Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty (/Temat-veuro-fr-francuski-maypay-pelen-opis-dowodod-wyplaty-50463)

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - tonightnick - 26-03-2012 17:10

jak już uzywala .
Podgladam was tu na forum od jakiegos czasu Big Grin wlasciwie nie pamietam jakie to bylo ,ale chyba anyomous .tylko taka liste znalazlam . MOje 15 Ojro ;/ poradzicie Big Grin cos?

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Damkofr - 26-03-2012 17:14

anyomous- nic nie daje ponieważ widzą że masz proxy może nie widac samego adresu ip ale widzą że używasz.

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - twardy - 26-03-2012 17:23

transparent - nie
anonimus - nie
elite/high elite = TAK TAK TAK!

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - TwojaMama - 26-03-2012 17:32

co ile czasu robią wypłąty bo u mnie juz 3 czekają na realizacje i IP sie pokończyły Big Grin musze deleted acc Tongue

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - tonightnick - 26-03-2012 17:35

znalazlam znalazlam ! <3 a powiedzcie mi jedno . dane w profilu trzeba coby na pp wysłali ?

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - ignisinferius - 26-03-2012 17:38

nie wysyłają na razie na PP
obecnie na Money Bookers

ja kont nie usuwam, robie nowe a stare sobie czekają na wypłaty Big Grin

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - teedzio - 26-03-2012 17:42

Wypłaty robią teraz co 2dni,wczoraj była,więc nastepna powinna byc jutro

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - TwojaMama - 26-03-2012 17:43

spoko spoko, ale to zalezy iloma IP dysponujesz ;p

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - teedzio - 26-03-2012 18:32

Przed chwilą wypłaty z veuro byłySmile

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - TwojaMama - 26-03-2012 18:35

dokłądnie na moje konto wpłyneło 99,84 złotego Big Grin, spózniłem sie z 4 wypłata Sad