![]() |
Wolny Od Pracy - od Zera do 10k, szybki dziennik. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Wolny Od Pracy - od Zera do 10k, szybki dziennik. (/Temat-Wolny-Od-Pracy-od-Zera-do-10k-szybki-dziennik-169343) |
RE: Wolny Od Pracy - od Zera do 10k, szybki dziennik. - ryans - 29-12-2023 18:02 Wystarczy nawet i taka forma aby być na bieżąco ![]() W takim razie czekam na kolejny wpis już z kolejnym dniem działań ![]() Powodzenia! ![]() RE: Wolny Od Pracy - od Zera do 10k, szybki dziennik. - dzemba - 30-12-2023 02:20 (28-12-2023 13:40)nieglowicz napisał(a): Super pomysł. Ja sam chętnie będę się przyglądał jak Ci idzie. Może Twój dziennik zmotywuje mnie do bardziej aktywnego działania w internecie. I o to chodzi, sam mam też nadzieję na dobre wyniki ponieważ lubię zarabiać pieniądze i mam na nie dobry cel. Ale o tym może w następnym rozdziale jak kwoty zrobią się poważniejsze. Narazie skupiam się na pierwszych 10k. (29-12-2023 09:44)ZarabianieO napisał(a): Fajny pomysł z tym zarabianiem od zera, sam tak zacząłem jakiś czas temu i widze na swoim przykładzie, że wszystko jest możliwe trzeba mieć tylko chęci na starcie. Przeglądam dziennik od jakiegoś czasu i na pewno nie przestane także powodzenia w działaniu! Trochę jak z grami, najmniej rozumie się na początku ale przeważnie jest to najprzyjemniejszy moment gry. I dzięki za miłe słowa. (29-12-2023 09:30)ryans napisał(a): Obserwuje ten temat chyba od samego początku (wcześniej z innego konta do którego straciłem dostęp), niestety nic w tym kierunku nie zrobiłem. Myślę że tym razem się uda (29-12-2023 16:13)itmaster napisał(a):(29-12-2023 09:30)ryans napisał(a): Można jakoś temat zapisać aby był ciągle pod ręką wchodząc na forum? Tak jak napisał itmaster, na dole jest przycisk od subskrypcji wątku. I nigdy nie jest za późno by zacząć (zarabiać ofc) ;P ![]() Dzień 3 Zacznijmy od wprowadzenia oszczędności w życie o których człowiek nie myśli, a mogą być przydatne. Pierwszą z nich jest założenie przeze mnie letyshops i skupianie się na wyciśnięciu kilku PLN na rzeczach które i tak robię. Śmiesznym sposobem u nie na oszczędności i w sumie czysty zysk, jest kupowanie dużych zestawów przypraw na allegro. Ale można tego użyć do dowolnej rzeczy którą kupujesz w małych nieekonomicznych porcjach (napoje, przyprawy, bezpieczniki, opaski zaciskowe, kosmetyki, środki higieny, kostki do zmywarki, karma dla zwierząt). Przyprawy schodzą u mnie w ekspresowym tempie wiec kupowanie ich w paczkach nawet 500 gramowych jest dla mnie dużą oszczędnością. ![]() I przy okazji 1-2% wartości zakupów wlatuje do portfela ![]() ![]() Może to i niewiele, ale w ciągu roku myślę, że z używania cashbacku uzyskam od kilkudziesięciu do kilkuset PLN. Porada ta może wydawać się trywialna, alę chce by była jakaś przydatna informacja w każdym poście. Podsumowanie Podsumowania będą miały 2 informacje, ogólny stan inwestycji (przedstawiony na wykresie) i zmianę od jej ostatniego update. ![]() (nie widać niebieskiego bo jest go około 0,02% wiec nawet nie zapaliło to jednego pixela na pasku ![]() Zmiana: letyshops: +2,44 Raz na miesiąc będę podawał który serwis ile mi dał zarobić dokładnie, ale w daily update