RE: FireSub - ogólna dyskusja - TastemanPL - 20-04-2014 09:37
Mam pytanie jaki jest wzór na zyskowność? Bo chciałbym wiedzieć kiedy mógłbym się ubiegać o wyższą stawkę.
RE: FireSub - ogólna dyskusja - ASTONEQ - 20-04-2014 09:39
Zawsze możesz, wzór Ci raczej nic nie da chyba, że wiesz kiedy wyłączaja subskrypcje twoje ofiary
RE: FireSub - ogólna dyskusja - Szaman1644 - 20-04-2014 10:13
(20-04-2014 09:37)TastemanPL napisał(a): Mam pytanie jaki jest wzór na zyskowność? Bo chciałbym wiedzieć kiedy mógłbym się ubiegać o wyższą stawkę.
Z tego co pamiętam, to stawka jest 2,5 zł x 1,4 zyskowność i to jest normalna stawka. Powyżej tego można ubiegać się o wyższą
RE: FireSub - ogólna dyskusja - Mikoszi - 20-04-2014 13:09
Jeżeli zaliczyło nam leada to znaczy, że pieniądze zostały zabrane z konta tak?
Czy to również podnosi zyskowność dla FS?
btw. czy jest możliwość żeby kiedyś można byłoby zobaczyć ile leadów jest zaliczonych z powodu zabrania kasy, a ile jest odrzuconych z powodu braku kasy na koncie?
Chodzi mi o to żeby było napisane ile osób w ogóle było chętnych na aktywacje subskrypcje.
Jak dla mnie byłoby łatwiej sprawdzić gdzie jest większy popyt na dany program i w ogóle.
Mam nadzieje, że wiecie o co mi chodzi
RE: FireSub - ogólna dyskusja - mlody222 - 20-04-2014 17:16
Jak dziś zarobki??
U mnie skromnie ale zawsze coś
http://scr.hu/1dq0/m4yfg
RE: FireSub - ogólna dyskusja - Kiljan - 20-04-2014 17:37
(20-04-2014 13:09)Mikoszi napisał(a): Jeżeli zaliczyło nam leada to znaczy, że pieniądze zostały zabrane z konta tak?
Czy to również podnosi zyskowność dla FS?
btw. czy jest możliwość żeby kiedyś można byłoby zobaczyć ile leadów jest zaliczonych z powodu zabrania kasy, a ile jest odrzuconych z powodu braku kasy na koncie?
Chodzi mi o to żeby było napisane ile osób w ogóle było chętnych na aktywacje subskrypcje.
Jak dla mnie byłoby łatwiej sprawdzić gdzie jest większy popyt na dany program i w ogóle.
Mam nadzieje, że wiecie o co mi chodzi 
Nie ma informacji, dlaczego pieniądze nie zostały pobrane, więc po prostu nie może być takich statystyk, a każdy samotny lead zyskowność obniża ponieważ my dostajemy 2,50zł a dajemy tyle ile wynosi stawka więc jeśli nie ma dodatkowych obciążeń to dokładamy.
RE: FireSub - ogólna dyskusja - Mikoszi - 20-04-2014 17:53
Kurcze, od godziny nie wpada nic. Czyżby będzie troszkę leadów wisiało?
RE: FireSub - ogólna dyskusja - Kiljan - 20-04-2014 17:54
leady wpadają normalnie, opóźnienia nawet zbyt dużego nie ma, mało tego, dzisiaj szykujecie się żeby pobić kolejny rekord... który padł wczoraj
RE: FireSub - ogólna dyskusja - Mikoszi - 20-04-2014 17:56
Ok, rozumiem 
Tak właściwie, nie planujecie automatycznej zmiany stawki? Tak żeby wam nie spamować,a i nam będzie lepiej z tym
RE: FireSub - ogólna dyskusja - Noozer - 20-04-2014 18:23
(20-04-2014 07:51)Noozer napisał(a): Szukam kogoś kto pomoże z videoplayerem umieszczonym na stronie, przekierowujacym do strony z subskrypcja. Piszcie na pw 
|