Zarabianie na Androidzie ? Przecież to proste... StreetBees - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +---- Dział: Zarabianie na Telefonie (/Forum-Zarabianie-na-Telefonie-446) +---- Wątek: Zarabianie na Androidzie ? Przecież to proste... StreetBees (/Temat-Zarabianie-na-Androidzie-Przeciez-to-proste-StreetBees-127233) |
RE: Zarabianie na Androidzie ? Przecież to proste... StreetBees - fato - 28-01-2016 11:31 (28-01-2016 11:25)armada23 napisał(a): Ok dzięki , ale powiedz jeszcze jak to jest wykonujesz jeden bar, wysyłasz fotki itd i można kolejny raz następny bar? możesz zrobic kilka i uzupełnic pozniej , nie wiem czemu ale cos stalo mi sie z apką na telefonie i moge sie logować tylko przez stronę RE: Zarabianie na Androidzie ? Przecież to proste... StreetBees - DC1 - 28-01-2016 14:22 Dziwna sprawa. Dostałem dzisiaj na PayPala... $7,02. Za co? Nie mam pojęcia. Czemu kwota jest w dolarach, skoro wcześniejsze płatności dostawałem w PLN? Dlaczego akurat 7 dolarów 2 centy? Ktoś ma jakiś pomysł? RE: Zarabianie na Androidzie ? Przecież to proste... StreetBees - fato - 28-01-2016 14:40 (28-01-2016 14:22)DC1 napisał(a): Dziwna sprawa. Dostałem dzisiaj na PayPala... $7,02. Moze polecony? RE: Zarabianie na Androidzie ? Przecież to proste... StreetBees - DC1 - 28-01-2016 15:56 Ale w dolarach? I w dodatku nierówna kwota. RE: Zarabianie na Androidzie ? Przecież to proste... StreetBees - armada23 - 28-01-2016 21:55 Nawet nie widziałem a takiego smsa dostałem na tel Czesc, tu Helen ze Streetbees. Mamy nowe zadanie na terenie Polski. Wszystko co musisz zrobic to udac sie do drogiego baru, pubu w miescie i zrobic kilka zdjec. Zaplacimy Ci 40 zl za wykonanie poprawnie zadanie takze mozesz sie napic drinka na nasz koszt. Zadanie bedzie gotowe w niedziele wiec otworz aplikacje Streetbees i rob zdjecia! Jak w niedzielę? Skoro już jest? Mogły ktoś sprawdzić czy ma dostępne jeszcze to zadanie? RE: Zarabianie na Androidzie ? Przecież to proste... StreetBees - fato - 28-01-2016 22:04 właśnie juz nie widze tego zadania RE: Zarabianie na Androidzie ? Przecież to proste... StreetBees - aixen - 28-01-2016 22:13 Dziwne, jeszcze dzisiaj przed południem otrzymałem sms i miałem dostęp do tego zadania. Teraz już takiej możliwości nie mam. Być może pojawi się w niedzielę ponownie. Mam taką nadzieję, zwłaszcza, że nie miałem okazji wykonać ani jednego zadania. RE: Zarabianie na Androidzie ? Przecież to proste... StreetBees - fato - 28-01-2016 22:34 szybko się skończyło ! RE: Zarabianie na Androidzie ? Przecież to proste... StreetBees - DC1 - 28-01-2016 23:54 Ktoś wie jakie zadania są dostępne poza PL? Przykładowo UK, Niemcy, Francja, USA. RE: Zarabianie na Androidzie ? Przecież to proste... StreetBees - armada23 - 29-01-2016 08:17 Zadanie znów aktywne |