![]() |
Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. (/Temat-Ppadownload-net-Zarabiaj-Tysiace-Na-Uploadzie-52569) |
RE: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - masterns - 30-05-2012 20:27 Mógłby ktoś wyjaśnić, od czego zależy stawka za pobranie z Cashbuzz? Mam dziś 3 pobrania z Polski, jedno za 0.88, drugie 1.17 i trzecie 0.94. Między drugim a trzecim minęło kilka minut. RE: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - Kabajana - 30-05-2012 20:29 Od oferty jaką wykonają. Każda oferta różni się trudnością, oraz wartością, czy ceną, przez co zapłata za jej wykonanie wzrasta RE: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - masterns - 30-05-2012 20:37 Dzięki za wyjaśnienie ![]() RE: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - Kabajana - 30-05-2012 20:43 Do mnie nigdy nie dzwonili ![]() ![]() RE: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - masterns - 30-05-2012 20:51 początkujący jestem, także dzięki raz jeszcze za info ![]() ![]() RE: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - szpilmen - 30-05-2012 21:34 (30-05-2012 20:27)masterns napisał(a): Mógłby ktoś wyjaśnić, od czego zależy stawka za pobranie z Cashbuzz? Mam dziś 3 pobrania z Polski, jedno za 0.88, drugie 1.17 i trzecie 0.94. Między drugim a trzecim minęło kilka minut. Od wykonanej oferty. (30-05-2012 20:37)masterns napisał(a): Dzięki za wyjaśnienie Pewnie wyślą, dziwna sprawa, do nikogo jeszcze nie dzwonili. RE: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - goblinX - 30-05-2012 22:02 (30-05-2012 20:37)masterns napisał(a): Dzięki za wyjaśnienie To że dzwonili to akurat może przypadek a nie w sprawie starterów? Wujek google mówi że z tego numeru dzwonią straszne natręty więc może z jakąś propozycją? Nie odbieraj i tyle RE: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - masterns - 30-05-2012 22:20 (30-05-2012 22:02)goblinX napisał(a): To że dzwonili to akurat może przypadek a nie w sprawie starterów? Wujek google mówi że z tego numeru dzwonią straszne natręty więc może z jakąś propozycją? Nie odbieraj i tyle możliwe, tyle, że wczoraj pierwszy raz podałem swój numer na stronie heyah i od razu ten telefon... Ten numer to Biuro Obsługi Klienta. Pewnie potwierdzenie zamówienia, albo - tak jak sugerujesz - jakaś oferta. Jak jeszcze raz zadzwonią to odbiorę i zobaczę, o co chodzi. BTW. Taki numer ze startera, który podawałem przy wypełnianiu ofert - będzie się jeszcze nadawał do użytku po jakimś czasie, czy od razu kosz? RE: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - xxxwojtek1991xxx - 31-05-2012 03:06 niech mi ktos wytlumaczy na czym to polega moje gg 11222947 RE: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - rasta - 31-05-2012 05:30 Polega to na tym, że: 1. Kupujesz starter do telefonu (najlepiej orange) 2. Wchodzisz na strone PPADownload 3. Wchodzisz w Links --- Cashbuzz --- i jestes na stronie z linkami. 4. wybierasz jeden z nich, możesz je zmienić klikając "Generate" 5. Wchodzisz na jeden z tych linków i wypełniasz oferte np "Wygraj nowego Ipada" 6. Po ukończeniu takiej oferty powinno włączyć się pobieranie 7. Otwierasz plik który ściągneles i przepisujesz na stronie PPADownload TAKI SAM kod. 8. W ten sposób masz 1 pkt, możesz teraz wymienić je na własne pobranie=$. 9. Wchodzisz w Add Links --- Wklejasz tam swój link(wcześniej zrób sobie plik z kodem w środku np elo123" a potem w rubryce Code: wpisujesz TO SAMO hasło, które jest w plik, w okienku section wybierasz serwis, na którym jest link. 10. Wchodzisz w My Account i dodajesz 1pkt do tamtej rubryki. ZARABIASZ Pozdrawiam mam nadzieje, że się komus przyda, pisałem to troche chaotycznie ;p |