![]() |
2020 - Cel: Zarobki rzędu 100 k zł miesięcznie :) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: 2020 - Cel: Zarobki rzędu 100 k zł miesięcznie :) (/Temat-2020-Cel-Zarobki-rzedu-100-k-zl-miesiecznie-142366) |
RE: 2017 - Przechodzimy od planów do czynów :) - Zasiu - 17-12-2017 13:57 Oby tak dalej! RE: 2017 - Przechodzimy od planów do czynów :) - MoneyNinja - 18-12-2017 02:01 Brawo Mistrzu ![]() ![]() RE: 2017 - Przechodzimy od planów do czynów :) - Lanserek - 22-12-2017 18:11 Szybki update - na ten moment po podliczeniu wszystkiego średnia dniówka w grudniu wynosi 187 zł co dałoby (jeśli nic się nie zmieni) zarobek na poziomie ok. 5800 zł w tym miesiącu chociaż nie ukrywam, że miło byłoby zamknąć 2k17 z 6000 zł na liczniku ![]() Mam już przygotowane na dysku artykuły dla ponad 50 nowych jednoniszowych stron także lecimy z tematem ![]() Do tego przez kilka ostatnich dni testowałem nową metodę która sprawdza się świetnie tylko musiałbym trochę nad nią przysiąść, a teraz nie mam zbytnio na to czasu. ![]() Wczoraj właśnie przyszła do mnie książka pod tytułem ,,Efekt Kumulacji'' i mimo, że jestem teraz dopiero na 30-stej stronie to już teraz polecam Wam ją w ciemno, bo zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie. Książka jest właśnie o tym co daje kumulowanie wiedzy, pieniędzy, doświadczenia i systematycznie podejmowanych działań. ![]() RE: 2017 - Przechodzimy od planów do czynów :) - Hexagon. - 22-12-2017 19:13 (22-12-2017 18:11)Lanserek napisał(a): Mam już przygotowane na dysku artykuły dla ponad 50 nowych jednoniszowych stron także lecimy z tematem 50 jednoniszówek? Widze grubo ![]() Wszystko ręcznie zamierzasz robić? PS. Również czekam na poradnik odnośnie linkowania. RE: 2017 - Przechodzimy od planów do czynów :) - Lanserek - 22-12-2017 19:53 (22-12-2017 19:13)Hexagon. napisał(a):(22-12-2017 18:11)Lanserek napisał(a): Mam już przygotowane na dysku artykuły dla ponad 50 nowych jednoniszowych stron także lecimy z tematem Wszystko ręcznie, ale nisze, domeny, grafiki i artykuły mam już gotowe poza tym nie zamierzam tego wszystkiego zrobić w jeden tydzień. Zdaję sobie sprawę z tego, że trochę mi to zajmie, ale plus jest taki, że w większości wybrałem sobie mało konkurencyjne nisze których nie trzeba mocno linkować. ![]() RE: 2017 - Przechodzimy od planów do czynów :) - Ando - 23-12-2017 00:03 Ile wyszukiwań +/- to dla Ciebie "mało konkurencyjne nisze których nie trzeba mocno linkować"? ![]() RE: 2017 - Przechodzimy od planów do czynów :) - pspsga - 23-12-2017 00:13 Ilość wyszukiwań nie zawsze mówi o konkurencji ![]() ![]() RE: 2017 - Przechodzimy od planów do czynów :) - Ando - 23-12-2017 10:36 (23-12-2017 00:13)pspsga napisał(a): Ilość wyszukiwań nie zawsze mówi o konkurencji Zdaję sobie z tego sprawę aczkolwiek wydaje mi się że ta zasada bardziej pasuje do nisz od kilkudziesięciu tysięcy wyszukiwań w górę. Wtedy szukasz właśnie tej perełki która jeszcze nie jest oblegana. RE: 2017 - Przechodzimy od planów do czynów :) - Lanserek - 01-01-2018 19:42 Dziś minął rok. Rok odkąd założyłem ten dziennik i razem z nim swoją pierwszą stronę internetową, ale od czego to wszystko się zaczęło? Efekt Motyla Na forum trafiłem przypadkiem