nie będę tego robił by nie zawalać was milionem informacji. PS. jeżeli chcecie użyć moich metod i chcecie mnie wspomóc możecie zarejestrować się z linków które udostępniam, był by to miły gest aczkolwiek nie wymagany ![]() Programy których używam: letyshops <- cashback ySense <- akcje RE: Wolny Od Pracy - od Zera do 10k, szybki dziennik. - dzemba - 03-01-2024 03:11 Dzień 7 Ot zacząłem wykonywać akcje na ySense i chyba idzie mi całkiem nieźle, są to głównie obecnie gry i instalacje za jakieś centy. Ale waluta bardzo miła w zarabianiu. ![]() Poleciałem grubiej z letyshops, kobita kupiła sobie pentaxa za punkty z pracy, ogólnie wystawiłem po rodzinie małą usługę. Kupię wszystko z allegro i oferuję darmową dostawę ![]() ![]() ![]() Podsumowanie ![]() O kurde, coś się zapaliło na niebiesko z lewej. PS. Widzę, że mi się źle PLN wkleiło w opis, ale już mi się nie chce tego trzeci raz uploadować ![]() Zmiana: ySense: +0,50$ letyshops: 2,44PLN + 14,89PLN No i co, miałem szalony sylwester i w piątek dowiedziałem się, że straciłem pracę a potem mi to zostało potwierdzone. Nic to sumie nie zmienia w moim życiu, ale lubiłem tę robotę ![]() PS. jeżeli chcecie użyć moich metod i chcecie mnie wspomóc możecie zarejestrować się z linków które udostępniam, był by to miły gest aczkolwiek nie wymagany ![]() RE: Wolny Od Pracy - od Zera do 10k, szybki dziennik. - chincyk - 03-01-2024 11:29 A może wybierz sobie kilka innych serwisów ankietowych np rewardingways wypłaca od 1$ (2%fee PayPal), Kantar, Bo, NPB tam w miarę szybko wpadają wypłaty ![]() RE: Wolny Od Pracy - od Zera do 10k, szybki dziennik. - ggusiaja - 03-01-2024 12:39 Ten rozdział zapowiada się całkiem ciekawie ![]() Podoba mi się szczególnie to, że każdy grosz, cent jest wliczany do zarobku i na tym właśnie zarabianie w Internecie polega. Oczywiście wiem, że na inwestycji zarobiłeś więcej, ale fajnie, że pokazałeś też takie proste sposoby zarabiania, takie jak wykonywanie zadań w ySense. Powodzenia ![]() RE: Wolny Od Pracy - od Zera do 10k, szybki dziennik. - itmaster - 03-01-2024 17:38 Też będę śledził, bo ciekawie to wygląda od zera małymi kroczkami do ciekawej sumki 10 tys. Będzie fajna instrukcja dla początkujących, że jednak da się coś zarobić w necie i to z praktycznymi przykładami. RE: Wolny Od Pracy - od Zera do 10k, szybki dziennik. - dzemba - 04-01-2024 00:56 (03-01-2024 11:29)chincyk napisał(a): A może wybierz sobie kilka innych serwisów ankietowych np rewardingways wypłaca od 1$ (2%fee PayPal), Kantar, Bo, NPB tam w miarę szybko wpadają wypłaty Też w planach ![]() (03-01-2024 12:39)ggusiaja napisał(a): Ten rozdział zapowiada się całkiem ciekawie Z czasem tutaj też dojdą inwestycje by przyśpieszyć proces zarabiania, ale wszystko będzie finansowane tym co zarobię z innych źródeł. A obecnie motywuję się częściowo twoim dziennikiem, który szczerze polecam (i podziwiam za sumienność) ![]() Dzień 8 Dalej akcje u pana ySense, planuje je robić przez najbliższy czas +0,81$. ![]() Oraz ankiety i badania również z ySense. Po zrobieniu poniższego screena udało mi się zrobić jeszcze ![]() ![]() Kiedyś robiłem sporo ankiet więc wiem jak zrobić by mieć w miarę znośny procent odrzuceń.
