RE: FireSub - ogólna dyskusja - piotrekprorok - 21-04-2014
To już jest zwykłe świństwo
RE: FireSub - ogólna dyskusja - SexPistols - 21-04-2014
Również nikomu nie polecam 
Ale miało być dobrze i chamsko i jest
RE: FireSub - ogólna dyskusja - unforgivable - 21-04-2014
(21-04-2014, 23:01)piotrekprorok napisał(a): To już jest zwykłe świństwo 
Nie twierdzę inaczej Moja dziewczyna pokazała mi właśnie taką ofertę, Ci "earnerzy" to już brzytwy się chwytają tym samym zabijając bezrobotnych. 
P.S. @Skarpetek, przekroczyłeś limit wiadomości pw i nie mogę Ci wysłać nic
RE: FireSub - ogólna dyskusja - piotrekprorok - 21-04-2014
Wielcy "earnerzy", którzy nie mogą wymyślić nic kreatywniejszego
RE: FireSub - ogólna dyskusja - Tochkan - 21-04-2014
Wszyscy którzy chcą zarabiać na fałszywych ofertach pracy, polecam przeczytanie tego artykułu:
http://niebezpiecznik.pl/post/falszywe-oferty-pracy-wyludzaja-pieniadze-poprzez-subskrybcje-sms-zerujac-na-bezrobotnych/
Uważajcie, bo możecie mieć spore problemy dzięki tej metodzie.
RE: FireSub - ogólna dyskusja - Skarpetek - 21-04-2014
Ok już nie ważne Już wcześniej się spotkałem z takim wyzyskiwaniem ludzi.. :9
RE: FireSub - ogólna dyskusja - verona - 21-04-2014
(21-04-2014, 23:01)piotrekprorok napisał(a): To już jest zwykłe świństwo 
To jest zwyczajnie zabronione. Osoby które korzystają z takich i innych nielegalnych metod promowania ofert muszą się liczyć z bezwzględną blokadą konta i wyzerowaniem salda - proste. FireSub na pewno nie będzie na swoim pokładzie trzymało osób, które swoimi działaniami będą prowadzić statek na dno.. Wystarczy wykazać się odrobiną wyobraźni by zrozumieć, co można robić a czego nie, albo po prostu przeczytać regulamin?
RE: FireSub - ogólna dyskusja - Patrykx - 21-04-2014
Bardzo fajny serwis, pierwsza wysoka wypłata z tego właśnie serwisu została zlecona. :>
RE: FireSub - ogólna dyskusja - Tochkan - 21-04-2014
Każde tego typu oferty należy zgłaszać do administracji serwisu, na którym ta oferta się znajduje. Bo np. admin serwisu AstroCash powiedział, że będzie dawał bany takim osobom. Jak widać leciał w kulki, dla niego liczy się tylko hajs, a takich ofert jest coraz więcej...
RE: FireSub - ogólna dyskusja - unforgivable - 21-04-2014
(21-04-2014, 23:15)Tochkan napisał(a): Każde tego typu oferty należy zgłaszać do administracji serwisu, na którym ta oferta się znajduje. Bo np. admin serwisu AstroCash powiedział, że będzie dawał bany takim osobom. Jak widać leciał w kulki, dla niego liczy się tylko hajs, a takich ofert jest coraz więcej...
Nikt nie zabije kury znoszącej złote jaja
|