![]() |
Bukmacherka - czyli jak zarobić nawet do 500 zł dziennie ! v2 - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Bukmacherka - czyli jak zarobić nawet do 500 zł dziennie ! v2 (/Temat-Bukmacherka-czyli-jak-zarobic-nawet-do-500-zl-dziennie-v2-98096) |
RE: Bukmacherka - czyli jak zarobić nawet do 500 zł dziennie ! v2 - siwrus1231 - 24-09-2014 21:44 Dzięki Szrejter za wychwycenie delikwenta. Już piszę do moderatorów z prośbą o jakiegoś bana. RE: Bukmacherka - czyli jak zarobić nawet do 500 zł dziennie ! v2 - Szrejter - 24-09-2014 22:01 Spoko. Mimo,ze mozna to juz wyczytac przez niektore osoby tutaj... Ale nie mozna by twkim cebulakiem zeby sprzedawac kogos poradnik ... To juz prawdziwy cebulak... RE: Bukmacherka - czyli jak zarobić nawet do 500 zł dziennie ! v2 - siwrus1231 - 24-09-2014 22:05 To jest po prostu gimbaza, mam świadomość, że na tym forum więcej jest gimbazy niż porządnych ludzi. Tak już bywa, nic nie zrobisz ![]() ![]() RE: Bukmacherka - czyli jak zarobić nawet do 500 zł dziennie ! v2 - Szrejter - 24-09-2014 22:07 Nie ma za co ! ![]() RE: Bukmacherka - czyli jak zarobić nawet do 500 zł dziennie ! v2 - bart0sz - 24-09-2014 22:54 Sposób dość ryzykowny jak sama w sobie progresja, ale testowo potwierdzony- do tej pory na kartce przynosi mały dochód. Jednak już na samym wstępie wskoczyłem na 5 próg progresji. Nie jestem do końca pewny czy to dokładnie ten sposób i szczerze nie zamierzam się tego dowiadywać ale z tematu jasno można odczytać o jakie wydarzenia chodzi. Wypaplali, ale masz + bo sposób prosty a jednak do głowy mi nie przyszło żeby spróbować. Poza tym progresja to niestety mój wróg dlatego nie kupię poradnika. Mimo wszystko polecam chcącym spróbować swoich sił w bukmacherce jeśli mają wolne środki. RE: Bukmacherka - czyli jak zarobić nawet do 500 zł dziennie ! v2 - Panix - 24-09-2014 23:26 Grał ktoś jeszcze na unibet? RE: Bukmacherka - czyli jak zarobić nawet do 500 zł dziennie ! v2 - Kaspirek - 25-09-2014 07:13 (24-09-2014 19:24)Ando napisał(a): W takim razie graj śmiało nie mam tyle czasu aby siedziec caly mecz wole obstawiac sobie mecze i isc cos innego robic ;p pozatym nie mam tyle gotowki aby grac progresja ;0 moze mi sie wydaje tylko ze wiem ocb ![]() ale nie bede pisal ocb RE: Bukmacherka - czyli jak zarobić nawet do 500 zł dziennie ! v2 - Maersk - 25-09-2014 07:14 Ludzie, przecież jak macie dwa lub trzy progi to tak będzie, że będziecie przegrywać. Minimalnie te osiem musi być. Nawet w meczu gdzie gra faworyt z amatorem. Faworyt go zmiecie, ale potem obaj muszą serwować, wiec tym lepiej dla nas. Analizowalem 10 meczów. W żadnym nie przekroczono 8 progu. Jeżeli dołożymy do tego jeszcze dwa progi dla bezpieczeństwa, system staje się jeszcze bardziej pewny. RE: Bukmacherka - czyli jak zarobić nawet do 500 zł dziennie ! v2 - bart0sz - 25-09-2014 09:26 Każdy bukmacher ma indywidualne limity na transakcję i może w każdej chwili nałożyć na indywidualnego gracza. Poza tym policz sobie ile wyniesie 10 poziom przy starcie od 2zł, a potem pomyśl ile może wynosić zakładając start od wyższej kwoty niż 2 zł i wtedy się zastanów, czy bukmacher przyjmie taką stawkę na live. @edit z tego co widze, w unibecie juz sie nie da grac tym sposobem. RE: Bukmacherka - czyli jak zarobić nawet do 500 zł dziennie ! v2 - DJVahn - 25-09-2014 09:55 Edit; Na unibecie były problemy z obstawianiem ale juz ok. |