Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Temat Nieaktualny - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Temat Nieaktualny (/Temat-Temat-Nieaktualny-59435)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47

RE: WHAFF - Zarabianie na androidzie - spkawn - 03-11-2012 23:40

Tak jest zawsze, ale 100$ to trochę za dużo. Jakbym był bardzo ogarnięty, to owszem mogę sprzedawać wiedzę za takie pieniądze, ale czasem nie wiem czy warto. Z resztą.. Wszyscy robimy jak uważamy. Mmakro1, ten filmik, który wrzuciłeś, to rzeczywiście Twój czy mi się wydawało, że tam widzialem coś po POLSKIEMU?

RE: WHAFF - Zarabianie na androidzie - RotaVirus - 04-11-2012 11:58

Dam pierwszą wypłatę użytkownikowi który mi podpowie jak szybko zarabiać.

RE: WHAFF - Zarabianie na androidzie - TwojaMama - 05-11-2012 11:43

Patrzcie jakich gimbusów mamy na forum:
shootm4n
Cytat:niewiem czyja wina czyja nie wedlug mnie sprzedajesz gowno nie poradnik i mi jest do niczego nie potrzebny zwruc mi kase i po sprawie jak nie .... to tata pracuje w policji i sie zajmuje wlasnie takimi sprawami czekam doi wieczora potem udostepniam poradnik ojcu i na wszystkich forum robie ci opinie na jak zaslugujesz pozdro

Czy się mam śmiać czy płakać Smile

RE: WHAFF - Zarabianie na androidzie - yazir - 05-11-2012 11:51

@TwojaMama, sam wybieraj Tongue
Nikt go nie zmuszał do zakupu, jakieś opinie były pewnie już (nie interesowałem się). To że ktoś nie potrafi wykorzystać Twojego poradnika to nie jest już Twój problem (o ile napisałeś wszystko jasno).
Niektórzy są poprostu za głupi żeby coś zarobić...

RE: WHAFF - Zarabianie na androidzie - HOLANDIIA - 05-11-2012 13:46

Cytat:niewiem czyja wina czyja nie wedlug mnie sprzedajesz gowno nie poradnik i mi jest do niczego nie potrzebny zwruc mi kase i po sprawie jak nie .... to tata pracuje w policji i sie zajmuje wlasnie takimi sprawami czekam doi wieczora potem udostepniam poradnik ojcu i na wszystkich forum robie ci opinie na jak zaslugujesz pozdro

AHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHA DOBRE MA POCZUCIE CHUMORU

RE: WHAFF - Zarabianie na androidzie - TwojaMama - 05-11-2012 13:50

Od rana mam poprawiony humor Smile

RE: WHAFF - Zarabianie na androidzie - startchips - 05-11-2012 14:12

Hahahahahha, dobre Wink

Każde dziecko straszy, że "tata policjant" haha Wink 95% dzieci ma "tatę policjanta" Big Grin

RE: WHAFF - Zarabianie na androidzie - HOLANDIIA - 05-11-2012 14:33

Anulowali mi wszystkie Platnosci razem było 35 dolarow Sad Sad

Cytat:Hi there guys,
I have brought some serious news today.

Firstly, I need to inform you that W3I has stopped its services temporarily because of fraudulent users who have been using WHAFF inappropriately. We will bring back the services of W3I asap, however, it is the consequences of using WHAFF in a wrong way guys. We have experienced so many fraudulent actions within the INVITE feature.

Secondly, Please note that if your earnings are earned in inappropriate ways, these earnings can be CANCELLED no matter when or what. As due to eliminations of fraudulent users, you may experience little time to receiving your payments. and We apologize for that.

Lastly, because of fraudulent users, user invite feature can be done in latest version of WHAFF app only.

P.S. Please let me know if you know any cheaters. It will be so much helpful for us and faster for us to provide services back to normal.

We apologize for any inconveniences.

RE: WHAFF - Zarabianie na androidzie - cpr - 05-11-2012 14:41

(05-11-2012 14:33)HOLANDIIA napisał(a):  Anulowali mi wszystkie Platnosci razem było 35 dolarow Sad Sad

Cytat:Hi there guys,
I have brought some serious news today.

Firstly, I need to inform you that W3I has stopped its services temporarily because of fraudulent users who have been using WHAFF inappropriately. We will bring back the services of W3I asap, however, it is the consequences of using WHAFF in a wrong way guys. We have experienced so many fraudulent actions within the INVITE feature.

Secondly, Please note that if your earnings are earned in inappropriate ways, these earnings can be CANCELLED no matter when or what. As due to eliminations of fraudulent users, you may experience little time to receiving your payments. and We apologize for that.

Lastly, because of fraudulent users, user invite feature can be done in latest version of WHAFF app only.

P.S. Please let me know if you know any cheaters. It will be so much helpful for us and faster for us to provide services back to normal.

We apologize for any inconveniences.

no..., życie beka

RE: WHAFF - Zarabianie na androidzie - TwojaMama - 05-11-2012 14:56

jak dobrze ze nie zarabiam na fraudach Big Grin może mi nie anuluje ;p