RE: FireSub - ogólna dyskusja - MartinS - 11-03-2014 13:12
Wszystkie programy zostaną dodane, nie znamy tylko jeszcze kolejności ich dodawania.
RE: FireSub - ogólna dyskusja - ksomix - 11-03-2014 13:19
Czy tylko mi przeszkadza to, że wszędzie trzeba bawić się suwakiem?? Tzn wszystkie landing page'e oraz sam FireSub mają według mnie za dużą szerokość, szczególnie widać to przy programie do lokalizacji, gdzie ucina przycisk po prawej stronie. Nie każdy ma monitor z rozdzielczością HD, nie braliście tego pod uwagę przy projektowaniu serwisu??
RE: FireSub - ogólna dyskusja - FireMedia - 11-03-2014 13:23
(11-03-2014 13:19)ksomix napisał(a): Czy tylko mi przeszkadza to, że wszędzie trzeba bawić się suwakiem?? Tzn wszystkie landing page'e oraz sam FireSub mają według mnie za dużą szerokość, szczególnie widać to przy programie do lokalizacji, gdzie ucina przycisk po prawej stronie. Nie każdy ma monitor z rozdzielczością HD, nie braliście tego pod uwagę przy projektowaniu serwisu??
Zarobisz, to kupisz monitor z HD.
A tak poważnie przekażemy do poprawy.
RE: FireSub - ogólna dyskusja - ksomix - 11-03-2014 13:31
@up
heheh nie chodzi tutaj o mnie samego, chodzi tutaj o osoby, które będą korzystały z programów
RE: FireSub - ogólna dyskusja - kazik0o - 11-03-2014 14:12
mówilem wczesniej, powiem jeszcze raz, mogliscie dodac np do pobierz plik coś wiecej nie tylko nr.tel...
nie wiem nazwa użytkownika, email, hasło. To samo tyczy sie horoskopu żeby podać imie, wiek, waga, wielkość stopy, kolor paznokcia, cokolowiek! Żeby nie wyskakiwało tyllko nr.tel
RE: FireSub - ogólna dyskusja - Noker112 - 11-03-2014 14:34
Ja proponuję zrobić jakiś program - ciekawy, który ktoś będzie musial uzupełniac z 5 minut i dopiero potem weryfikacja antyspamowa nr telefonu i napewno konwersja ++++++ bo jeśli ktoś spędzi sporo czasu na wypełnianiu czegoś ciekawego, szkoda mu bedzie wylaczyc strony, czyż nie ?
RE: FireSub - ogólna dyskusja - ferhrgh - 11-03-2014 14:35
DAWAJCIE SZPIEG SMS! bedzie dzis? albo viever facebook
RE: FireSub - ogólna dyskusja - szy1sw - 11-03-2014 14:36
kazik0o przecież pisali że to dopiero pierwsze wersje programu jaki zdziwiony byłem gdy wpadło mi wiek ciała podczas gdy np w doładowania na mojej "niszy"(wypalona masakrycznie) nikt nie wchodzi
edit na dziś zapowiadali 1-2programy w tym jeden popularny za granicą(ciekawi mnie co to)
RE: FireSub - ogólna dyskusja - Hiuston - 11-03-2014 14:37
Przydałby się player umieszczany na stronie. :>
RE: FireSub - ogólna dyskusja - szy1sw - 11-03-2014 14:40
Hiuston większość osób usunęłaby notkę o subskrypcji masz iframe baw się
|