![]() |
Pełna wersja LOCKERZ.COM Nadchodzi !!! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300) +----- Wątek: Pełna wersja LOCKERZ.COM Nadchodzi !!! (/Temat-Pelna-wersja-LOCKERZ-COM-Nadchodzi-696) |
RE: Pełna wersja LOCKERZ.COM Nadchodzi !!! - pok3rak - 05-03-2010 15:36 dolicz cło i podatek + przejściówki (jeżeli jest to RTV) to cię wyniesie niewiele taniej niż byś to kupił u nas, i musiał byś czekać jeszcze około 1 miecha na paczkę. To nie wiem czy tak to się opłaca chyba że naprawdę będą upusty do 90% RE: Pełna wersja LOCKERZ.COM Nadchodzi !!! - rj7rad - 05-03-2010 15:37 A więc będzie kicha :/ Niedośc, ze VAT musisz zapłacic to jeszcze dopłacic do nagrody RE: Pełna wersja LOCKERZ.COM Nadchodzi !!! - pok3rak - 05-03-2010 15:41 Narazie jest powiedziane ze nagrody maja zdrożeć 4x . Miejmy nadzieje że nie będzie żadnych rabatów tylko za PTZ będzie można kupić nagrody RE: Pełna wersja LOCKERZ.COM Nadchodzi !!! - Killian - 05-03-2010 17:47 Ale nagrody mają zdrożeć w sensie PTZ czy w $ bo już nie wiem ![]() RE: Pełna wersja LOCKERZ.COM Nadchodzi !!! - Zythus - 05-03-2010 17:56 I to i to ![]() Chodzi o to, że nagrody będą za dolary Za PTZ będziesz obniżał ilość $, które musisz zapłacić za nagrodę A żeby mieć słuchawki za 125 ptz za darmo, to teraz, żeby mieć za darmo będziesz potrzebował kilka razy więcej ptz. Rozumiesz już? ![]() RE: Pełna wersja LOCKERZ.COM Nadchodzi !!! - Killian - 05-03-2010 21:38 Hmm czyli tak , już raczej nic nie będzie za free ponieważ do tej pory były gry,filmy a teraz jak podniosą ceny tych rzeczy a potem będą je pisać na paczkach to celnicy odlicza 22%(ponieważ cena na pewno przekroczy te 50$) lecz koszt za vat będzie większy automatycznie bo cena (napisana na paczce) będzie większa Więc jak by to ująć lockerz trochę zaczyna podupadać (jak dla mnie) ![]() Edit Jak dla mnie to mogli by wprowadzić 24/7 restock i jedynie by mogli podnieś PKT jakie trzeba by było uzyskać na jakąś nagrodę ![]() RE: Pełna wersja LOCKERZ.COM Nadchodzi !!! - Tech - 05-03-2010 22:08 @UP że co? Oni podnoszą cenę w PTZ, realna cena w dolarach zostaje taka sama. Teraz też piszą jaka jest wartość paczki, tylko po prostu gry itp nie są aż tak drogie, że trzeba za nie płacić vat. RE: Pełna wersja LOCKERZ.COM Nadchodzi !!! - Killian - 05-03-2010 22:30 No ja tego nie wymyśliłem ![]() Jak to nie aż tak drogie ?? w innym temacie(CŁO ?! Naliczenie opłaty Lockerz) była rozmowa z moim udziałem z gm Alcor i on mówił że do 50$ się nie płaci ani cła ani Vatu więc już nie wiem kogo słuchać ![]() RE: Pełna wersja LOCKERZ.COM Nadchodzi !!! - Tech - 06-03-2010 01:44 Ehh, coś się nie zrozumieliśmy. Jeśli wartość nagrody nie przekracza 50$ to nic się nie płaci. Dlatego też gry itp. są za darmo, bo nie przekraczają tej kwoty. Płacisz tylko za droższe nagrody, jak iPody, konsole itd. Teraz, jeśli wejdzie sklep 24/7 to w tej kwestii nic się nie zmieni - nadal za gry nie będą pobierane opłaty, w postaci vatu i cła, ale za nagrody >50$ już tak. RE: Pełna wersja LOCKERZ.COM Nadchodzi !!! - Bolt - 06-03-2010 10:13 Dodam tylko że powyżej 150E jest jeszcze cło ![]() Jak nie wiecie jak liczyć to 150*kurs euro=cena w złotych maksymalna BEZ CŁA ![]() cena w złotych maksymalna BEZ CŁA : kurs dolara = cena w dolcach ![]() Przykładowo: 150*3.87=580.5 zł 580 : 2.84 = 204$ interesuje nas np. ipod nano 16gb - cena 160$ ![]() No więc cła nie będzie ![]() |