Clikersmulticliker - program, który zarobi za ciebie. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Clikersmulticliker - program, który zarobi za ciebie. (/Temat-Clikersmulticliker-program-ktory-zarobi-za-ciebie-125528) |
RE: Clikersmulticliker - program, który zarobi za ciebie. - Oski001 - 29-01-2016 11:00 Tak trochę zajechało scamami to ja napisze które mi wypłaciły w ostatnim tygodniu: FEClix, crypto-clix, saiphPTC, partenersite A nie wypłaciły: globalpaidbux RE: Clikersmulticliker - program, który zarobi za ciebie. - asapatryk - 29-01-2016 11:46 też czekam na wypłatę z FEClix ale skoro dostałeś to i mi pewnie zaraz sypną na pp ostatnio przyszła z Clivertise ale to z MC RE: Clikersmulticliker - program, który zarobi za ciebie. - Oski001 - 29-01-2016 12:42 (29-01-2016 11:46)asapatryk napisał(a): też czekam na wypłatę z FEClix ale skoro dostałeś to i mi pewnie zaraz sypną na pp Buxvertise, tak? RE: Clikersmulticliker - program, który zarobi za ciebie. - gtakrawczyk - 29-01-2016 23:48 Czy wypłacał ktoś już z cashcamel.net i też mu niby nie pasuje personal PIN? Byłem na ich fejsie i kilka osób tam było. Pin mam zapisany jak wszystko inne w excelu, więc chyba strona leci w kulki. RE: Clikersmulticliker - program, który zarobi za ciebie. - drupi02 - 30-01-2016 08:47 Czy pluginy z Multiclickera2 działają na Clikersmulticliker ? RE: Clikersmulticliker - program, który zarobi za ciebie. - Oski001 - 30-01-2016 10:46 (29-01-2016 23:48)gtakrawczyk napisał(a): Czy wypłacał ktoś już z cashcamel.net i też mu niby nie pasuje personal PIN? Byłem na ich fejsie i kilka osób tam było. Pin mam zapisany jak wszystko inne w excelu, więc chyba strona leci w kulki. Ja napisałem na fb i mi podał admin na email dobry pin I zleciłem wypłatę. (30-01-2016 08:47)drupi02 napisał(a): Czy pluginy z Multiclickera2 działają na Clikersmulticliker ? Nie działają. Jedne są .site inne .csite . RE: Clikersmulticliker - program, który zarobi za ciebie. - asapatryk - 30-01-2016 12:30 Oski001- crisclix pochrzaniło mi się , 2 $ wypłatę dostałem na drugi dzień chyba dobrze trafiłem w dzień wypłat RE: Clikersmulticliker - program, który zarobi za ciebie. - Oski001 - 30-01-2016 12:52 @asapatryk dobrze że mi przypomniałeś bo na crisclix miałem 3$. Mam nadzieje że moja wypłata też szybko dojdzie RE: Clikersmulticliker - program, który zarobi za ciebie. - AntekCh. - 30-01-2016 21:57 Oski może napisz ludziom, które to scamy np. Adfiver,easy money, easyprofit, jandbari, z olivera nie wypłacicie bo ban będzie chyba, że jakimś cudem, rise, ptc1, ulti i tak dalej.. Uaktualnij listę im bo jest pełno nowych a lista nieaktualna. Tym którzy już mają jakieś fundusze na ww buxach proponuję regnąć się na jakimiś rotatorze np. rotate4all etc kupic PTC w buxach i dać tam linka z rotatora. Przynajmniej "trochę" odzyskacie bo i tak nie wypłacicie Pozdro RE: Clikersmulticliker - program, który zarobi za ciebie. - Oski001 - 30-01-2016 22:06 (30-01-2016 21:57)AntekCh. napisał(a): Oski może napisz ludziom, które to scamy np. Adfiver,easy money, easyprofit, jandbari, z olivera nie wypłacicie bo ban będzie chyba, że jakimś cudem, rise, ptc1, ulti i tak dalej.. Gdybym sam wiedział, które to scamy A wszystkie sprawdzać to za dużo roboty. Oczywiście z aktualizuje tabelki o twoje informacje A, więc Adfiver, easy money, easyprofit, jandbari, z oliveadverts, riseclix, ptc1, ultibux to na 100% scamy? Czy tylko takie przepuszczenia? I jeszcze jakieś serwisy? |