![]() |
Głupie i śmieszne "nisze" - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Głupie i śmieszne "nisze" (/Temat-Glupie-i-smieszne-nisze-110941) |
RE: Głupie i śmieszne "nisze" - wydra87 - 15-07-2015 11:05 (15-07-2015 10:57)Rape napisał(a): Dlatego za trzy dni mam zamiar testować dosłownie wszystkie teksty, na jakie się natknę na grupach i będę je opisywał czy jeszcze przynoszą zysk czy ktoś tylko marnuje czas wklejając n-ty raz ten sam tekst Szczerze? Już to kiedyś przerabiałem na próbę - i to co jest najbardziej popularne przyniosło najmniejszy zysk... po prostu jest tego za dużo... RE: Głupie i śmieszne "nisze" - Rape - 15-07-2015 11:41 Raz nawet spaliłem jedną grupę do spamowania zamieszczając tam dłuuugi tekst odnośnie tego czym są subskrypcje sms i jak pobierają innym kasę z konta. Grupa ta była dosłownie zawalona jednym programem (iphone 6), a teksty były tak banalne, że to aż irytowało. Jaki skutek? Idioci przestali wstawiać 5 razy dziennie dzień w dzień ten sam tekst z tym samym obrazkiem tylko ruszyli trochę swoimi ostatnimi szarymi komórkami ![]() Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka RE: Głupie i śmieszne "nisze" - RadeKK - 15-07-2015 12:06 ![]() RE: Głupie i śmieszne "nisze" - Lotheo - 15-07-2015 14:11 Przecież nawet połowa gimbusów nie wie, kto to jest Trynkiewicz. "Nisza" bardzo słaba. RE: Głupie i śmieszne "nisze" - Rape - 15-07-2015 14:14 Nie będę szczegółowo wyprowadzał Cię z błędu, ale jeżeli celujesz wyłącznie w gimbusów to najszczersze wyrazy współczucia ![]() Nisza byłaby dobra, gdyby była dobrze wykorzystana. RE: Głupie i śmieszne "nisze" - kinder112 - 15-07-2015 17:16 Tania sensacja typu Fakt, ale myślę że gdybym był z Gostynia to 100% klikam ![]() RE: Głupie i śmieszne "nisze" - Lotheo - 15-07-2015 19:53 (15-07-2015 14:14)Rape napisał(a): Nie będę szczegółowo wyprowadzał Cię z błędu, ale jeżeli celujesz wyłącznie w gimbusów to najszczersze wyrazy współczucia Już za pewne na to nie odpiszesz, ale kto powiedział, że ja działam na spamie? ![]() ![]() RE: Głupie i śmieszne "nisze" - szykiryki - 15-07-2015 20:04 ale jest dokładnie tak jak Rape mówi [mówił]- najmniej konkurencyjny i przy tym najbardziej dochodowy target (dziękować Bogu) to ludzie 25+. Oczywiscie dla nich trzeba mieć coś więcej do zaoferowania niż darmowe doladowania czy fbviewer... @[Lotheo] Poza tym nie zarzucił Ci, że działasz na spamie, tylko, że celujesz w ludzi w wieku gimnazjalnym (skoro sądzisz, że nisze skierowane są tylko do gimbazy), a to różnica. O trynkiewiczu była już masa viralek. Dla mnie przesłaby temat, ale pewnie jakiś hajs autorowi wpada. RE: Głupie i śmieszne "nisze" - Lotheo - 15-07-2015 20:06 A już myślałem, że poważni ludzie 25+ nie marnują czasu na czymś takim jak Fejsbug ![]() RE: Głupie i śmieszne "nisze" - szykiryki - 15-07-2015 20:12 Nie obrażaj mojej babci, która ma konto na fejsie i jest w stałym kontakcie ze swoimi znajomymi (ma ich wprawdzie 22, ale to ZNAJOMI, a nie przypadkowe zsypy ![]() Ja jestem najpoważniejsza na świecie, mam już dawno ponad 25 lat, a wciąż marnuje część życia na fejsie ![]() |