III edycja konkursu na Green Up!! --> PIRAMIDA <-- - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: III edycja konkursu na Green Up!! --> PIRAMIDA <-- (/Temat-III-edycja-konkursu-na-Green-Up-PIRAMIDA-8984) |
RE: III edycja konkursu na Green Up!! --> PIRAMIDA <-- - sl0910 - 30-06-2010 20:10 Wypiszcie mnie nick: syllaw Pisałam już wcześniej, ale chyba nikt nie zauważył :/ Eh... i teraz koszulkę będę mieć, a nie puszki. RE: III edycja konkursu na Green Up!! --> PIRAMIDA <-- - Lev - 30-06-2010 20:59 Hmm... Nie brałem udziału w tym konkursie. Jest to opłacalne? Jaka jest szansa na wygranie nagrody? RE: III edycja konkursu na Green Up!! --> PIRAMIDA <-- - paskur - 30-06-2010 21:43 Lev bardzo duza jak dla mnie, w 1 edycji zaczynajac juz po polowie konkursu zdobylem puszki (12 puszek green upa - jedna w sklepie ~3zł0 w 2 edycji nie bralem udzialu ale teraz w 3 bez wysilku i z wypisaniem z listy mam koszukle i 50 cos miesjce gdybym chcial moglo by byc na pewno lepiej RE: III edycja konkursu na Green Up!! --> PIRAMIDA <-- - Admin - 01-07-2010 00:13 zaykam |