Temat Nieaktualny - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Temat Nieaktualny (/Temat-Temat-Nieaktualny-59435) |
RE: WHAFF - Zarabianie na androidzie - spkawn - 03-11-2012 23:40 Tak jest zawsze, ale 100$ to trochę za dużo. Jakbym był bardzo ogarnięty, to owszem mogę sprzedawać wiedzę za takie pieniądze, ale czasem nie wiem czy warto. Z resztą.. Wszyscy robimy jak uważamy. Mmakro1, ten filmik, który wrzuciłeś, to rzeczywiście Twój czy mi się wydawało, że tam widzialem coś po POLSKIEMU? RE: WHAFF - Zarabianie na androidzie - RotaVirus - 04-11-2012 11:58 Dam pierwszą wypłatę użytkownikowi który mi podpowie jak szybko zarabiać. RE: WHAFF - Zarabianie na androidzie - TwojaMama - 05-11-2012 11:43 Patrzcie jakich gimbusów mamy na forum: shootm4n Cytat:niewiem czyja wina czyja nie wedlug mnie sprzedajesz gowno nie poradnik i mi jest do niczego nie potrzebny zwruc mi kase i po sprawie jak nie .... to tata pracuje w policji i sie zajmuje wlasnie takimi sprawami czekam doi wieczora potem udostepniam poradnik ojcu i na wszystkich forum robie ci opinie na jak zaslugujesz pozdro Czy się mam śmiać czy płakać RE: WHAFF - Zarabianie na androidzie - yazir - 05-11-2012 11:51 @TwojaMama, sam wybieraj Nikt go nie zmuszał do zakupu, jakieś opinie były pewnie już (nie interesowałem się). To że ktoś nie potrafi wykorzystać Twojego poradnika to nie jest już Twój problem (o ile napisałeś wszystko jasno). Niektórzy są poprostu za głupi żeby coś zarobić... RE: WHAFF - Zarabianie na androidzie - HOLANDIIA - 05-11-2012 13:46 Cytat:niewiem czyja wina czyja nie wedlug mnie sprzedajesz gowno nie poradnik i mi jest do niczego nie potrzebny zwruc mi kase i po sprawie jak nie .... to tata pracuje w policji i sie zajmuje wlasnie takimi sprawami czekam doi wieczora potem udostepniam poradnik ojcu i na wszystkich forum robie ci opinie na jak zaslugujesz pozdro AHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHA DOBRE MA POCZUCIE CHUMORU RE: WHAFF - Zarabianie na androidzie - TwojaMama - 05-11-2012 13:50 Od rana mam poprawiony humor RE: WHAFF - Zarabianie na androidzie - startchips - 05-11-2012 14:12 Hahahahahha, dobre Każde dziecko straszy, że "tata policjant" haha 95% dzieci ma "tatę policjanta" RE: WHAFF - Zarabianie na androidzie - HOLANDIIA - 05-11-2012 14:33 Anulowali mi wszystkie Platnosci razem było 35 dolarow Cytat:Hi there guys, RE: WHAFF - Zarabianie na androidzie - cpr - 05-11-2012 14:41 (05-11-2012 14:33)HOLANDIIA napisał(a): Anulowali mi wszystkie Platnosci razem było 35 dolarow no..., życie RE: WHAFF - Zarabianie na androidzie - TwojaMama - 05-11-2012 14:56 jak dobrze ze nie zarabiam na fraudach może mi nie anuluje ;p |