![]() |
FireCPA - pierwsza polska sieć afiliacyjna - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Sieci CPA (/Forum-Sieci-CPA-363) +--- Wątek: FireCPA - pierwsza polska sieć afiliacyjna (/Temat-FireCPA-pierwsza-polska-siec-afiliacyjna-73426) |
RE: FireCPA - pierwsza polska sieć afiliacyjna - AnnaKa - 28-03-2014 03:54 Jakoś u mnie nie ma PayPala w ustawieniach więc coś jest nie tak. Lead jest zaliczany natychmiastowo po pobraniu kasy z konta odbiorcy. Zależnie od oferty może to potrwać czasem 15 min. Jeśli nie zaliczy tzn że ktoś nie wykonał oferty lub nie miał kasy na koncie. Ponieważ fraudy nie przechodzą ![]() RE: FireCPA - pierwsza polska sieć afiliacyjna - tremen - 28-03-2014 10:03 dzięki a programy typu HomeTab Download - Direct Download, wystarczy że ktoś to ściągnie na komputer czy musi coś robić?? RE: FireCPA - pierwsza polska sieć afiliacyjna - bodek7654 - 28-03-2014 13:02 (28-03-2014 10:03)tremen napisał(a): dzięki a programy typu HomeTab Download - Direct Download, wystarczy że ktoś to ściągnie na komputer czy musi coś robić?? musi sciagnac i zainstalowac zapewne ze wszystkimi dodatkami do przegladarek i iinych reklamowych dodatków RE: FireCPA - pierwsza polska sieć afiliacyjna - AnnaKa - 29-03-2014 01:06 Zaliczy kiedy uzytkownik zainstaluje caly pakiet w aplikacji. Polecam VisualBee one dobrze konwertuja mimo stawki . Jak dobry traffic masz na stronie to jak znalazl w popup ![]() ![]() RE: FireCPA - pierwsza polska sieć afiliacyjna - prololex - 30-03-2014 12:34 Jak wybrać ofertę do promowanie na firecpa ? Są jakieś oferty międzynarodowe, a nie tylko tak, że 1 oferta - 1 kraj ? RE: FireCPA - pierwsza polska sieć afiliacyjna - yewryk - 30-03-2014 15:59 Oferta "Firecenter - Kontynuuj" nie bangla ;/ edit; inne też nie działają ![]() RE: FireCPA - pierwsza polska sieć afiliacyjna - AnnaKa - 30-03-2014 20:26 @2up będą multilinki od kwietnia czyli powinny jutro się pojawić. W CPA trzeba mieć łeb na karku jeśli chcesz konkretnie zarabiać to nie są serwisu subskrypcyjne gdzie wszystko masz na tacy ![]() @up Ta oferta ma sens w firesub ![]() Jeśli Wam pomogłem dajcie repucika ![]() ![]() RE: FireCPA - pierwsza polska sieć afiliacyjna - TastemanPL - 01-04-2014 06:24 Witam czemu jak chcę przelać pieniądze z FireCPA na FireCash to piszę w końcowej fazie brak dostępu. RE: FireCPA - pierwsza polska sieć afiliacyjna - AnnaKa - 02-04-2014 01:12 Ponieważ z tego co mi wiadomo nie można ''przelać'' tylko pieniądze są razem wypłacone zgodnie z systemem wypłat jaki masz na Swoim koncie. Można je łączyć ale nie przelewać. Mogę się mylić. RE: FireCPA - pierwsza polska sieć afiliacyjna - TastemanPL - 02-04-2014 07:37 Chciałem połączyć je z kasą na FireCash |