Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne (/Temat-Dziennik-z-inwestycji-w-Opcje-Binarne-91720)

RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 15-08-2014 12:06

(14-08-2014 21:53)sbgorka napisał(a):  Wzorem jestes 'ladnym' stad pytanieSmile jakie godziny pokecasz do grania?

Są lepsze ode mnie "wzory" do naśladowania, którzy zarabiają na tym więcej. Ja ewentualnie mogę być wzorem, jak w miarę bezpiecznie i pewniej inwestować Wink

(15-08-2014 00:19)Xkr napisał(a):  Jaki to tf MLN? na telefonie ten screenshot wyglada jak robiony tosterem Big Grin, moze to tylko u mnie?

Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2

W domu nie mam tostera, więc screen zrobiony suszarką Jerk2 A tak na poważnie, to screenshot + paint. Jeśli otworzy się obrazek, to jest ładna jakość, więc może rzeczywiście przez telefon jest to marnie widać Tongue

RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 15-08-2014 22:00

Dziś pomimo, że u Nas święto, to normalnie można było inwestować w opcje. Dlatego postanowiłem zrobić wyjątek i pobawić się w indeksy oraz akcje. Nawet mi to wyszło, ale nie jestem zachwycony tym wynikiem, bo myślałem że będzie lepiej Tongue Indeksy oraz akcje w okolicach 17 miały bardzo ostry spadek, a to oznaczało, że za chwilę wybiją się w górę. Zagapiłem się i postawiłem opcje "Down" na EUR/USD gdzie minutę wcześniej obstawiałem tą samą parę walutową, że pójdzie w górę. Cóż tak czasami bywa, że człowiek się zamyśli Lol

otwarte pozycje: 7
trafne: 6
nietrafne:1

zarobione: 43.25 euro

screen z inwestycji:
[Obrazek: bdswiss2.jpg]

RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Xkr - 15-08-2014 22:54

MLN co to za wskaznik i jaki to tf z tego screena ? 15, 30 H1?.

RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 16-08-2014 10:16

To jest M15 na strategii fibo.

RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - rBartek - 16-08-2014 10:54

Tak śledzę, i na tej giełdzie to hajs niezły można zwinąć. Za dwa lata się w to pobawię.

MLN, bawisz się może na giełdzie w to obstawianie co będzie za 30 sekund? Chyba wiesz o co chodzi.

Odp: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Xkr - 16-08-2014 12:12

30 sekundowe opcje to istny hazard Wink nie ma jak przewidziec ruchu ceny

RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 16-08-2014 13:12

(16-08-2014 10:54)rBartek napisał(a):  Tak śledzę, i na tej giełdzie to hajs niezły można zwinąć. Za dwa lata się w to pobawię.

MLN, bawisz się może na giełdzie w to obstawianie co będzie za 30 sekund? Chyba wiesz o co chodzi.

Można zwinąć, ale także stracić Wink Nie inwestuje w opcje 30s ani 60s. Jeszcze nawet gdzieś ostatnio przewinęły mi się opcje 15s Rolleyes Za duże ryzyko!

(16-08-2014 12:12)Xkr napisał(a):  30 sekundowe opcje to istny hazard Wink nie ma jak przewidziec ruchu ceny

To samobójstwo.

Odp: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Xkr - 16-08-2014 17:48

15 sekundowe xD? No ladnie...

RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 17-08-2014 12:44

A ludzie się na to nabierają, bo myślą że zarobią dużo w przeciągu zaledwie tych 15 sekund, a potem jest wielki płacz.

RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - rBartek - 17-08-2014 14:30

(17-08-2014 12:44)MLN napisał(a):  A ludzie się na to nabierają, bo myślą że zarobią dużo w przeciągu zaledwie tych 15 sekund, a potem jest wielki płacz.

Dlaczego lepiej spytać kogoś bardziej doświadczonego. Chociaż jak sobie przeglądałem to, i mówiłem "teraz wzrośnie" to wpadało mi ok. 75% typów, więc nie straciłbym, ale zysk za duży też by nie był.