RE: FireSub - ogólna dyskusja - piotrekprorok - 21-04-2014 22:01
To już jest zwykłe świństwo
RE: FireSub - ogólna dyskusja - SexPistols - 21-04-2014 22:03
Również nikomu nie polecam
Ale miało być dobrze i chamsko i jest
RE: FireSub - ogólna dyskusja - unforgivable - 21-04-2014 22:04
(21-04-2014 22:01)piotrekprorok napisał(a): To już jest zwykłe świństwo
Nie twierdzę inaczej Moja dziewczyna pokazała mi właśnie taką ofertę, Ci "earnerzy" to już brzytwy się chwytają tym samym zabijając bezrobotnych.
P.S. @Skarpetek, przekroczyłeś limit wiadomości pw i nie mogę Ci wysłać nic
RE: FireSub - ogólna dyskusja - piotrekprorok - 21-04-2014 22:07
Wielcy "earnerzy", którzy nie mogą wymyślić nic kreatywniejszego
RE: FireSub - ogólna dyskusja - Tochkan - 21-04-2014 22:08
Wszyscy którzy chcą zarabiać na fałszywych ofertach pracy, polecam przeczytanie tego artykułu:
http://niebezpiecznik.pl/post/falszywe-oferty-pracy-wyludzaja-pieniadze-poprzez-subskrybcje-sms-zerujac-na-bezrobotnych/
Uważajcie, bo możecie mieć spore problemy dzięki tej metodzie.
RE: FireSub - ogólna dyskusja - Skarpetek - 21-04-2014 22:08
Ok już nie ważne Już wcześniej się spotkałem z takim wyzyskiwaniem ludzi.. :9
RE: FireSub - ogólna dyskusja - verona - 21-04-2014 22:15
(21-04-2014 22:01)piotrekprorok napisał(a): To już jest zwykłe świństwo
To jest zwyczajnie zabronione. Osoby które korzystają z takich i innych nielegalnych metod promowania ofert muszą się liczyć z bezwzględną blokadą konta i wyzerowaniem salda - proste. FireSub na pewno nie będzie na swoim pokładzie trzymało osób, które swoimi działaniami będą prowadzić statek na dno.. Wystarczy wykazać się odrobiną wyobraźni by zrozumieć, co można robić a czego nie, albo po prostu przeczytać regulamin?
RE: FireSub - ogólna dyskusja - Patrykx - 21-04-2014 22:15
Bardzo fajny serwis, pierwsza wysoka wypłata z tego właśnie serwisu została zlecona. :>
RE: FireSub - ogólna dyskusja - Tochkan - 21-04-2014 22:15
Każde tego typu oferty należy zgłaszać do administracji serwisu, na którym ta oferta się znajduje. Bo np. admin serwisu AstroCash powiedział, że będzie dawał bany takim osobom. Jak widać leciał w kulki, dla niego liczy się tylko hajs, a takich ofert jest coraz więcej...
RE: FireSub - ogólna dyskusja - unforgivable - 21-04-2014 22:20
(21-04-2014 22:15)Tochkan napisał(a): Każde tego typu oferty należy zgłaszać do administracji serwisu, na którym ta oferta się znajduje. Bo np. admin serwisu AstroCash powiedział, że będzie dawał bany takim osobom. Jak widać leciał w kulki, dla niego liczy się tylko hajs, a takich ofert jest coraz więcej...
Nikt nie zabije kury znoszącej złote jaja
|