Milion przed trzydziestką - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Milion przed trzydziestką (/Temat-Milion-przed-trzydziestka-140194) |
RE: Milion przed trzydziestką - fusek - 13-06-2020 15:35 A jaka to gra? Dawaj linka hehe RE: Milion przed trzydziestką - HajsMotywatory - 18-06-2020 08:59 Na razie nie dzielę się linkami do aktualnych projektów (Kiedyś miałem sytuację na innym forum, że linki do projektów wiele osób motywowały i inspirowały ale niektórzy na siłę próbowali coś namieszać i np. raportowali stronę jako wirus. Przez to staram się prowadzić dziennik w miarę anonimowo, chociaż jestem świadom, że niektórzy i tak już znaleźli te projekty ) Tak wyglądają statystyki dzienne z #2 gry: Testuję hybrydowy model płatności. Zauważyłem, że przy takim rozwiązaniu wielu graczy woli zapłacić nawet 10x więcej za to samo, byle nie było to subskrypcją Zobaczymy jak będzie wyglądać wykres w dłuższym przedziale czasu (subskrypcja daje mniej $ ale jeśli nie zostanie anulowana to ostatecznie zysk z niej powinien być większy) RE: Milion przed trzydziestką - jarekxD - 18-06-2020 15:12 Ciśnij, ciśnij! W Google Play leżą miliony RE: Milion przed trzydziestką - HajsMotywatory - 21-06-2020 19:18 A nawet miliardy Nawet 1‰ z takiej kwoty to ogromne sumy, jest o co walczyć Weekend przyniósł satysfakcjonujące wzrosty Większość pobrań organicznych. Testuję reklamy z różnym targetem ale generalnie nie wydaję na nie więcej niż 200zł/mc. RE: Milion przed trzydziestką - fusek - 21-06-2020 19:36 Nieźle. A w jakim języku jest ta gra napisana? W sensie brzmi to pewnie zabawnie Ale jestem laikiem xd Subskrypcje? W sensie płatne produkty? RE: Milion przed trzydziestką - HajsMotywatory - 21-06-2020 21:31 Silnik to Unity3D, a język C#. Planuje jeszcze podłączyć multiplayer to dojdzie JS (Node.JS) po stronie serwera i sama komunikacja to WebSockets. Subskrypcja = przedmiot/pakiet w grze który wymaga regularnej płatności, przykładowo 10zł/mc. Dopóki gracz nie anuluje subskrypcji to to 10zł jest pobierane z jego konta co x czasu. Produkty w aplikacji to wszystko pozostałe co jest jednorazową płatnością, przykładowo zakup monet. Gracz kupuje raz lub więcej razy ale nie dzieje się to automatycznie. RE: Milion przed trzydziestką - dzemba - 23-06-2020 16:38 Napisałem trochę apek na androida, tylko jeszcze za czasów ice cream / kitkata Wtedy ani kotlina ani Xamarina, tylko ta śmierdząca java for android, do tej pory mi się śni po nocach i się strasznie zniechęciłem do aplikacji mobilnych, może jak bym zaczynał teraz jak ty to bym inaczej sobie życie ułożył A zdobądź ten jeden promil, tylko do auta po tym nie wsiadaj RE: Milion przed trzydziestką - HajsMotywatory - 25-06-2020 07:36 Znam ten ból Pod ERP mam napisane 2 aplikacje w Android Studio i to jest koszmar. Mają już 2 lata ale wymagają regularnych update pod nowe funkcje. Często jest tak, że po włączeniu Android Studio jest komunikat o update np. Gradle i nagle okazuje się, że po aktualizacji nic się nie chce kompilować. W logach bardzo mało informacji co poszło nie tak i kilka godzin stracone na ogarnianie sytuacji. Stwierdziłem, że to ostatnie aplikacje jakie napisałem w Android Studio Na razie przychody utrzymują się na stabilnym poziomie i mam nadzieję, że będzie tak dalej lub będą rosnąć RE: Milion przed trzydziestką - HajsMotywatory - 29-06-2020 07:29 Codzienny trend zakupów na razie w normie RE: Milion przed trzydziestką - PremAccHack - 29-06-2020 08:18 Gratulacje fajnie to wygląda. Gra którą stworzyłeś ma tryb online można ze sobą rywalizować w jakiś sposób? Jest to prosta "klikajka" typu SF GAME czy coś bardziej rozbudowanego? |