Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286) +--- Wątek: Szukasz mentora ? - Zajrzyj (/Temat-Szukasz-mentora-Zajrzyj-59806) |
RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Zloty - 01-08-2013 18:31 1.Metoda zarobku: - PPA 2.Serwis: - Obojętnie 3.Zarobki: - Na początek 2-3$ 4.Twoje wymagania: - Pomoc w zarabianiu $$ - dostępność - doświadczenia w PPA - pomocy od A do Z - poszukuje mentora który zdradzi mi jak zarabia w PPA , oczywiście nie chce aby pokazał mi swoje nisze ale napisał po kolei co trzeba zrobić aby zarabiać godziwe sumy 5.Czy oferujesz coś w zamian za pomoc? - Rejestracja z refów - Kontakt: mail [email protected] - skype: zloty_001 - GG: 9377767 RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - bios - 01-08-2013 19:37 1.Metoda zarobku: - CPA 2.Serwis: - AWM / Adnooka 3.Zarobki: - W miesiąc 200-500 USD 4.Twoje wymagania: - Znajomość i doświadczenie w CPA - dostępność 5.Czy oferujesz coś w zamian za pomoc? - Ref - % od zarobków - wdzięczność RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Nadrim - 04-08-2013 10:38 1.Metoda zarobku: PPA 2.Serwis: Gdzie pasuje Mentorowi 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Tak, wiem mniej więcej o co chodzi, jednak moje zarobki były na poziomie 0 4.Twoje wymagania: Chciałbym aby ktoś naprowadził mnie, pomógł co i jak robić żeby ludzie pobierali pliki i gdzie sie promować 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? -Rejestracja z refów KONTKAT gg-8134903 PW na forum RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Nimrod - 04-08-2013 19:46 1. Metoda zarobku: PPA 2. Serwis: Whatever.. 3. Zarobki: dziennie 3-5$ na początek 4. Moje wymagania: -doświadczenie -miła, łatwa współpraca -chciałbym możliwie jak najszybciej zarabiać 3-5$ dziennie (jestem gotów ciężko pracować). 5. W zamian: -oczywiście rejestracja z refa gg: 4813861 RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - mafiss - 05-08-2013 21:19 1.Metoda zarobku: - PPA 2.Serwis: - Obojętnie ( byle nie SCAM ) 3.Zarobki: - Na początek 2-5$ dziennie 4.Twoje wymagania: - Pomoc w zarabianiu $$ - dostępność - doświadczenia w PPA - pomocy od A do Z - poszukuje mentora który zdradzi mi jak zarabia w PPA, oczywiście nie chce aby pokazał mi swoje nisze ale napisał po kolei co trzeba zrobić aby zarabiać godziwe sumy 5.Czy oferujesz coś w zamian za pomoc? - Rejestracja z refów - Kontakt: TYLKO GG: 46090091 RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Tokens - 07-08-2013 01:32 1.Metoda zarobku: PPA 2.Serwis: AstroCash, lub inne 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś? Brak 4.Twoje wymagania: Doświadczenie w PPA Ewentualne podanie niszy (jeśli mentor będzie chciał to zrobić, ja nie będę się upominał etc.) Dostępność Wytłumaczenie jak promować bloga etc. 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc? Oczywiście rejestruję się z refa Kontakt: GG: 48266146 RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Jinnta - 07-08-2013 12:09 1.Metoda zarobku: PPA 2.Serwis: Astrocash 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Doświadczenia troche jest ,a zarobkow wciaz brak 4.Twoje wymagania: 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Rejestracje z refa ,i jakis % z pierwszych pieniedzy RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - rafalek771 - 07-08-2013 12:26 1.Metoda zarobku: PPA/PPD Mogę poświęcić na to dużo czasu. 2.Serwis: Obojętnie 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Coś tam czytałem ale niestety nic nie zarobiłem. 4.Twoje wymagania: Pomoc op początku do końca Na początku zarobki niewielkie ale później coraz większe. 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? -Rejestracja z refów -odpalenie jakiejś sumki KONTKAT gg-48272142 PW na forum RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - rebrov - 07-08-2013 12:27 1.Metoda zarobku: PPA, PPD inne 2.Serwis: żeby dało się zarobić 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś? Tak zarobiłem i zarabiam w Adsense zbyt mało niestety, 4.Twoje wymagania: Doświadczenie znalezienie niszy dostępność 5.Czy oferujesz coś w zamian za pomoc? Rejestracja z refa Kontakt: GG: 4451078 RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - szikaka245 - 08-08-2013 11:46 1.Metoda zarobku:(PPA/PPD) PPA lub PPD 2.Serwis: Wypłacalny 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Trochę doświadczenia z hyipami (zarobione 50$). Giełda forex, konto PAMM (zarobione około 200$). Neobux w trakcie rozwijania konta. Podstawowa wiedza na temat PPA/PPD. Dopiero startuje. 4.Twoje wymagania: Dojście do poziomu 20-40$ dziennie.(O ile jest to możliwe ) Wiem że to będzie wymagało sporo pracy i zaangażowania ale jestem w stanie poświęcić dużo czasu żeby tego dokonać. Jest duża chęć i motywacja ale nie ma doświadczenia i wiedzy co mnie blokuje w temacie PPA/PPD. 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Oczywiście rejestracja z refa. Długą bezproblemową współprace na pełnych obrotach (dam z siebie wszystko). Dyspozycyjność, śmiało mogę powiedzieć 24h/na dobę. Mogę podzielić się wiedza w zakresie zarabiania na giełdzie forex jeśli ktoś ma mocne nerwy do tego typu zarabiania . Kontakt: e-mail: [email protected] skype: szikaka245 GG: 5112388 |