC - morawcik - 15-08-2014 11:21

Zastanawiam się co się stanie z tymi "grami" jak z różnych względów nikt nie będzie już wpłacał (np będą na +) ? Zwiną się od razu, zwiną się jak braknie rezerw czy mają jakieś dodatkowe "opcje" na powiększanie rezerw?