mianowicie oglądałem jakiś filmik na youtube związany z panem Zbysiem Stonogą i tam była wzmianka o zarabiam.com ![]() Wszedłem na forum i od razu trafiłem na dziennik @[Zarobiony_Koles] który już wtedy liczył ponad 100 stron i nie mogłem się od niego oderwać. Przeczytałem cały w kilka godzin i byłem w szoku, że ISTNIEJĄ LUDZIE którzy zarabiają w internecie. ![]() Nie przyszło mi wtedy jednak do głowy, że ja sam mógłbym się za coś zabrać. Pierwsze Kroki Impuls do działania przyszedł gdy @[vasaki] założył swój dziennik-poradnik. Przedtem myślałem, że nie nadaje się do prowadzenia stron internetowych. Myślałem, że to zajęcie dla profesjonalistów, lub pasjonatów. Zacząłem oczywiście w swoim stylu, od kilku dni męczenia się z hostingiem i instalacją wordpressa tylko po to by następnie spędzić dodatkowe 2 tygodnie nad stroną tak by miała ona ręce i nogi. No dobrze - udało mi się postawić stronę, ale brakowało na niej artykułów! Szkoda, że nie miałem pojęcia o cenach i pomyliłem termin zwany ilością SŁÓW z ilością ZNAKÓW przez co przepłaciłem za artykuły kilkukrotnie i tak oto kilkaset złotych wyparowało z mojej kieszeni już na starcie, a artykuły były słabej jakości bo pisała je osoba która robiła to pierwszy raz w życiu. Pamiętam też czasy gdy pisałem do @[mahuzz] tak jak pewnie wielu z Was żeby mi doradził który pomysł na zarabianie sprawdzi się najlepiej ![]() Zabawne, że dziś sam dostaję identyczne prośby ![]() Gdyby nie to wszystko to zapewne dzisiaj przewracałbym kotlety w mcdonaldzie, a tak? Zarobek w grudniu wyniósł: 6191,37 zł Wszystko na full automacie, a raczej automatach ![]() I te uczucie kiedy wstaję i sprawdzam sobie czy wpadło mi wczoraj z 200 czy może 300 złotych ![]() To wszystko wydaje się takie piękne i proste, ale niestety na początku takie nie było i wie to chyba każdy kto próbował pracować w domu. Miałem wiele kryzysów i nawet nie wiecie ile razy chciałem sobie odpuścić w ciągu minionego roku... Kryzys branży subs sms. Bany na strony, filmy i konta. 3 razy zepsuł mi się laptop no i miałem problemy z netem przez co z 2 miesiące nie mogłem pracować, a do tego wszystkiego doszły spore problemy zdrowotne których tu nie opisywałem, a które znacznie utrudniały mi pracę. Jakie plany na rok 2018? Plany mam takie by za rok w grudniu o tej samej porze codziennie wstawać i zamiast zarobionych 200 - 300 zł widzieć 1000 - 2000 zł na liczniku i wiem już teraz, że tak po prostu będzie. ![]() Chciałbym życzyć wszystkim którzy śledzą ten dziennik sukcesów w 2018 roku zwłaszcza ludziom którzy aktywnie działają i których dzienniki śledzę takim jak @[Zawik] i @[patttson] , ale tych osób jest znacznie więcej nie będę tu wszystkich wymieniał. Zaczynałem dokładnie tak samo jak wy chłopaki i dlatego też wam kibicuję i mam nadzieje, że będziecie konsekwetnie iść do przodu! A co do Ciebie @[mahuzz] to mam nadzieje, ze ciągle będziesz zaskakiwał mnie coraz wyższymi zarobkami bo zauważyłem, że wtedy moje też idą w górę ![]() Co tu dużo mówić? Dziś jeszcze ładujemy silniki, a od jutra DZIAŁAMY i to na coraz większą skalę! RE: 2018 - Działamy na coraz większą skalę :) - patttson - 01-01-2018 20:16 Dzięki! Za rok w grudniu chodziło Ci o grudzień 18 czy 19? ![]() |