Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Odnowienia - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+---- Dział: eForsa (/Forum-eForsa-383)
+---- Wątek: Odnowienia (/Temat-Odnowienia-104387)

RE: Odnowienia - Jojek89 - 03-02-2015 18:12

(03-02-2015 17:13)suchy0001 napisał(a):  Gdybyś nie zauważył to moje tez zostały usunięte a nawet nie zastanawiam się kto to zglosił Big Grin
Nie chcesz kończyć?
Poczekaj ile to mówiłeś, że zarabiasz???

[Obrazek: 54d0ce00cc8df.png]

Tapatalk xperia z2

No to teraz lekcja czytania, ze zrozumieniem pisałem ,że to co teraz promuje to z automatu. Wrzucam filmiki gdzieś, a one same na siebie zarabiają, a oto dowód:

[Obrazek: zarobek.jpg]
Ile tam naliczyłeś x7,50 koleszko??? . Co ty myślałeś że ja te screeny to mam z dupy czy jak ,czy ja wyglądam na wróżkę, chyba nie .No i wczorajsze odnowienia :http://scr.hu/41m7/st78g
A co do tego wpisu to poszukuje kogoś kto pokaże mi jak spamować na FB , bo jakoś mi tam nie idzie, a mam kilkanascie kont i masę wolnego czasu, który, chcę jakoś wykorzystać oraz licencje jeszcze na pół roku z NinjaBlasterBig Grin
Btw mam już 10 postów mogę dodać sygnę, wowHeart I co teraz powiesz kozaczku, to też podrobiłem beka

RE: Odnowienia - Majka - 03-02-2015 18:19

Skończ wreszcie zaśmiecać. Taką kasę jak Ty większość tu na forum zarabia.
Gratuluję 10 postów Idea do 20 raczej nie dojedziesz Tongue

RE: Odnowienia - Jojek89 - 03-02-2015 18:38

(03-02-2015 18:19)Majka napisał(a):  Skończ wreszcie zaśmiecać. Taką kasę jak Ty większość tu na forum zarabia.
Gratuluję 10 postów Idea do 20 raczej nie dojedziesz Tongue

Wcale nie twierdze , że nie a wręcz przeciwnie wiem o tym doskonaleBig Grin, że są lepsji. A co tych postów pewnie masz racje, bo ja nie jestem tutaj po to żeby nabijać sobie posty, czy zbierać rep-uty,bo co one mi dadzą ?? Nic .Idę do swojej pracy zbierać śmieci, jak to powiedział kilka postów wcześniej @TOMEK94 , bo co można robić między 20 a 2 w nocyIdea

RE: Odnowienia - buu - 03-02-2015 18:39

Jojek, skończ pierdolić, weź się za zarabianie a jak ci się nudzi to znajdź sobie laskę na którą będziesz wydawać swoje grube miliony
Undecided
(03-02-2015 18:12)Jojek89 napisał(a):  
(03-02-2015 17:13)suchy0001 napisał(a):  Gdybyś nie zauważył to moje tez zostały usunięte a nawet nie zastanawiam się kto to zglosił Big Grin
Nie chcesz kończyć?
Poczekaj ile to mówiłeś, że zarabiasz???

[Obrazek: 54d0ce00cc8df.png]

Tapatalk xperia z2

No to teraz lekcja czytania, ze zrozumieniem pisałem ,że to co teraz promuje to z automatu. Wrzucam filmiki gdzieś, a one same na siebie zarabiają, a oto dowód:

[Obrazek: zarobek.jpg]
Ile tam naliczyłeś x7,50 koleszko??? . Co ty myślałeś że ja te screeny to mam z dupy czy jak ,czy ja wyglądam na wróżkę, chyba nie .No i wczorajsze odnowienia :http://scr.hu/41m7/st78g
A co do tego wpisu to poszukuje kogoś kto pokaże mi jak spamować na FB , bo jakoś mi tam nie idzie, a mam kilkanascie kont i masę wolnego czasu, który, chcę jakoś wykorzystać oraz licencje jeszcze na pół roku z NinjaBlasterBig Grin
Btw mam już 10 postów mogę dodać sygnę, wowHeart I co teraz powiesz kozaczku, to też podrobiłem beka

RE: Odnowienia - rozenbal - 16-02-2015 11:28

Od której odnowienia dziś powinny wpadać?

RE: Odnowienia - ostry2ostry - 16-02-2015 11:31

Od 10 powinny . Niestety jeszcze mi żaden nie wpadł a spodziewam się dziś dużo

RE: Odnowienia - dawaj_kase - 16-02-2015 11:54

Jeszcze nic nie wpadło.

RE: Odnowienia - rozenbal - 16-02-2015 13:50

Dziwne, u mnie nic nie wpadło a u Was? Co prawda miałem tylko 40-parę z tygodnia, no ale raczej coś powinno się odnowić.

Ps. To mój pierwszy tydzień na eforsa, dlatego pytam Was, jeszcze nie mam doświadczenia z tym programem i nie wiem jak się zachowują te odnowienia.

RE: Odnowienia - Jojek89 - 17-02-2015 01:09

(16-02-2015 13:50)rozenbal napisał(a):  Dziwne, u mnie nic nie wpadło a u Was? Co prawda miałem tylko 40-parę z tygodnia, no ale raczej coś powinno się odnowić.

Ps. To mój pierwszy tydzień na eforsa, dlatego pytam Was, jeszcze nie mam doświadczenia z tym programem i nie wiem jak się zachowują te odnowienia.

Dziwna to jest ostatnio Eforsa.Miałem dokładnie o północy 65 leadów. Patrzę za godzinę doszło 7 leadów ale coś mi się nie zgadza z kasą do wypłaty przybyło ze 300-400 pln , wiec sprawdzam historię a tutaj jakimś cudem zamiast 65 ledów z poniedziałku mam 95 .Pytam się droga Eforso WTF że tak powiem, zatrzymujecie leady a potem je dodajecie ręcznie , sortujecie je czy jak które dać a które zatrzymać bo nie wiem , jak to nazwać.Szkoda słów , chyba będę musiał się rozejrzeć za nowym partnerem, bo wszytko zniosę ale kłamstwa i kurewstwa nigdyExclamation

RE: Odnowienia - Arekxxl - 17-02-2015 02:17

Może mieli jakieś problemy techniczne? Mi też dodało leadów i hajsu :] Konwersję mam podobną jak na leadmore (mimo droższych smsów) więc nie podejrzewam ich o oszustwa.