LeadSales.pl - Oficjalny temat - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: LeadSales.pl - Oficjalny temat (/Temat-LeadSales-pl-Oficjalny-temat-118746) |
RE: LeadSales.pl - Oficjalny temat - rekki - 05-11-2015 12:42 @[LeadSales]Wczoraj, w godzinach wieczornych otrzymałem na PP dziwną płatność. Szczególnie, że nawet nie mam założonego konta w serwisie RE: LeadSales.pl - Oficjalny temat - surfer0700 - 05-11-2015 13:07 @[rekki] pieniędzy nigdy za wiele. To tak na zachętę pewnie RE: LeadSales.pl - Oficjalny temat - aero2 - 05-11-2015 13:32 Wedle prawa 10% wartości przelanych pieniędzy które chce oddać mu się należy za uczciwość. RE: LeadSales.pl - Oficjalny temat - flyhigh - 05-11-2015 23:57 Rekki, przeczytałbyś wiadomości prywatne pisząc takie tematy. Wczoraj pół dnia umawialiśmy się na pewną transakcję i pisałem Ci o tym, że nie mam paypala i przeleje Ci mój znajomy. Niefortunnie poprosiłem o to osobę zwiazaną z Leadsales, więc wróć proszę do naszej konwersacji i ogarnij o co chodzi i dokończ ową transakcję ze swojej strony, gdyż czekam na Twoją odpowiedz od 25 godzin po płatności dokładnie i czuję się oszukany patrząc na Twoje "ostatnio online" RE: LeadSales.pl - Oficjalny temat - rekki - 06-11-2015 00:31 (05-11-2015 23:57)flyhigh napisał(a): Rekki, przeczytałbyś wiadomości prywatne pisząc takie tematy. Wczoraj pół dnia umawialiśmy się na pewną transakcję i pisałem Ci o tym, że nie mam paypala i przeleje Ci mój znajomy. Niefortunnie poprosiłem o to osobę zwiazaną z Leadsales, więc wróć proszę do naszej konwersacji i ogarnij o co chodzi i dokończ ową transakcję ze swojej strony, gdyż czekam na Twoją odpowiedz od 25 godzin po płatności dokładnie i czuję się oszukany patrząc na Twoje "ostatnio online" Wystarczyło napisać na PW informację, że to Ty, bo wróżką niestety nie jestem i nie miałem pojęcia za co ta płatność - stąd wgl mój post w tym temacie. RE: LeadSales.pl - Oficjalny temat - LeadSales - 18-11-2015 19:06 Narzędzie goViral zostało oficjalnie zaktualizowane. Zapraszam do testów!!! W dniu jutrzejszym dodamy również nowe programy partnerskie! Życzymy wszystkich wysokich zarobków! RE: LeadSales.pl - Oficjalny temat - maniek250 - 18-11-2015 20:07 Coś mnie nie działa ten viral RE: LeadSales.pl - Oficjalny temat - zenek1 - 18-11-2015 21:17 Witam, Zarabia ktoś na Lead ? Jak zarobki ? Jak ten viral ? Warto sie zarejestrować ? Prosze o opinie RE: LeadSales.pl - Oficjalny temat - Nicramo - 19-11-2015 00:46 U mnie też robię wszystko jak przy starej wersji a nie dodaje mi nawet reklamy na stronę ;x RE: LeadSales.pl - Oficjalny temat - radek0389 - 19-11-2015 14:29 Na weekend przetestuję owy viral, to zdam relację. A szata graficzna strony głównej, prawie jak na pp |