Del - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Del (/Temat-Del-79445) |
RE: VIP ® Dziennik progresywnego postępu. - asiorek - 27-11-2013 00:23 dieta nie dieta ważne że cel drugi vipowi się spełnia ^^ Brzuch rośnie - jest pompa ! RE: VIP ® Dziennik progresywnego postępu. - VIP - 27-11-2013 08:17 Dzień: 22
Pozostało do realizacji celu: 99 dni Cel - PPA Co dzisiaj zrobiłem by przybliżyć się do zrealizowania postawionego celu ? • Zrobienie hacka do nowego bloga Wejścia na całkiem przyzwoitym poziomie, ilość leadów też bardzo fajna. A co najlepsze ? Francja mnie odwiedziła tym razem na HighCashu Nie wiem co mam robić ... naprawdę widze tu plusy i tu plusy. Jeszcze muszę zostawić te podmienionych 5 linków. Zastanawia mnie, co by się działo w tym nowym serwisie jakbym podmienił wszytskie pliki ? Byłem dzisiaj długo z dziewczyną, wróciłem do domu i się położyłem spać o północy ... nastawiłem sobie budzik, wstałem o 2 godzinie i robiłem hacka do nowego bloga. Masakra, nie wiedziałem że t jest takie trudne, tyle czasu mi z tym zeszło, eh :/ No ale jest, wkońcu prawie jest zrobiony w 100 %, jeszcze dosłownie kilka poprawek Kod: Wejść na bloga: 1069 Kod: Dzisiejszy zarobek: 19.28 $ Kod: Ogólny zarobek: 83.09 $ Kod: Do celu brakuje: 4764.84 $ Cel - WYGLĄD Co dzisiaj zrobiłem by przybliżyć się do zrealizowania postawionego celu ? • Godzina 8.30 - płatki owsiane z mlekiem + 2 plastry ananasa • Godzina 11.00 - ryż brązowy + pierś z kurczaka gotowana + warzywa gotowane ( brokuły + kalafior ) • Godzina 13 - SIŁOWNIA • Godzina 15.30 - ryż brązowy + oliwa + pierś z kurczaka gotowana + warzywa gotowane ( brokuły + kalafior ) + banan • Godzina 19.00 - ziemniaki + pierś z kurczaka + warzywa gotowane ( brokuły ) • Godzina 21.00 - ryż biały + pierś z kurczaka gotowana + 2 plastry ananasa • Godzina 00.00 - jajecznica z 8 jajek ( 6 białek + 2 całe ) + garść orzechów Fajnie było na siłowni, poćwiczyłem ogólnorozwojówkę, nóg też nie oszczędzałem i sobie rozbijałem zakwasiki No ta ... na nogach mi przechodzą, to teraz na innych partiach się pojawiają Dzisiaj sobie siłownię odpuszczam, bo byłem 3x z rzędu, a wczoraj jak już robiłem barki drugi raz z rzędu to czułem jak mi mięśnia pali Także ... dzisiaj dzionek odpoczyneczku ; )) Kod: Waga poranna: 75.5 kg Kod: Waga wieczorna: 76.2 kg • Ćwiczenia które dzisiaj wykonałem: Ogólnorozwojówka - gdy zacznę robić ćwiczenia które rozpisał mi Adam, będzie tabelka. • Dzisiejszy wygląd sylwetki: Kurna i co tu teraz robić ? Wstałem o godzinie 2 w nocy i nad jakimś hackiem tyle siedzieć, masakra. To mój pierwszy program w życiu Iść spać czy nie iść spać ? Nie no, z godzinkę dwie się zdrzemnę, wstaje, jem śniadanko i wracam do Was - do potem ~~ KOZACZEK : . . . [my-youtube width=425 height=344]http://www.youtube.com/watch?v=Sd8HrOLVUtA[/my-youtube] RE: VIP ® Dziennik progresywnego postępu. - Sh4ker - 27-11-2013 08:29 Nice VIP'ie Francja jest hajs się zgadza, no tylko pogratulować. A tego hacka co tyle robiłeś, chyba to jakiś cud techniki musi być może nawet obiady gotuje . RE: VIP ® Dziennik progresywnego postępu. - VIP - 27-11-2013 11:27 Cieszy jak prezent na gwiazdke ;d A hack owszem, starałem się żeby wyglądał trochę inaczej niż większość które widziałem. Posiada funkcje wyjścia do sklepu gdy serwery google chodzą po dworzu RE: VIP ® Dziennik progresywnego postępu. - Sh4ker - 27-11-2013 12:54 No i git a co do podmiany linków zostań na HC, niedługo mają znieść rangi i będziesz miał jeszcze lepsze stawki. RE: VIP ® Dziennik progresywnego postępu. - VIP - 27-11-2013 13:10 Ja się nigdzie nie przeniosłem, po prostu testuje sobie tamten serwis i tą niby mega wysoką konwersję na USA No ale, jakoś 3 dzień i dupy nie urywa ;< RE: VIP ® Dziennik progresywnego postępu. - DigiBraga - 27-11-2013 13:21 (26-11-2013 23:17)Tiger04 napisał(a):Mogłeś i stosować przez rok co nie oznacza, że nie zostawia to śladu na organizmie. Nie jest to stwierdzenie znikąd. Dieta nie jest zła, zapewnia witaminy i makroelementy jednak dziwi mnie czemu codziennie to samo.(25-11-2013 21:56)DigiBraga napisał(a): Nie nie jest to typowa dieta na mase tylko typowo jałowa dieta. Jakie orzechy jesz? RE: VIP ® Dziennik progresywnego postępu. - VIP - 27-11-2013 14:10 Nie no, wiadomo że lekkie zmiany są i będą. Dzisiaj zjem zamiast broązowego ryżu - ryż basmanti Jem migdały, orzechy włoskie i właśnie wróicłem ze sklepu i sobie kupiłem jeszcze orzechy z nerkowca RE: VIP ® Dziennik progresywnego postępu. - Sh4ker - 27-11-2013 14:39 Aha no to testuj, ale masz racje dupy nie urywa. W sumie dobrze że na ten nowy blog robisz swoje hacki i posty od razu, tak jak ja . Mam pomysł może zarobki z bloga pierwszego i tego z hackami pokazuj osobno, każdy będzie miał porównanie wtedy . RE: VIP ® Dziennik progresywnego postępu. - VIP - 27-11-2013 14:49 No tak będę robił. Będę oznaczał coś w stylu BLOG INNY oraz BLOG HACK i staty do każdego odzielnie Coś pomyślimy jak zrobimy już tego bloga w pełni |