Buxy dla początkujących - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Buxy dla początkujących (/Temat-Buxy-dla-poczatkujacych-115705) |
RE: Buxy dla początkujących - Leos2011 - 10-12-2015 23:09 Właśnie przed chwila dotarła wypłata z Clixsense 10,55$ RE: Buxy dla początkujących - Leos2011 - 11-12-2015 16:08 Dziś info dnia jest takie, że HQRevshare znów działa i śmiga jak ta lala https://hqrevshare.com/hq-splash.php?r=Leos2005 Wszystkich niezdecydowanych chcących zainwestować kasę zapraszam. Tak samo jak do MPA https://www.mypayingads.com/index.php?ref=91342 Naliczenia nie powalają ale jest stabilnie do przodu. Na Clixsense dzień zaliczam do udanych, 3 offers zaliczone plus bonus checklista. I wielkie gratulacje dla moich poleconych, którzy w sumie mieli dziś 10 offers zaliczonych Brawo, tak trzymać. Nawet żona moja, po tygodniu nieobecności (wiem, wstyd się przyznawać ale naprawdę zapieprza w pracy) dziś weszła, strzeliła dwie ankiety i gotowe W TM wreszcie ustrzeliłem trochę caschlinków ale stanowczo za mało. Reszta buxów standardowo: mozolnie ( czytaj bardzo powoli) do przodu. No i UWAGA UWAGA UWAGA !!! Po tygodniu od rejestracji zleciłem pierwszą wypłatę z AyuWage Całe 5$ .Ciekawe jak długo będzie szła. Sam nie sądziłem, że tak szybko to pójdzie i tu też wielkie podziękowanie dla poleconych, niestety nie znam wszystkich bo na tej stronie tego nie widać, pokazuje się tylko ID poleconego, jego numer i z jakiego kraju jest. Kto jeszcze nie jest to wbijać proszę http://www.ayuwage.com/?reg=279067 Wszystkim życzę miłego weekendu i dużych zarobków. Ja sam w weekend będę miał ograniczony dostęp do neta bo wyjeżdżam więc mniej się będę udzielał. Ale jakby ktoś miał pytania to śmiało proszę pisać, postaram się odpowiedzieć po powrocie. RE: Buxy dla początkujących - bartus2278 - 11-12-2015 16:37 Ja w Clixsense miałem dziś 3 ankiety .... i ze wszystkich mnie wykopało ale walczymy dalej RE: Buxy dla początkujących - Zaperr44 - 11-12-2015 19:13 (11-12-2015 16:37)bartus2278 napisał(a): Ja w Clixsense miałem dziś 3 ankiety .... i ze wszystkich mnie wykopało ale walczymy dalej Pff ja miałem 5 i nawet do połowy nie doszedłem RE: Buxy dla początkujących - hypocrisy - 11-12-2015 22:16 Wywalenie z ankiety po kilku pytaniach jest stresujące, ale powiem wam że najbardziej denerwuje wylot przy ostatnim pytaniu, ku przestrodze...Wypełniałem starannie ankietę przez ponad 20 minut, przy 99% ukończenia i ostatnim pytaniu "Czy masz jakieś uwagi" stwierdziłem nagle że mam lenia i zostawiłem puste pole, bo w sumie uwag nie miałem...Efekt do przewidzenia Ale jakby nie patrzeć "walczymy dalej" to jedna z myśli przewodnich tego dziennika, więc...walczymy dalej ;p RE: Buxy dla początkujących - Zawadson - 11-12-2015 22:28 Niech ankiety będą z Tobą!!! RE: Buxy dla początkujących - Leos2011 - 11-12-2015 23:37 Dzięki Wam za fajne wpisy i śledzenie dziennika RE: Buxy dla początkujących - bartus2278 - 12-12-2015 09:16 hypocrisy ja tak miałem z którąś ankietą na końcu było pytanie o wykształcenie i wiek i z tego powodu mnie odrzuciło RE: Buxy dla początkujących - Leos2011 - 14-12-2015 15:58 Dziś fajny dzień w CS. 3 ankiety zaliczone plus bonusik 0,30$ i już następna zlecona wypłata znalazła się w pendings A najbardziej cieszy to, że coraz więcej moich poleconych zaczyna zaliczać ankiety. Tylko tak trzymać. W AyuWage czekam na wypłatę a dziś z 0,50$ wyklikane, serwis super, naprawdę !!! Wiem, że oni realizują wypłaty do 7 dni ale jak się nie wyrobią to ticket do supportu pomaga i się biorą za siebie i wysyłają Z Ebpaidrev spór o kasę i PayPal mi przyznał rację, kasa zainwestowana zwrócona co do centa. Admin olał wszystkich i się zwinął. W TM dziś całe 4 centy... A normalnie po kilkanaście szło wyklikać... No i od kilku dni jestem w MPA. W chwili obecnej jestem mile zaskoczony. Program nalicza regularnie i jest stabilny, ponad 100 tysięcy użytkowników powinno mówić samo za siebie. Ale oczywiście jest ryzyko, że z dnia na dzień się zwinie ... Myślę, że jest na tyle dobrze skonstruowany , iż powinien jeszcze sporo pochodzić. I jeszcze o Clixsense na koniec. Uświadomiłem sobie, że chyba nic nie pisałem o Clixaddon !!! Przepraszam za to niedopatrzenie. Wszystkim polecam zainstalowanie tego powiadamiacza o nowych reklamach i ankietach, na głównej stronie na samym dole po lewej trzeba w niego kliknąć i zainstalować na kompie, bardzo przydatna rzecz Pozdrawiam wszystkich a w szczególności klikaczy !!! RE: Buxy dla początkujących - Leos2011 - 16-12-2015 11:45 Dziś dostałem pierwsza wypłatę z MPA. Zrobiłem ja na próbę ale zaraz wpłacam ponownie kasę i kupuję paczki. Jestem zdziwiony jak program się rozwija - w bardzo dobrym kierunku. I bardzo fajne jest to, że można inwestować mało kasy. Wiem, że i zysk jest mniejszy ale nie każdego stać na kupienie 10 paczek po 50$ za jedną... Jak ktoś chętny to zapraszam serdecznie. A na Clixsense kolejna wypłatka już czeka w pendings Choć ostatnio jakoś dużo ankiet nie było to i tak się coś udało naskrobać !!! |