Laptopowy milioner - od zera do miliona. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Laptopowy milioner - od zera do miliona. (/Temat-Laptopowy-milioner-od-zera-do-miliona-144454) |
RE: Laptopowy milioner - od zera do miliona. - lever - 03-01-2022 14:15 Czy ktoś mnie jeszcze pamięta? 2 lata i 236 dni temu po raz ostatni tutaj gościłem, pisząc poprzedniego posta. I szczerze mówiąc, myślałem że już tutaj nigdy nie wrócę. Ale bieżąca sytuacja powiedzmy ekonomiczna, przeprowadzka do Polski i życie w Polsce, doprowadziło do tego, że trzeba szukać dochodów. Kolejna próba odnowienia dziennika. Pisałem już, że mam swoją własną działkę (2000m2), ale do tego jestem od pół roku szczęśliwym mężem a od czerwca uczęszczam na kurs programowania z JAVY. Chcę się przebranżowić i wykorzystać informatyczną wiedzę również do zarabiania online. Mam też swoje małe inwestycje w kruszec. Działki na razie na widok publiczny wyceniać nie będę, ale z tego co widzę ma się to świetnie. Nie chcę aktualnie wypisywać celów, bo na to jeszcze za szybko. Ale mam nadzieję że wrócę do tego dziennika szybciej niż ostatnio. O jakieś 2 lata i 230 dni. Rozdział 2. RE: Laptopowy milioner - od zera do miliona. - shf - 03-01-2022 16:19 A na działce domek czy dopiero działka kupiona? RE: Laptopowy milioner - od zera do miliona. - lever - 03-01-2022 16:21 Kupiona kilka lat temu, mieliśmy się tam budować, ale możliwe że ją spieniężymy bez domku, samo pole i las. RE: Laptopowy milioner - od zera do miliona. - twardy - 03-01-2022 17:11 Po uj zes tu wracal RE: Laptopowy milioner - od zera do miliona. - paweuq - 04-01-2022 20:11 Pamiętam Pamietam, zawsze Twój dziennik przykuwał moją uwagę systematycznością, czytelnością oraz wytrwałościa. Mam nadzieję, że będzie kontynuacja |