Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Bannersbroker.com - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: BannersBroker (/Forum-BannersBroker-323)
+---- Wątek: Bannersbroker.com (/Temat-Bannersbroker-com-50087)

RE: Bannersbroker.com - kleomenes - 31-03-2013 11:03

U mnie podobnie, panele, które miały się zamknąć nadal się nie ruszyły. Do tego dochodzi bardzo marne naliczenie purpury facepalm
[Obrazek: purpura.png]

RE: Bannersbroker.com - gerald2211 - 31-03-2013 12:12

Mi zniknęły wszystkie żółte, a jeden, który jest widoczny ma pełno błędów i dziwnych napisów. Pozostałe w miarę idą do przodu.

RE: Bannersbroker.com - Damianusix - 31-03-2013 14:51

Poszukaj w podkategoriach żółtych Wink może tam się pochowały.
Mi także panele na domknięciu nie ruszyły Sad

RE: Bannersbroker.com - laole - 31-03-2013 21:24

a u mnie żadnych zmian, panele jak stały tak stoją ... nie ruszył żaden nawet o 1 cent ...

RE: Bannersbroker.com - gerald2211 - 01-04-2013 09:35

U mnie większość paneli dostały naliczenie, nadal nie pobrali opłaty z TP, który powinien być kupiony 30.03.

RE: Bannersbroker.com - Kazio_Odlotowy - 01-04-2013 14:24

Witam! Jestem nowy w tym temacie i mam kilka pytanek co do tego sposobu inwestowania pieniędzy.
1. Czy do uczestniczenia w programie trzeba mieć ukończone 18 lat?
2. Po co BB tyle szczegółowych danych osobowych jak adres itp.
3. Czy po włożeniu 55$ można wyciągnąć tyle, aby stać mnie było na droższy pakiet?

To na razie na tyle. Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam.

RE: Bannersbroker.com - Damianusix - 01-04-2013 14:35

1 i 2 Już było tyle razy to mówione Tongue poszukaj.
Co do 3 pkt marzenia Big Grin

RE: Bannersbroker.com - Kazio_Odlotowy - 01-04-2013 15:10

(01-04-2013 14:35)Damianusix napisał(a):  1 i 2 Już było tyle razy to mówione Tongue poszukaj.
Co do 3 pkt marzenia Big Grin

Oczywiście..."Poszukaj" w temacie liczącym 216 stron jest naprawdę logicznym i mądrym rozwiązaniem.

RE: Bannersbroker.com - Damianusix - 01-04-2013 15:29

Nie musisz cytować ostatniego wpisu Wink
Google.pl + "banners broker 18 lat" oraz "banners broker dane osobowe"
Widać, że nie wiesz do czego służy wyszukiwarka!

RE: Bannersbroker.com - BBinternet - 01-04-2013 22:59

(01-04-2013 14:24)Kazio_Odlotowy napisał(a):  Witam! Jestem nowy w tym temacie i mam kilka pytanek co do tego sposobu inwestowania pieniędzy.
1. Czy do uczestniczenia w programie trzeba mieć ukończone 18 lat?
2. Po co BB tyle szczegółowych danych osobowych jak adres itp.
3. Czy po włożeniu 55$ można wyciągnąć tyle, aby stać mnie było na droższy pakiet?

To na razie na tyle. Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam.

A ja Ci odpowiem, być może inne osoba trafi na to forum i będzie miała te same pytania, więc od razu znajdzie odpowiedzi Smile

Ad. 1. Tak
Ad. 2. Bezpieczeństwo, profesjonalizm itd. Przez BB przepływa MASA pieniędzy, więc logicznym jest, że potrzebują jakiegoś potwierdzenia danych.
Ad. 3. W ogóle nie polecam wchodzić z pakietem 55$, bo nawet nie zarobimy tyle, aby się w BB utrzymać! Chyba, że będziemy mieć dużo poleconych, lub Organic Traffic Smile