![]() |
AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: AstroCash (/Forum-AstroCash-338) +---- Wątek: AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany (/Temat-AstroCash-org-Propozycje-Uzytkownikow-Zmiany-65648) |
RE: AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany - zarabiajmy - 08-07-2013 00:08 Nie ![]() Dobra nie było tematu, poradzę sobie w inny sposób Odp: AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany - ciamciaj - 08-07-2013 08:10 Możesz zrobić ranked Mode i tak ustawić reguły że nie będzie ofert dla danego kraju. Wysłane z Phone'a RE: AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany - WojaKk - 08-07-2013 08:58 Może po prostu w pliku jest coś cenniejszego niż te 10-20 centów, nie każdy wrzuca fake pliki i hacki. Nie musicie od razu kolegi hejtować ![]() RE: AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany - zarabiajmy - 08-07-2013 15:47 ciamciaj napisał(a):Możesz zrobić ranked Mode i tak ustawić reguły że nie będzie ofert dla danego kraju. Tylko ze wtedy tyczy się to wszystkich plików no ale dzięki za radę ![]() Wysłane z Nokii 3310 RE: AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany - Komet - 08-07-2013 21:17 Tak sobie myslalem, ze FC ma swoje tshirty - fajnie wykonane, gdybym tam zarabial to bym wzial. AC to tez spory i popularny serwis wiec mysle ze i u was chetni by byli. Gdybyscie zrobili sklepik z jakimis fajnymi tshirtami - jakims ogarnietym designem a nie jakis kicz, to ja bym zakupil i mysle ze byloby tez wielu innych chetnych. ![]() To taka luzna propozycja, wiem, ze AC ma na glowie mase innych zaleglych rzeczy, ktorych realizacja jest w drodze badz w planach i dodatkowo do tego ogarniecie tshirtow jest malo realne. Ale nie widzialem tej propozycji, wiec pisze, bo moze w przyszlosci mielibyscie idee zeby cos takiego wprowadzic - teraz inni moga powiedziec czy tez byliby za, czy moze ja jestem jedyny ![]() RE: AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany - Doragon - 08-07-2013 21:37 Zmiana rozszerzenia nazwy. Rara może ktoś nie zechce pobrać, a exe już tak. Ewentualnie ukrycie rozszerzenia pliku. RE: AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany - Mikoszi - 08-07-2013 22:04 Zawsze możesz sobie sam "zrobić" taki plik exe. Otwórz notatnik, zapisz jako.. typ: wszystkie, nazwa: plik.exe RE: AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany - Komet - 10-07-2013 12:00 Dobrze byloby gdybyscie wprowadzili jakas opcje, gdzie mozna przywrocic usunieta oferte, bez koniecznosci resetowania wszystkiego. Dzis przez przypadek usunalem dobra oferte, jednak mam zbyt duzo ustawionych juz w innych krajach, zeby tracic znow czas na sortowanie tego. Brak takiej opcji to zwykle utrudnianie pracy ![]() Fajnie byloby tez gdybyscie sie jakos wypowiedzieli co do zmian ktore zaproponowalem pare postow wczesniej, zeby wiedziec jakie jest wasze nastawienie do tego i czy realizacja jest w ogole mozliwa RE: AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany - AstroCash.org - 11-07-2013 01:01 - Zakupiony nowy serwer. Migracja zaplanowana na wtorek. Pozdrawiam! RE: AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany - WazzaP - 11-07-2013 06:35 (11-07-2013 01:01)AstroCash.org napisał(a): - Zakupiony nowy serwer. Migracja zaplanowana na wtorek. Będą jakieś problemy z działaniem strony/mirrorów? Jeżeli tak, to ile to potrwa? ![]() |