+ zakupy dla matki do telefonu (case i jakieś bibeloty), ale jeszcze nie wiem ile dostanę zwrotu na letyshops. Podsumowanie ![]() Zmiana: ySense: 0,5$ +4,27$ letyshops: 17,33PLN Potrzebuje szybko 11€ na 2 promocje, więc dlatego cisnę temat ![]() PS. jeżeli chcecie użyć moich metod i chcecie mnie wspomóc możecie zarejestrować się z linków które udostępniam, był by to miły gest aczkolwiek nie wymagany ![]() RE: Wolny Od Pracy - od Zera do 10k, szybki dziennik. - dzemba - 04-01-2024 17:46 (03-01-2024 17:38)itmaster napisał(a): Też będę śledził, bo ciekawie to wygląda od zera małymi kroczkami do ciekawej sumki 10 tys. Sorki, że odpowiadam teraz, ale mam głupi zwyczaj otwierania rano wątku, odpowiadania na posty i potem w ciągu dnia uzupełnianie mojego postu tym co zrobiłem. Niestety przed publikacją zapomniałem sprawdzić czy nie pojawiły się nowe odpowiedzi ![]() A przykładów będzie coraz więcej i nie tylko ![]() RE: Wolny Od Pracy - od Zera do 10k, szybki dziennik. - dzemba - 05-01-2024 01:17 @[chincyk] i inny którzy zarejestrowali się z mojego linka w letyshops, jeżeli chcecie bonus 10 PLN, musicie w ciągu 30 dni zrobić zakupy za 70pln, w jakimkolwiek serwisie np, allegro, eobówie, oleole, puma, mediaexpert, alliexpress czy setce innych używając wtyczki letyshops ![]() Dzień 9 Dziś zarobiłem 1,37$ na ofertach i ankietach w ySense co umożliwiło mi pierwszą wypłatę za pomocą skrilla ![]() ![]() Następne wypłaty już będę robił za pomocą PayPala ponieważ na skirll jest 5 centów opłaty!!! Ale niestety PayPal ma wyższe minimum (10$) więc byłem zmuszony do tej metody. Na letyshops wpadło 2,49 PLN (wczorajsze zakupy dla matki). Plusa zapowiada mi się gruby zakup, który planowałem już od miesięcy czyli tablet od samsunga ![]() I pierwsze piękne rzeczy, czyli zróbmy coś z zarobionymi 5 dolarkami ![]() (Jak już pisałem w pierwszym poście przygotowywałem się do tego rozdziału od początku grudnia, więc musicie mi wybaczyć, że kilka rzeczy już mam przygotowane. Pisze o tej rejestracji dopiero teraz, ponieważ, jeżeli ktoś wykonuje te same kroki co ja, może ją wykonać dopiero po uzyskaniu pierwszych pieniędzy, więc chciałem zachować ciągłość. Wybaczcie to ostatni raz ![]() Jest nim rejestracja w Robinhood crypto, która kosztowała mnie 0,13€ (wykonanie akcji) i 0,48 PLN przewalutowanie środków. Dokładna instrukcja tutaj w PORADNIK'u, który napisałem na zarabiam.com. Moja rejestracja dała mi 10.01€. ![]() Podsumowanie ![]() No i trochę więcej na pasku i bardzo kolorowo ![]() Zmiana: ySense: +1,37$ letyshops: + 2,49 PLN Robinhood crypto: +10,01€ Koszta: Przewalutowanie i akcja na Robinhood crypto: - 0,48 PLN - 0,13€ 0,05$ które zostało pobrane jako koszt wypłaty z ySense nie liczę, jako koszt bo zostało pobrane jeszcze z niewypłaconych pieniędzy. PS. Ja macie jakieś pomysły na co wykorzystać 18,80 PLN, które mi pozostało dzielcie się śmiało przemyśleniami. RE: Wolny Od Pracy - od Zera do 10k, szybki dziennik. - dzemba - 06-01-2024 01:20 Dzień 10 Kolejne 0,68$ z ySense, tylko akcje, więc granie w gry na telefonie na całego ![]() + dzięki poradnikowi wpadła mi rejestracja na Robinhood crypto, a z niej 10.06€, fajne chociaż zablokowane na 30 dni. ![]() Podsumowanie ![]() Zmiana: ySense: +0,68$ letyshops: 0 Robinhood crypto: +10,06€ No i fajnie poleciało ![]() |