Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Laptopowy milioner - od zera do miliona. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: Laptopowy milioner - od zera do miliona. (/Temat-Laptopowy-milioner-od-zera-do-miliona-144454)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

RE: Laptopowy milioner - od zera do miliona. - lever - 03-01-2022 14:15

Czy ktoś mnie jeszcze pamięta?

2 lata i 236 dni temu po raz ostatni tutaj gościłem, pisząc poprzedniego posta.
I szczerze mówiąc, myślałem że już tutaj nigdy nie wrócę.

Ale bieżąca sytuacja powiedzmy ekonomiczna, przeprowadzka do Polski i życie w Polsce, doprowadziło do tego, że trzeba szukać dochodów.

Kolejna próba odnowienia dziennika.

Pisałem już, że mam swoją własną działkę (2000m2), ale do tego jestem od pół roku szczęśliwym mężem a od czerwca uczęszczam na kurs programowania z JAVY. Chcę się przebranżowić i wykorzystać informatyczną wiedzę również do zarabiania online.

Mam też swoje małe inwestycje w kruszec. Działki na razie na widok publiczny wyceniać nie będę, ale z tego co widzę ma się to świetnie.

Nie chcę aktualnie wypisywać celów, bo na to jeszcze za szybko. Ale mam nadzieję że wrócę do tego dziennika szybciej niż ostatnio.

O jakieś 2 lata i 230 dni.

Rozdział 2.

RE: Laptopowy milioner - od zera do miliona. - shf - 03-01-2022 16:19

A na działce domek czy dopiero działka kupiona?

RE: Laptopowy milioner - od zera do miliona. - lever - 03-01-2022 16:21

Kupiona kilka lat temu, mieliśmy się tam budować, ale możliwe że ją spieniężymy Smile bez domku, samo pole i las.

RE: Laptopowy milioner - od zera do miliona. - twardy - 03-01-2022 17:11

Po uj zes tu wracal Lol

RE: Laptopowy milioner - od zera do miliona. - paweuq - 04-01-2022 20:11

Pamiętam Pamietam, zawsze Twój dziennik przykuwał moją uwagę systematycznością, czytelnością oraz wytrwałościa. Mam nadzieję, że będzie kontynuacja Smile