TreePay.pl - Profesjonalna i Innowacyjna Platforma Programów Partnerskich. Sprawdź TO - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: TreePay.pl - Profesjonalna i Innowacyjna Platforma Programów Partnerskich. Sprawdź TO (/Temat-TreePay-pl-Profesjonalna-i-Innowacyjna-Platforma-Programow-Partnerskich-Sprawdz-TO-108529) |
RE: TreePay.pl - Profesjonalna i Innowacyjna Platforma Programów Partnerskich. Sprawdź TO - lary1211 - 23-10-2015 16:27 Treepay napisalem do Was wczoraj na maila. Odczytajcie i odpowiedzcie RE: TreePay.pl - Profesjonalna i Innowacyjna Platforma Programów Partnerskich. Sprawdź TO - Beerus - 24-10-2015 14:19 No też właśnie zacząłem działać na Doładuj24 i jak na razie leady wpadają RE: TreePay.pl - Profesjonalna i Innowacyjna Platforma Programów Partnerskich. Sprawdź TO - chomik3 - 24-10-2015 14:40 Jaką konwersje uzyskujecie na doładowaniach? RE: TreePay.pl - Profesjonalna i Innowacyjna Platforma Programów Partnerskich. Sprawdź TO - treepay.pl - 25-10-2015 15:32 Najczęściej od 2-5%. Ale są osoby co na swoich niszach wyciągają 8-14%. Dodatkowo zachęcamy do promowania dwóch nowych programów Doładowania 2 i doładowania 3 RE: TreePay.pl - Profesjonalna i Innowacyjna Platforma Programów Partnerskich. Sprawdź TO - Jokoama - 26-10-2015 09:39 Ja mam obecnie ponad 4% ale pewnie jeszcze podskoczy do góry RE: TreePay.pl - Profesjonalna i Innowacyjna Platforma Programów Partnerskich. Sprawdź TO - kermit - 08-11-2015 21:09 (24-10-2015 14:40)chomik3 napisał(a): Jaką konwersje uzyskujecie na doładowaniach? Chomik u mnie 7% w zeszłym miesiącu. Teraz 5 ;/ RE: TreePay.pl - Profesjonalna i Innowacyjna Platforma Programów Partnerskich. Sprawdź TO - Beerus - 12-11-2015 14:59 Dawno mnie tutaj nie było No ja mam cały czas powyżej 7% na doładowaniach RE: TreePay.pl - Profesjonalna i Innowacyjna Platforma Programów Partnerskich. Sprawdź TO - Jokoama - 17-11-2015 13:41 Mi tak skacze od 5 do 8% Dobrze sprawdza się program z Minionkami TreePay.pl - Profesjonalna i Innowacyjna Platforma Programów Partnerskich. Sprawdź TO - treepay.pl - 17-11-2015 17:25 Witaj! Oto kilka zmian i nowości jakie zaszły na treepay.pl 1) Startujesz od 5 zł, a stawka wciąż rośnie. Najlepsza stawka na rynku SMS MT 2) Masz pomysł na program? Nasz grafik zrobi go za Ciebie i tylko dla Ciebie! Mamy już za sobą ponad 50 projektów! 3) Pełna edycja CSS pustej oferty. Dostosuj ją do swojej strony internetowej. 4) Nowość! Specjalna wyszukiwarka na Twoją stronę. Sprawdź dokładnie zasadę działania na portalu w zakładce: Programy -> Specjalne -> Wyszukiwarka Dostosuj wyszukiwarkę do swojej strony dzięki pełnej edycji CSS. 5) Nowe programy : Pamiętaj, że zawsze jesteśmy otwarci na nowe pomysły i uwagi. Zarabiasz gdzieś więcej? Odezwij się, a na pewno się dogadamy.
Gwarantujemy 100% zaangażowanie i pomoc w zwiększaniu Twoich zarobków. Sprawdź Nas już teraz! http://www.treepay.pl RE: TreePay.pl - Profesjonalna i Innowacyjna Platforma Programów Partnerskich. Sprawdź TO - spych111 - 03-12-2015 15:47 ja polecam ten program wystarczy odrobina wolnej gotówki każdy kto zarejestruje się z mego linka oferuję wszelką pomoc |