Stonoga vs HotCash - sprawa oszusta zarabiającego na SMS Premium - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Programy Partnerskie oraz Programy Afiliacyjne (/Forum-Programy-Partnerskie-oraz-Programy-Afiliacyjne-354) +--- Dział: Lead.Network (/Forum-Lead-Network-393) +--- Wątek: Stonoga vs HotCash - sprawa oszusta zarabiającego na SMS Premium (/Temat-Stonoga-vs-HotCash-sprawa-oszusta-zarabiajacego-na-SMS-Premium-126019) |
RE: Stonoga vs HotCash - sprawa oszusta zarabiającego na SMS Premium - twardy - 22-12-2015 16:42 https://www.facebook.com/zbigniewstonogaoficjalne/?fref=nf I co? I juz? Taka gownoburza i koniec? Czuje niedosyt. Puszczanie oczka oszustom 'psy szczekaja, karawana idzie dalej. RE: Stonoga vs HotCash :D - Leaders - 22-12-2015 16:42 (22-12-2015 16:14)MLN napisał(a): Dobra, czyli jak napiszę że jestem poszkodowany i wyślę Wam screeny, udostępnicie mi dane użytkowników pomimo, że nie jestem prokuraturą, policją i innym organem ścigania?Nie. Musisz być faktycznym poszkodowanym i aby otrzymać dane, sprawa musi być poważna, a Wydawca musi łamać prawo i nasz regulamin w sposób nie budzący wątpliwości, a do tego skrajnie po bandzie. Tutaj było to zachowane, a do tego oszukał też bezpośrednio nas, bo daliśmy mu szanse, a on powtórzył preceder. Powstała sytuacja, przed którą go przestrzegałem i wiedział, że robi to na swoją odpowiedzialność, a nie moją. Skoro powtórzył proceder, to się na to zgodził. Nadmieńmy, że żerował na ludzkim nieszczęściu w najgorszym z możliwych stylu. Nigdy nie poprzemy takich działań. (22-12-2015 16:18)daniel42na napisał(a):Na tych programach najłatwiej przecież. Nawet Stream to u nas możliwość real contentu. Zalinkowałeś poradnik dotyczący KSW, ale go nie przeczytałeś - pokazaliśmy jak zrobić stronę z real content i nie mieć problemu.Cytat:Jeżeli komuś wciąż się wydaje, że SMS Premium służy do bezkarnych oszustw tego typu, zapraszam do konkurencji.Hmm, jak zarabiać można na programach typu stream, video, pliki nie oszukując? Apropo Polsatu - wiele razy do nas się zgłaszał i nigdy nie otrzymał danych żadnego Usera. Podobnie, co kilka innych dużych korporacji. Odnośnie naszych Usług - rozdaliśmy bardzo dużo nagród, nie ma miesiąca bez wysyłki conajmniej kilku. I tutaj o wydaniu danych nie ma mowy, bo to nasze usługi. Nie wiem jak User musiałby to promować, by mogła powstać taka sytuacja. Content Locker a Programy to 2 różne bajki. Kontaktowałem się z Panem Zbigniewem kilkukrotnie, aby nie rozwiązywał tego problemu w ten sposób i przestrzegałem przed całą sytuacją. RE: Stonoga vs HotCash - sprawa oszusta zarabiającego na SMS Premium - Matty094 - 22-12-2015 16:45 przecież to kompletnie bezsensu... Po co niby Karczu miał kupowac boty przecież on nawet powodu nie miał... RE: Stonoga vs HotCash - sprawa oszusta zarabiającego na SMS Premium - bartheez - 22-12-2015 16:45 Cytat:Kontaktowałem się z Panem Zbigniewem, aby odpuścił temat kilkukrotnie. Kolejny raz próbujesz się wybielić, przyznaj też trochę winy sobie. RE: Stonoga vs HotCash - sprawa oszusta zarabiającego na SMS Premium - Nupek369 - 22-12-2015 16:45 Jesli to faktycznie sie tak skonczy, to najwiecej straci na tym Karcz moim zdaniem, bo sporo osob straci zaufanie do serwisu. RE: Stonoga vs HotCash - sprawa oszusta zarabiającego na SMS Premium - daniel42na - 22-12-2015 16:45 Cytat:Na tych programach najłatwiej przecież. Nawet Stream to u nas możliwość real contentu. Zalinkowałeś poradnik dotyczący KSW, ale go nie przeczytałeś - pokazaliśmy jak zrobić stronę z real content i nie mieć problemu.Nie wiem po co ten gwałt na logice. Jeśli jest real content w transmisji KSW to znaczy, że streamowana jest prawdziwa transmisja, czyli proceder jest nielegalny tak samo jak fake transmisja. RE: Stonoga vs HotCash - sprawa oszusta zarabiającego na SMS Premium - Na 5tyk - 22-12-2015 16:45 Zbigniew Stonoga napisał(a):Chciałbym aby młody jeszcze zadzwonił do mnie bo pieniądze odesłał Korczu ( jeszcze ich nie mam) ale może Krystian walczył o chleb na Święta... Temat można zamknąć xD RE: Stonoga vs HotCash - sprawa oszusta zarabiającego na SMS Premium - domin_dz - 22-12-2015 16:48 xD xD xD xD RE: Stonoga vs HotCash - sprawa oszusta zarabiającego na SMS Premium - cky - 22-12-2015 16:49 I tak najlepsze są komentarze pod tymi postami Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka RE: Stonoga vs HotCash - sprawa oszusta zarabiającego na SMS Premium - domin_dz - 22-12-2015 16:50 (22-12-2015 16:49)cky napisał(a): I tak najlepsze są komentarze pod tymi postami No. Dożywotnia beka z Sebixów. :v |