Do Kosza - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Do Kosza (/Temat-Do-Kosza-141540) |
RE: Bio Palmoil Plantations - palmills.com - rafi213 - 23-02-2017 13:38 Tak jeśli założyłeś z czystego linku jest mozliwość podpięcia pod jakiegos reprezentanta, ja jestem reprezentantem więc możesz to załatwić przez support na telegramie najszybciej, tylko sprawdz w polu upline czy faktycznie jestes z czystego linku No i jak chcesz to zapraszam do kontaktu na PW to pomoge co i jak , mój nick w Palmills taki sam jak na forum czyli rafi213 RE: Bio Palmoil Plantations - palmills.com - Zarobacha - 23-02-2017 16:19 Witam Was jeszcze raz. Dalej mam problem, o którym pisałem wcześniej, e-maile od palmills mi nie dochodzą, i teraz obczaiłem,że nie jest to wina ich strony, ale mojego maila, czyli nieszczęśliwego hotmail-a, na który maile niestety nie dochodzą Pisałem do supportu, niestety nawet jak odpisali wiadomość pewnie nie doszła. Na telegramie kazali pisać do supportu. Mam do Was prośbę, możecie mi podać adres e-mail Palmills, którym przychodzą kody weryfikacyjne od Palmills (chodzi mi o kod weryfikacyjny, który wysyłają przez zmianie danych konta),rejestracji. Obstawiam,że ten adres jest inny niż podany na stronie Palmills, bo te maile idą z automatu, spróbuje go dodać na listę zaufanych może to pomoże. Jak to nie pomoże pozostaje pisanie do supportu z mojego e-maila prosząc o zmianę adresu e-mail na moim koncie na inny o ile to przejdzie RE: Bio Palmoil Plantations - palmills.com - rafi213 - 23-02-2017 16:54 Korzystaj z e-maila na gmailu zawsze bo na inne mogą nie dochodzić. E-mail to chyba jest ten : [email protected] RE: Bio Palmoil Plantations - palmills.com - Makabrycy - 23-02-2017 17:06 na telegramie hanz załatwia takie sprawy w zasadzie od reki tez zmieniałem maila bo miałem na yahoo., mailem wg mnie będzie się za długo ciągnęło. RE: Bio Palmoil Plantations - palmills.com - holidays - 23-02-2017 17:27 (23-02-2017 16:54)rafi213 napisał(a): Korzystaj z e-maila na gmailu zawsze bo na inne mogą nie dochodzić. Dokładnie, gmail wychodzi najbezpieczniej pod tym względem, ponieważ niektóre domeny są traktowane jako spam, a zwłaszcza w przypadku wysyłania ich na adresy inne niż polskie. RE: Bio Palmoil Plantations - palmills.com - Zarobacha - 23-02-2017 22:31 Dzięki wielkie Panowie, wszystko udało się załatwić e-mail zmieniony Hanz załatwił sprawę w 30min RE: Bio Palmoil Plantations - palmills.com - migbor - 25-02-2017 09:50 Statystyki: Konta: 11459 Depozyty: $2 mln Wypłaty: $940k Program cały czas ma się dobrze i nadal nie ma oznak zadyszki, przeciwnie, liczba nowych depozytów wzrasta, ja również systematycznie powiekszam mój wkład RE: Bio Palmoil Plantations - palmills.com - adik7276 - 25-02-2017 12:08 Podobnie jak w skyllexie. Jeżeli można wierzyć tym statystkom to w ostatnich dniach sporo inwestycji się pojawiło i utrzymuje się to na stabilnym poziomie, a cofając się kilka tygodni wstecz można zauważyć że były ogromne spadki inwestycji w niektórych dniach. RE: Bio Palmoil Plantations - palmills.com - Fox90 - 25-02-2017 12:31 Można wiedzieć z jakiej strony bierzesz te statystyki? RE: Bio Palmoil Plantations - palmills.com - rk1991 - 25-02-2017 13:21 Mam takie małe pytanie: Czy depozyty w Palmills są zwracane ? Czy np. jak pisze 120% ROI to oznacza że zarobię de facto 20 % ? Wiem, że pewnie było mówione, ale liczę na wyrozumiałość jako dla początkowego użytkownika. |