Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
moja kilkuletnia przygoda z ankietami - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: moja kilkuletnia przygoda z ankietami (/Temat-moja-kilkuletnia-przygoda-z-ankietami-136875)

RE: moja kilkuletnia przygoda z ankietami - seti-bb - 11-03-2019 07:31

Próbował ktoś 2 rózne konta na ClixSanse na jednym komputerze ?

RE: moja kilkuletnia przygoda z ankietami - obey93 - 11-03-2019 10:05

Może ktoś z was tak miał? Jak jest ten dziennik na GTM/MySurvey odnośnie higieny, zawsze po skończonym tygodniu, miałem ostatnie pytania, i robił się nieaktywny.
Teraz mimo że skończyłem tydzień, i odesłałem dziennik, nie pojawia się końcowa ankieta, a dziennik jest dalej aktywny?

RE: moja kilkuletnia przygoda z ankietami - seti-bb - 11-03-2019 10:24

A odnośnie OW które znikneło na ClixSeanse no ale jest na greePantera to na maila mi.n dostaje od nich własnie aniety

RE: moja kilkuletnia przygoda z ankietami - Kryspin - 11-03-2019 11:27

(11-03-2019 10:05)obey93 napisał(a):  Może ktoś z was tak miał? Jak jest ten dziennik na GTM/MySurvey odnośnie higieny, zawsze po skończonym tygodniu, miałem ostatnie pytania, i robił się nieaktywny.
Teraz mimo że skończyłem tydzień, i odesłałem dziennik, nie pojawia się końcowa ankieta, a dziennik jest dalej aktywny?

miałem miesiąc temu. Nie było ankiety na koniec tak jak zawsze.

RE: moja kilkuletnia przygoda z ankietami - kamys0 - 11-03-2019 11:54

Czy ktoś ma może mejla z Elektroluxa, który dostał na paypala? Jeśli tak proszę o kontakt na priv.

RE: moja kilkuletnia przygoda z ankietami - Agusek76 - 11-03-2019 12:07

Mam szybkie pytanie - właśnie otrzymałam zaproszenie do wzięcia udziału w nietypowej ankiecie z portalu Imasonline. DO tej pory jeszcze nic tam nie wypełniałam i nie mogę znaleźć info o tym ile oni dają za 1 pkt (ile jest w przeliczeniu na złotówki). Nietypowa ankieta dotyczy serków, które trzeba samemu sobie zakupić, już to dla mnie takie średnie jest, trzeba w sumie wypełnić cztery ankiety (=cztery serki) w różnym czasie, zwracają podobno w punktach za zakupione serki ( i to też pod pewnymi warunkami), ale ile ich punkt jest wart tego nie wiem. Ktoś tam robi ankiety? Wiecie? I tak to z wiarygodnością portalu jest?

RE: moja kilkuletnia przygoda z ankietami - obey93 - 11-03-2019 12:51

(11-03-2019 11:27)Kryspin napisał(a):  miałem miesiąc temu. Nie było ankiety na koniec tak jak zawsze.

No ja właśnie do tej pory miałem. I co zaliczyli Ci? A robiłeś na GTM czy MS?

@Agusek76 1pkt=10gr

RE: moja kilkuletnia przygoda z ankietami - adam_per - 11-03-2019 13:57

kamys0, dwa razy zalogować sie jakiś panel ( tu była mowa o Klubie Kantar) to dość słaba aktywnosc, szczególnie na dawne panele ponadto pomagał staż w danym panelu, a wydaje sie, ze Klub Kantar kontynuuje "tradycje" i dodaje coś plus nadto... przykładowo na tej greenpathera zwyczjowo przebywałem aktywnie minimum 2 godziny dziennie (teraz nie dałbym rady) bez przerwy karta na przeglądarce, klikanie w możliwe ankiety lub wielokrotnie po menu strony podstronach, zapewne mają roboty na tej stronie...
Podsumowując, by coś tam na jakimś panelu wygrać/"mieć prawdziwe kieszonkowe",trzeba sporo energii, sporo kliknięć na stronie, cieppliwosci, stażu, doświadczenia, dobrych relacji panel-"ty".
Sam się łapałem czasem "oj już nie wysyłają często, pogorszyli sie, moze chca z kasą ucieknąć, nie, nie prawda, jak policzyłem zacząłem mniej czasu spędzać na stronie, ankiety mniej dbale wypełniałem i po jednym, kilku dniach niespodzianka, niemiła Wink, ale oby zawsze byla na paypal czy koncie mila niespodzianka wielu sukcesów...
...............................................................
Natinka mi sie mniej wiecej tak działo jak nie klikałem w emaile greenpanter'y, najwyżej co któryś, nawet przy wielu różnych zarejestrowanych panelach lub po prostu cache przelądarki, pliki cookies sie namieszały po całym dniu pracy

RE: moja kilkuletnia przygoda z ankietami - kornik1945 - 11-03-2019 14:10

(11-03-2019 12:07)Agusek76 napisał(a):  Mam szybkie pytanie - właśnie otrzymałam zaproszenie do wzięcia udziału w nietypowej ankiecie z portalu Imasonline. DO tej pory jeszcze nic tam nie wypełniałam i nie mogę znaleźć info o tym ile oni dają za 1 pkt (ile jest w przeliczeniu na złotówki). Nietypowa ankieta dotyczy serków, które trzeba samemu sobie zakupić, już to dla mnie takie średnie jest, trzeba w sumie wypełnić cztery ankiety (=cztery serki) w różnym czasie, zwracają podobno w punktach za zakupione serki ( i to też pod pewnymi warunkami), ale ile ich punkt jest wart tego nie wiem. Ktoś tam robi ankiety? Wiecie? I tak to z wiarygodnością portalu jest?

Imas nie na ma za wiele ankiet, ale jeżeli chodzi o wypłacalność to nie mam zastrzeżeń. W badaniu serka tez już brałem udział w wcześniejszych latach Smile

RE: moja kilkuletnia przygoda z ankietami - Kryspin - 11-03-2019 14:38

(11-03-2019 12:51)obey93 napisał(a):  
(11-03-2019 11:27)Kryspin napisał(a):  miałem miesiąc temu. Nie było ankiety na koniec tak jak zawsze.

No ja właśnie do tej pory miałem. I co zaliczyli Ci? A robiłeś na GTM czy MS?

@Agusek76 1pkt=10gr

na MS bo tam dają ponad 2000 punktów a na GTM marne 580. Punkty doliczyli mi po 2 tygodniach. Ale z tego co wiem może to trwać nawet 8 tygodni.